Tarif hapé anu pangsaéna aya di pasar

Ongkos hapé

Henteu lami teuing ka tukang, saha waé pangguna alat sélulér tiasa milih antara sababaraha tingkat sélulér, anu dina kaseueuran kasusna mirip pisan sareng anu urang kedah mayar artos ageung. Untungna, sadayana parantos robih pisan ku jalanna waktos sareng ayeuna seueur operator seluler anu aya di pasar anu nawiskeun kami sajumlah ageung tingkat hapé. Sababaraha murah pisan, anu ngagaduhan bédana anu hébat diantara aranjeunna sareng ogé kalayan harga anu paling rupa-rupa. Pikeun ieu, dinten ieu urang badé ngadamel perbandingan anu matak diantara aranjeunna sadayana. Kusabab hésé pikeun ngamimitian dimana waé, urang bakal ngalaksanakeunana ku marios tilu tingkat luhur anu tiasa urang nyewa ayeuna:

Di nagara urang masih aya tilu operator ageung sapertos Movistar, Vodafone sareng Oranyeu, dituturkeun jarak jauh ku anu parantos klasik sapertos MásMóvil (émut yén éta mengaku Yoigo kanggo masihan dorongan penting) sareng Virgin Telco pangénggalna ngadukung na serangan nasional ku grup Euskaltel. Kira-kira ieu urang gaduh operator maya anu disebat anu nawiskeun kami harga anu menarik sareng murah.

KUMAHA SUKAPANGAN HARGA
Peunteun Nyiptakeun Tarip Anjeun sorangan 10GB Simyo 10GB € 6 / bulan
Laju 14.95 Aména 20GB sareng teu aya watesna. € 14.95 / bulan
Laju Ditambah 8GB telepon taya sareng 8GB € 8.90 / bulan
Laju La SinFin data taya sareng telepon anu teu aya watesna € 35 / bulan
Go Top tingkat Oranyeu Data teu aya watesna sareng telepon taya € 35.95 / bulan

Upami anjeun mikir ngarobih operator atanapi ngarobih tarif, cicing sareng kami sabab Dina tulisan ieu kami bakal nunjukkeun pangsaéna harga ponsel anu murah sareng henteu murah sapertos anu aya di pasar.

Yoigo

Ayeuna ongkos sélulér pikeun Yoigo Aranjeunna mangrupikeun salah sahiji anu paling pikaresepeun dina pasaran, utamina kusabab seueur GB anu aranjeunna nawiskeun ka pangguna, dina harga anu relatif murah. Langkung seueur pangguna ngotéktak jaringan jaringan langkung lami, kadang peryogi kirang sareng kirang telepon sareng peryogi langkung seueur kanggo gaduh data kanggo nganggo WhatsApp, Facebook atanapi salah sahiji seueur aplikasi sanés anu kedah nyambung sacara permanén kana Internét.

Tarif hapé Yoigo anu pangsaéna

Yoigo parantos tiasa néwak kabutuhan ieu pikeun sadaya pangguna anu henteu tiasa béak megabytes dina rencana data na. Nyatana, anjeun pasti terang ongkosna anu paling kawéntar: La SinFín. Laju ieu ngagaduhan GB anu teu terbatas pikeun napigasi nganggo sélulér anjeun sareng, sajaba ti éta, éta ngagaduhan telepon anu teu terbatas. SinFín de Yoigo mangrupikeun salah sahiji sababaraha harga anu nawiskeun jumlah gigabyte sapertos ageung pikeun € 35 / bulan. Upami anjeun hoyong ngamangpaatkeun pangirangan ieu dina biaya bulanan anjeun anjeun tiasa lakukeun ti dieu.

LangkungMobile

Dina sababaraha bulan MásMóvil parantos angkat ti saprak janten perusahaan tanpa seueur ayana di pasar salaku operator seluler virtual ka janten operator Spanyol kaopat, kalayan ngagaleuh Yoigo.

Tawaran tingkat MásMóvil dibagi jadi dua: tarif anu parantos dikonfigurasi ku Operator sareng tarif anu tiasa anjeun atur kana karesep anjeun. Rencana anu ditawarkeun ku MásMóvil nyaéta dua: 8 GB sareng telepon tanpa wates pikeun € 8,90 salami tilu bulan kahiji sareng 20GB kalayan telepon tanpa wates pikeun € 14,90.

Ongkos sélulér pangsaéna ti MásMóvil

Telepon anu teu terbatas mangrupikeun panyebut umum tina ongkos MásMóvil anu parantos dikonfigurasi. Tapi upami anjeun jalma anu surfing langkung seueur tibatan ngobrolkeun telepon sélulér anjeun, pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun nyaéta pikeun ngonpigurasikeun tarif anjeun pikeun ngukur. Ku cara kieu, anjeun tiasa nambihan jumlah maksimal gigs (20GB) sareng telepon dina 0 sén per menit. Kalayan konfigurasi ieu anjeun bakal tiasa ngahémat sababaraha euro dibandingkeun sareng anu MásMóvil parantos gaduh 8GB.

Kontrak salah sahiji ongkos ieu ku ngaklik dieu.

oranyeu

oranyeu ayeuna nuju nawar tangguh sasarengan sareng Vodafone ngagaduhan kaistiméwaan janten operator sélulér kadua di pasar. Pikeun ieu éta parantos ngajantenkeun pembaharuan sadaya tarif na di jaman ayeuna, ngahasilkeun katalog anu paling jembar sareng pikaresepeun. Saatos tujuh taun urang henteu deui mendakan biaya sato anu kawéntar, tapi kami parantos masihan jalan Ongkos indit.

Pangguna anu paling nungtut dina hal kuantitas sareng kualitasna aya untungna, kusabab harga Go ngarespon persis kana poin-poin éta. Dina pengertian ieu, Oranyeu nawiskeun kami harga Buka Luhur sareng naék, anu duanana ngagaduhan data anu teu aya watesna, bédana unggal tawaran aya dina kamampuan nonton eusi streaming kalayan kualitas anu langkung luhur (hiji dina HD sareng anu sanésna ngahontal 4K) sareng duanana kalayan telepon anu teu aya watesna.

Tarif mobile Oranyeu anu pangsaéna

Tapi harga kalayan seueur gigabyte anu tiasa ditempoan sanés kanggo sadaya pemirsa sareng éta mangrupikeun hal anu dipikirkeun ku Oranyeu. Kusabab alesan anu sami ieu, éta nawiskeun tilu ongkos sanésna kalayan kirang gigs: Essential, Go Flexible and Kids. Kalayan ésénsial, Oranyeu nawiskeun kami 7GB sareng nelepon dina 0 séns pikeun € 14,95 / bulan. Tingkat Fleksibel Oranyeu urang masihan urang kamungkinan ngagaduhan 16,67GB sareng telepon tanpa batas pikeun € 24,95 / bulan. Tungtungna, tingkat Kids gaduh internét dugi ka 2GB kanggo € 8,95 / bulan anu mana anu cocog pikeun tablet atanapi laptop anjeun. Upami anjeun resep kana harga Go de Orange, anjeun tiasa nyewa aranjeunna ti dieu gampang.

Vodafone

Perusahaan beureum mangrupikeun salah sahiji anu gedé di daérah Spanyol sareng anu tangtosna ogé nawiskeun kami sababaraha tarif héndsét. Sapertos Oranyeu atanapi Movistar, Vodafone nawiskeun ka kami sadaya jinis harga, kalayan ciri anu paling rupa-rupa sareng harga sagala rupi.

Perusahaan warna beureum caket kana sadaya jinis pangguna, ti anu ngonsumsi paling seueur megabyte sareng menit dugi ka anu bieu nyéépkeun hiji atanapi anu sanés. Kukituna, urang gaduh Mobile Mini, taya, Maxi taya sareng total taya pikeun anu nganggo seueur dina hal data sareng menit sora.

Tarif mobile Vodafone anu pangsaéna

Pikeun aranjeunna anu paling nyarios sareng nyéépkeun data, Vodafone nampilkeun Unlimited total GB tanpa batas dina 5G, menit terbatas. Sadayana pikeun € 47,99 / bulan. Tingkat panengah nyaéta cara Unlimited Maxi kalayan GB anu teu terbatas dina jaringan 4G +, menit terbatas. Sadaya ieu pikeun € 36,99 / bulan. Akhirna, anu henteu terbatas nyaéta tawaran kalayan data anu teu terbatas dina jaringan 4G (maksimal undeuran maksimum 2Mbps) sareng menit terbatas pikeun € 32,99 per bulan.

Upami anjeun resep kana tarif hapé Vodafone, anjeun tiasa nyewa aranjeunna kirang ti 3 menit ti dieu.

Movistar

Movistar atanapi naon anu sami, Telefónica lami mangrupikeun panguasaan pasar telephony sélulér, berkat sinyalna anu saé di ampir penjuru nagara urang ogé pikeun layanan anu hadé anu ditawarkeun ka konsumén na. Hanjakal hargana harga henteu saendah sapertos anu dipikahoyong ku seueur urang.

Salaku sésana operator parantos, Movistar ogé parantos ngarobih tawaran tingkat sélulér na, sanaos henteu jero sakumaha anu dilakukeun ku Oranyeu. Dina pengertian ieu, Movistar nampilkeun urang sareng tilu tarif, numana jumlah gigabyte ageung.

Tarif mobile Movistar anu pangsaéna

La Laju kontrak Movistar 2 Éta tiasa diklasifikasikeun salaku "tingkat dasar", sabab éta nawiskeun kami 5GB pikeun nganapigasi sareng sélulér urang sareng 50 menit dina telepon pikeun € 15 / bulan. Upami urang angkat dina portopolio Movistar, tingkat salajengna nyaéta Kontrak XL anu nawiskeun kami 15GB sareng menit telepon sauran telepon sareng telepon seluler kalayan harga 24,95 per bulan. Tarif terakhir, kontrak tanpa wates, gaduh GB terbatas, menit sareng SMS kalayan harga € 39,95 / bulan.

Pepephone

Salah sahiji operator virtual anu teu tiasa leungit dina daptar ieu nyaéta Pepephone anu nawiskeun kami sababaraha harga anu paling kompetitif, dina sagala aspek anu tiasa kami mendakan di pasar. Khususna, éta nawiskeun kami tilu harga anu kalapa kalapa pisan sakumaha Wasalam sesa pasar. Ku cara kieu, urang mendakan tingkat munggaran anu kalebet 5GB sareng telepon tanpa batas pikeun € 7,90 / bulan. Tingkat panengah nawiskeun kami 10GB sareng menit henteu terbatas pikeun € 11,90 per bulan.

Tarif hapé pangsaéna ti Pepephone
Tungtungna, urang mendakan naon anu tiasa janten tingkat anu paling nguntungkeun: 39GB sareng menit terbatas pikeun telepon pikeun € 19,90 / bulan.

Amin

Leres réréncangan, Amena parantos uih deui. Operator héjo ngiringan seueur urang wanoh sareng, urang tiasa nyarios, yén éta mangrupikeun klasik nalika ngeunaan telepon sélulér. Amena parantos hirup deui sareng Oranyeu sareng harga na spektakuler. Operator ieu sinonim sareng adaptasi sareng aranjeunna jelas nunjukkeun éta kalayan tarifna. Rencana mobile na difokuskeun kana unggal jenis pangguna: hiji tarif pikeun anu nganggo hapé saeutik, anu sanés pikeun anu nyarios sakedik sareng dua pikeun anu hoyong sadayana. Opat ongkos spektakuler.

Ongkos sélulér pangsaéna ti Amena

Tarif anu munggaran pikeun anu boro-boro nganggo teleponna di luar bumi. Amena mikiran aranjeunna sareng nawiskeun aranjeunna 4GB, nelepon dina 0 sén menit sareng SMS anu teu terbatas pikeun € 6,95 / bulan. Tapi upami anjeun nyarios sakedik tina telepon sélulér anjeun, anjeun panginten bakal resep tarifna kalayan 10GB, menit terbatas sareng SMS terbatas pikeun € 9,95 per bulan.

Perusahaan héjo nawiskeun rencana mobile sareng 25GB, telepon teu aya wates sareng SMS pikeun € 19,95 / bulan. Tapi upami 10GB henteu cekap pikeun anjeun, rencana pangénggalna bakal langkung dipikaresep ku anjeun. Tarif terakhir nawiskeun anjeun 30GB, telepon teu aya wates sareng SMS pikeun € 24,95 / bulan.

Kami terang yén hésé pisan milih tingkat Amena, sabab éta saé pisan. Upami anjeun tetep henteu mutuskeun, dina tautan ieu anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi lengkep.

simio

Jeruk Simyo sanés kabeneran sareng éta ogé perusahaan anu kagabung dina grup Jeruk. Nanging, Simyo ngagaduhan ciri anu langka sareng praktis unik: anjeun tiasa nyiptakeun harga sorangan. Anjeun tiasa ngonpigurasikeun rencana anjeun nganggo langkung atanapi kirang data sareng kirang langkung kirang menit. Naon anu anjeun hoyongkeun.

Sateuacan ngajelaskeun kumaha jalanna konfigurasi tarif anu dipersonalisasi, kuring hoyong nyaritakeun ngeunaan tarif anu Simyo parantos nawiskeun anjeun ngonpigurasi. Perusahaan nampilkeun kami opat harga anu tiasa urang kontrak. Kami gaduh harga tanpa kuota, nyaéta 0 euro. Kami gaduh tarif mini anu kalebet 20 menit telepon sareng 100MB kanggo € 2 per bulan. Laju sampurna pikeun WhatsApp kalayan 50 menit telepon sareng 100MB kanggo € 3,5 / bulan. Sareng prédét anu terakhir nyaéta pikeun anu sering nyarios sareng surfing. Ieu nawiskeun kami 100 menit sareng 2GB pikeun € 6,5 per bulan.

Tarif hapé Simyo anu pangsaéna

Upami teu aya harga di luhur anu ngayakinkeun anjeun, émut yén anjeun tiasa nyiptakeun nyalira ku cara anu saderhana. Hal kahiji anu anjeun kedah pilih nyaéta data pikeun nganapigasi nganggo sélulér anjeun. Anjeun teu tiasa milih data pikeun dijelajah, tapi maksimum 40GB. Teras, anjeun kedah milih jumlah menit kanggo nelepon, tina 0 menit dugi ka telepon teu terbatas. Rekomendasi kami, dina hal ieu, jelas pisan: jadikan tarif anjeun nyalira. Henteu aya anu langkung saé tibatan tiasa milih naon anu anjeun pikahoyong dina hal data sareng menit sora. Nanging, upami anjeun hoyong ningali sesa kamungkinan anu Simyo masihan, Lebetkeun di dieu.

Lowi

Lowi mangrupikeun perusahaan telepon sélulér anu paling dipeunteun ku pangguna, hatur nuhun kana harga anu paling ekonomis sareng kamungkinan nyiptakeun tingkat anu leres-leres karep urang. Anjeun tiasa gaduh sareng ngonpigurasikeun tarif anjeun tina 8GB dugi ka 30GB data dina telepon sélulér anjeun sareng, dina hal menit menit, aranjeunna sadayana gaduh telepon teu terbatas.

Laju mobile pangsaéna Lowi

Upami urang kedah cicing sareng salah sahiji tarifna, éta pasti bakal tingkat Diri ku 8GB kanggo € 7,95 per bulan. Harga super kalapa sareng praktis teu kaéléhkeun. Anjeun tiasa ningali sesa kamungkinan pangaturan tingkat sareng ciri ti dieu.

Tingkat naon anu anjeun ayeuna parantos ngontrak sareng anu mana anu anjeun bakal robih upami anjeun tiasa? Sakumaha anjeun tiasa tingali, kemungkinan henteu aya tungtungna sareng sadayana gumantung ka anjeun. Entong netep sareng tetep diantos kana entri ieu sabab kami bakal ngamutahirkeun unggal bulan. Sareng upami anjeun teu acan mendakan tarif sampurna anjeun didieu, anjeun tiasa teras nganggo Pembanding telepon Roams pikeun milarian pilihan anu pangsaéna anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahémat.