Tarif hapé anu pangsaéna aya di pasar

Ongkos hapé

Henteu lami teuing ka tukang, saha waé pangguna alat sélulér tiasa milih antara sababaraha tingkat sélulér, anu dina kaseueuran kasusna mirip pisan sareng anu urang kedah mayar artos ageung. Untungna, sadayana parantos robih pisan ku jalanna waktos sareng ayeuna seueur operator seluler anu aya di pasar anu nawiskeun kami sajumlah ageung tingkat hapé. Sababaraha murah pisan, anu ngagaduhan bédana anu hébat diantara aranjeunna sareng ogé kalayan harga anu paling rupa-rupa. Pikeun ieu, dinten ieu urang badé ngadamel perbandingan anu matak diantara aranjeunna sadayana. Kusabab hésé pikeun ngamimitian dimana waé, urang bakal ngalaksanakeunana ku marios tilu tingkat luhur anu tiasa urang nyewa ayeuna:

Di nagara urang masih aya tilu operator ageung sapertos Movistar, Vodafone sareng Oranyeu, dituturkeun jarak na ku anu hoyong hébat sapertos MasMovil, anu ku Yoigo nembé kaala kanggo masihan dorongan penting pikeun kahareup na. Kira-kira ieu urang gaduh operator maya anu disebat anu nawiskeun kami harga anu menarik sareng murah.

KUMAHA SUKAPANGAN HARGA
Peunteun Diri 2GB Lowi 2GB + 0 cents / mnt € 7 / bulan
Peunteun Nyiptakeun Tarip Anjeun sorangan 10GB Simyo 10GB € 12.5 / bulan
Laju Jazztel 150 mnt 1.5GB 12.95 €
Laju Ponsel 5GB Pepephone 6GB sareng 101 mnt. € 14.90 / bulan
Laju 14.95 Aména 6GB sareng 100 mnt. € 14.95 / bulan
Tingkat Suop Giant 10GB sareng telepon tanpa batas € 14.99 / bulan
All-in-One Rate 15 Lebara 5GB sareng telepon tanpa batas € 15 / bulan
Laju Mini M Vodafone 2.5GB sareng 0.00 € / mnt. + 0.25 €  € 17 / bulan
Laju Ditambah 8GB 8GB sareng telepon tanpa batas € 24.90 / bulan
Laju La SinFin 32GB sareng telepon tanpa batas € 32 / bulan
Go Top tingkat Oranyeu 40GB sareng telepon tanpa batas € 47.95 / bulan

Upami anjeun mikir ngarobih operator atanapi ngarobih tarif, cicing sareng kami sabab Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun pangsaéna harga ponsel anu murah sareng henteu murah sapertos anu aya di pasar.

Yoigo

Ayeuna ongkos sélulér pikeun Yoigo Aranjeunna mangrupikeun salah sahiji anu paling pikaresepeun dina pasaran, utamina kusabab seueur GB anu aranjeunna nawiskeun ka pangguna, dina harga anu relatif murah. Langkung seueur pangguna ngotéktak jaringan jaringan langkung lami, kadang peryogi kirang sareng kirang telepon sareng peryogi langkung seueur kanggo gaduh data kanggo nganggo WhatsApp, Facebook atanapi salah sahiji seueur aplikasi sanés anu kedah nyambung sacara permanén kana Internét.

Tarif hapé Yoigo anu pangsaéna

Yoigo parantos tiasa néwak kabutuhan ieu pikeun sadaya pangguna anu henteu tiasa béak megabytes dina rencana data na. Nyatana, anjeun pasti terang ongkosna anu paling kawéntar: La SinFín. Laju ieu gaduh 25GB pikeun napigasi nganggo sélulér anjeun sareng ogé ngagaduhan telepon teu terbatas. SinFín de Yoigo mangrupikeun salah sahiji sababaraha harga anu nawiskeun jumlah gigabyte anu saé kanggo € 32 / bulan. Ayeuna Yoigo dijual sareng anjeun tiasa kéngingkeun La SinFín kanggo € 25,60 salami 6 bulan kahiji. Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun pangirangan ieu dina biaya bulanan anjeun anjeun tiasa lakukeun ti dieu.

LangkungMobile

Dina sababaraha bulan MásMóvil parantos angkat ti saprak janten perusahaan tanpa seueur ayana di pasar salaku operator seluler virtual ka janten operator Spanyol kaopat, kalayan ngagaleuh Yoigo.

Tawaran tingkat MásMóvil dibagi jadi dua: tarif anu parantos dikonfigurasi ku Operator sareng tarif anu tiasa anjeun atur kana karesep anjeun. Rencana anu ditawarkeun ku MásMóvil nyaéta tilu: 2GB sareng telepon tanpa batas pikeun € 16,90 salami 3 bulan, 4GB sareng telepon tanpa wates pikeun € 16,90 salami tilu bulan kahiji sareng 8GB kalayan telepon tanpa wates pikeun € 19,90 salami 3 bulan kahiji.

Ongkos sélulér pangsaéna ti MásMóvil

Telepon anu teu terbatas mangrupikeun panyebut umum tina ongkos MásMóvil anu parantos dikonfigurasi. Tapi upami anjeun jalma anu surfing langkung seueur tibatan ngobrolkeun telepon sélulér anjeun, pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun nyaéta pikeun ngonpigurasikeun tarif anjeun pikeun ngukur. Ku cara kieu, anjeun tiasa nambihan jumlah maksimal gigs (8GB) sareng telepon dina 0 sén per menit. Kalayan konfigurasi ieu anjeun bakal tiasa ngahémat sababaraha euro dibandingkeun sareng anu MásMóvil parantos gaduh 8GB.

Salah sahiji tarif anu paling umum di sadaya perusahaan nyaéta harga anu gaduh 4GB data pikeun napigasi. Kunaon Éta ngaréspon rata-rata pengeluaran manggung anu biasa dilakukeun ku pangguna rata-rata anu nyéépkeun seueur jam ti bumi. Janten upami anjeun salah sahiji jalma ieu anu nyéépkeun seueur jam di luar jaringan WiFi sareng anjeun henteu hoyong mayar langkung kanggo anu anjeun moal ngonsumsi, rekomendasi kami nyaéta tingkat anu parantos dikonfigurasi tina MásMóvil tina 4GB sareng telepon anu teu diwatesan pikeun € 16,90 / bulan salami 3 bulan kahiji. Kontrak salah sahiji ongkos ieu ku ngaklik dieu.

oranyeu

oranyeu ayeuna nuju nawar tangguh sasarengan sareng Vodafone ngagaduhan kaistiméwaan janten operator sélulér kadua di pasar. Pikeun ieu éta parantos ngajantenkeun pembaharuan sadaya tarif na di jaman ayeuna, ngahasilkeun katalog anu paling jembar sareng pikaresepeun. Saatos tujuh taun urang henteu deui mendakan biaya sato anu kawéntar, tapi kami parantos masihan jalan Ongkos indit.

Pangguna anu paling nungtut dina hal kuantitas sareng kualitasna aya untungna, kusabab harga Go ngarespon persis kana poin-poin éta. Dina pengertian ieu, Oranyeu nawiskeun kami harga Buka Luhur sareng naék, anu ngagaduhan seueur data (masing-masing 25GB sareng 12GB) sareng telepon anu teu aya watesna.

Tarif mobile Oranyeu anu pangsaéna

Tapi harga kalayan seueur gigabyte anu tiasa ditempoan sanés kanggo sadaya pemirsa sareng éta mangrupikeun hal anu dipikirkeun ku Oranyeu. Kusabab alesan anu sami ieu, éta nawiskeun tilu ongkos sanésna kalayan kirang gigs: Talk, Essential sareng 2GB Mobile Internet. Kalayan Habla, Oranyeu nawiskeun kami 1,5GB sareng telepon tanpa batas pikeun € 22,95 / bulan. Tingkat Oranyeu ésénsial masihan urang kamungkinan gaduh 1,5GB sareng nelepon dina 0 sén per menit pikeun € 12,95 / bulan. Tungtungna, tingkat Internét 2GB pikeun € 10,89 / bulan, anu cocog pikeun tablet atanapi laptop anjeun. Upami anjeun resep kana harga Go de Orange, anjeun tiasa nyewa aranjeunna ti dieu gampang.

Vodafone

Perusahaan beureum mangrupikeun salah sahiji anu gedé di daérah Spanyol sareng anu tangtosna ogé nawiskeun kami sababaraha tarif héndsét. Sapertos Oranyeu atanapi Movistar, Vodafone nawiskeun ka kami sadaya jinis harga, kalayan ciri anu paling rupa-rupa sareng harga sagala rupi.

Perusahaan warna beureum caket kana sadaya jinis pangguna, ti anu ngonsumsi paling seueur megabyte sareng menit dugi ka anu bieu nyéépkeun hiji atanapi anu sanés. Kukituna, urang gaduh Beureum M, Beureum L sareng Beureum S pikeun anu nganggo seueur dina hal data sareng menit sora. Sareng pikeun anu henteu peryogi tarif anu teu terbatas sareng nyéépkeun waktos langkung seueur dina jaringan WiFi Ongkos Mini M sareng Mini Sora.

Tarif mobile Vodafone anu pangsaéna

Pikeun jalma anu paling seueur nyarios sareng ngonsumsi data, Vodafone nampilkeun Red L sareng 20GB pikeun dijelajah, menit-menit terbatas sareng, kado, HBO Spanyol sareng bal-balan online televisi Vodafone gratis salami 2 taun. Sadaya ieu pikeun € 47 / bulan. Tingkat panengahna nyaéta Beureum M kalayan navigasi 10GB, menit henteu terbatas sareng HBO Spanyol sareng televisi Vodafone maén bal online gratis salami 1 taun. Sadaya ieu pikeun € 37 / bulan. Akhirna, Red S tingkat kalayan 6GB sareng 200 menit telepon pikeun € 27 per bulan.

Upami anjeun resep kana tarif hapé Vodafone, anjeun tiasa nyewa aranjeunna kirang ti 3 menit ti dieu.

Movistar

Movistar atanapi naon anu sami, Telefónica lami mangrupikeun panguasaan pasar telephony sélulér, berkat sinyalna anu saé di ampir penjuru nagara urang ogé pikeun layanan anu hadé anu ditawarkeun ka konsumén na. Hanjakal hargana harga henteu saendah sapertos anu dipikahoyong ku seueur urang.

Sapertos sésana operator, Movistar ogé parantos ngarobih tawaran tarif sélulérna, sanaos henteu jero sakumaha anu dilakukeun ku Oranyeu. Dina pengertian ieu, Movistar nampilkeun urang sareng lima harga, dimana sajumlah ageung gigabyte menonjol: # 1.5, # 4, # 8, # 15 sareng # 20.

Tarif mobile Movistar anu pangsaéna

La Laju Movistar # 1.5 Éta tiasa diklasifikasikeun salaku "tingkat dasar", sabab nawiskeun kami 1.5GB pikeun nganapigasi sareng sélulér urang sareng nelepon kana 0 sén per menit kanggo € 14 / bulan. Upami urang angkat dina portopolio Movistar, tingkat salajengna nyaéta # 4, anu nawiskeun kami 4GB sareng 100 menit telepon ka landline sareng ponsel pikeun € 30 per bulan. Tarif # 10 sareng # 20 ngagaduhan menit terbatas pikeun nelepon saha waé anu dipikahoyong, kacuali jumlah manggung anu kalebet. Laju # 10 ngagaduhan 15GB pikeun ngajajah € 40 / bulan, sedengkeun tingkat # 20 kalebet 25GB kanggo € 50 / bulan.

Upami anjeun hoyong langkung seueur inpormasi atanapi ngontrak harga mobile Movistar.

Jazztel

Jazztel Disebut janten salah sahiji operator seluler anu panghadéna dina hal kualitas / harga, tapi Oranyeu nyebrang jalur na sareng mutuskeun mésér éta pikeun ngahijikeun kakuatan sareng kakuatan anu langkung ageung dina mantel anu sami. Kabeneran pikeun sadaya pangguna, ieu henteu nyababkeun kanaékan harga harga. Sareng ogé sadayana parantos kéngingkeun kualitas ti saprak ayeuna aranjeunna nganggo jaringan sélulér operator asal Perancis.

Tarif sélulér Jazztel anu pangsaéna

Ngeunaan harga sélulér, Jazztel nampilkeun kami sareng opat harga anu masing-masing ditujukeun kana jinis pangguna anu béda. Janten, urang gaduh tingkat 1,5GB sareng 150 menit telepon kanggo € 12,95 / bulan, anu 5GB sareng 100 menit kanggo € 18,95 / bulan, anu 4GB sareng telepon anu teu terbatas pikeun € 22,95 / bulan sareng, tungtungna, anu 8GB sareng teu terbatas nyaéta panggero pikeun € 26,95 / bulan. Upami anjeun hoyong ngontrak salah sahiji tarif hapé, anjeun tiasa ngalaksanakeunnana di dieu.

Operator sareng tarifna anu bakal kami ngajelaskeun di handap mangrupikeun anu disebat Mobile Virtual Operator (OMV). Tapi naon ari OMV? Ringkesna, hiji MVNO nawiskeun jasa telepon berkat kanyataan yén éta nyéwa infrastruktur pikeun hiji atanapi langkung ti 4 operator ageung (Movistar, Orange, Vodafone sareng Yoigo) anu ngagaduhan infrastruktur telekomunikasi nyalira. Pikeun anjeun, salaku pangguna, anjeun moal perhatoskeun bédana waé kecuali dina harga akhir tarip. MVNOs umumna langkung mirah tibatan anu nyandang.

Pepephone

Salah sahiji operator virtual anu teu tiasa leungit dina daptar ieu nyaéta Pepephone anu nawiskeun kami sababaraha harga anu paling kompetitif, dina sagala aspek anu tiasa kami mendakan di pasar. Khususna, éta nawiskeun kami tilu harga anu kalapa kalapa pisan sakumaha ngeunaan sesa pasar. Ku cara kieu, urang mendakan tingkat munggaran anu kalebet 2,5 sareng telepon dina 0 sén per menit kanggo € 6,90 / bulan. Tingkat panengah nawiskeun kami 5GB sareng 101 menit telepon sora pikeun € 14,90 per bulan.

Tarif hapé pangsaéna ti Pepephone
Tungtungna, urang mendakan naon anu tiasa janten tingkat anu paling nguntungkeun: 19GB sareng 5001 menit kanggo panggilan € 19,90 / bulan. Tangtosna, harga terakhir ieu ketat pisan sabab, harga giga, kaluar sakitar € 1. Éta nyaéta Pepephone Inimitable anu tiasa anjeun nyéwa di dieu.

Amena

Leres réréncangan, Amena parantos uih deui. Operator héjo ngiringan seueur urang dina waktos éta sareng, urang tiasa nyarios, yén éta mangrupikeun klasik dugi ka telepon sélulér. Amena parantos hirup deui sareng Oranyeu sareng harga na spektakuler. Operator ieu sinonim sareng adaptasi sareng aranjeunna jelas nunjukkeun éta kalayan tarifna. Rencana mobile na difokuskeun kana unggal jenis pangguna: hiji tarif pikeun anu nganggo hapé saeutik, anu sanés pikeun anu nyarios sakedik sareng dua pikeun anu hoyong sadayana. Opat ongkos spektakuler.

Ongkos sélulér pangsaéna ti Amena

Tarif anu munggaran pikeun anu boro-boro nganggo teleponna di luar bumi. Amena mikiran aranjeunna sareng nawiskeun aranjeunna 2GB, nelepon dina 0 sén menit sareng SMS tanpa wates pikeun € 6,95 / bulan. Tapi upami anjeun nyarios sakedik tina telepon sélulér anjeun, anjeun panginten bakal resep tingkat éta kalayan 6GB, 100 menit telepon sareng SMS tanpa batas pikeun € 14,95 per bulan.

Naha anjeun salah sahiji anu sering nyarios sareng surfing? Dina hal éta, Dua harga Amena ieu tiasa dipikaresep ku anjeun. Perusahaan héjo nawiskeun anjeun rencana sélulér kalayan 10GB, telepon teu aya wates sareng SMS pikeun € 19,95 / bulan. Tapi upami 10GB henteu cekap pikeun anjeun, rencana pangénggalna bakal langkung dipikaresep ku anjeun. Tarif terakhir nawiskeun anjeun 25GB, telepon teu aya wates sareng SMS pikeun € 24,95 / bulan.

Kami terang yén hésé pisan milih tingkat Amena, sabab éta saé pisan. Upami anjeun tetep henteu mutuskeun, dina tautan ieu anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep.

Simyo

Jeruk Simyo sanés kabeneran sareng éta ogé perusahaan anu kagabung dina grup Jeruk. Nanging, Simyo ngagaduhan ciri anu langka sareng praktis unik: anjeun tiasa nyiptakeun harga sorangan. Anjeun tiasa ngonpigurasikeun rencana anjeun nganggo langkung atanapi kirang data sareng kirang langkung kirang menit. Naon anu anjeun hoyongkeun.

Sateuacan ngajelaskeun kumaha jalanna konfigurasi tarif anu dipersonalisasi, kuring hoyong nyaritakeun ngeunaan tarif anu Simyo parantos nawiskeun anjeun ngonpigurasi. Perusahaan nampilkeun kami opat harga anu tiasa urang kontrak. Kami gaduh harga tanpa kuota, nyaéta 0 euro. Kami gaduh tarif mini anu kalebet 20 menit telepon sareng 100MB kanggo € 2 per bulan. Laju sampurna pikeun WhatsApp kalayan 50 menit telepon sareng 700MB kanggo € 5,5 / bulan. Sareng prédét anu terakhir nyaéta pikeun anu sering nyarios sareng surfing. Ieu nawiskeun kami 100 menit sareng 1,7GB pikeun € 9,5 per bulan.

Tarif hapé Simyo anu pangsaéna

Upami teu aya harga di luhur anu ngayakinkeun anjeun, émut yén anjeun tiasa nyiptakeun nyalira ku cara anu saderhana. Hal kahiji anu anjeun kedah pilih nyaéta data pikeun nganapigasi nganggo sélulér anjeun. Anjeun teu tiasa milih data pikeun dijelajah, tapi maksimum 25GB. Teras, anjeun kedah milih jumlah menit kanggo nelepon, tina 0 menit dugi ka telepon teu terbatas. Rekomendasi kami, dina hal ieu, jelas pisan: jadikan tarif anjeun nyalira. Henteu aya anu langkung saé tibatan tiasa milih naon anu anjeun pikahoyong dina hal data sareng menit sora. Nanging, upami anjeun hoyong ningali sesa kamungkinan anu Simyo masihan, Lebetkeun di dieu.

Lowi

Lowi mangrupikeun perusahaan telepon sélulér anu paling dipeunteun ku pangguna, hatur nuhun kana harga anu paling ekonomis sareng kamungkinan nyiptakeun tingkat anu leres-leres karep urang. Anjeun tiasa gaduh sareng ngonpigurasikeun tarif anjeun tina 1GB dugi ka 8GB data dina telepon sélulér anjeun sareng, dina hal menit menit, anjeun tiasa nelepon tina 0 sén menit kana telepon teu terbatas.

Laju mobile pangsaéna Lowi

Upami urang kedah tetep salah sahiji tarifna, éta pasti bakal tingkat Diri ku 2GB pikeun € 7 per bulan. Harga super kalapa sareng praktis teu kaéléhkeun. Salaku tambahan, Lowi masihan langganan 6-bulan ka HBO Spanyol. Anjeun tiasa ningali sesa kamungkinan pangaturan tingkat sareng ciri ti dieu.

Tingkat naon anu anjeun ayeuna parantos ngontrak sareng anu mana anu anjeun bakal robih upami anjeun tiasa? Sakumaha anjeun parantos tingali, kemungkinan henteu aya tungtungna sareng sadayana gumantung ka anjeun. Entong netep sareng tetep ngantosan tulisan ieu sabab kami bakal ngamutahirkeun unggal bulan. Sareng upami anjeun teu mendakan tingkat sampurna anjeun didieu, anjeun tiasa teras nganggo komparator telepon Roams kanggo milarian pilihan anu pangsaéna anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahémat.