Panasonic Ngenalkeun GZ2000, TV Paling Sinématik sadunya

Panasonic GZ2000

Nalika urang nyarioskeun perkawis anu énggal ngeunaan perusahaan anu resep Panasonic urang terang pasti yén éta bakal aya hubunganana sareng téknologi canggih. Dina kasempetan ieu, urang nyarioskeun ngeunaan presentasi anu aya hubunganana sareng dunya audiovisual, TV GZ2000, rumus saleresna 1 pikeun ngaraosan lengkep bioskop tanpa ninggalkeun bumi.

TV anu mawa téknologi paling canggih di jaman ayeuna sahingga pangalaman bioskop bumi kacida nyugemakeun. Upami anjeun salah sahiji anu resep pilem sareng popcorn anu saé, Panasonic GZ2000 bakal ngajadikeun anjeun teu hoyong deui pilem. Babasan tina "Home téater" ngagaduhan hartos lengkep.

Panasonic GZ2000, pangalaman téater bumi anu paling réalistis

GZ2000 dugi dua ukuran, 55 ″ sareng 65 ″, dua ukuran anu antara ageung atanapi ageung pisan. Kami parantos ningali kumaha televisi, sareng layar na, sakumaha anu kajantenan dina telepon pinter aranjeunna henteu lirén tumuh. Sareng TV anu sababaraha taun ka pengker hébat, dinten ayeuna mah henteu. Kusabab kitu, mimitian ti ukuran anu langkung saé tibatan pantes, urang ngagaduhan anu sanés pikeun sabagian tiasa janten teu sopan.

Poto Panasonic GZ2000

Tapi GZ2000 sanés ngan ukur layar ageung. Éta dilengkepan mérek anyar Prosésor HCX Pro. Chip sanggup baranahan standar rentang dinamis hébat. Jeung kualitas gambar anu luar biasa éta nawiskeun moal ninggalkeun saha waé anu teu paduli. Tanpa diragukeun, pilihan sampurna pikeun nikmati pilem "nyata", atanapi gim anu saé, kalayan kajelasan warna sareng resolusi anu saacanna teu kabayang.

Sareng upami pangalaman ningali hirup dugi ka anu urang ngarepkeun ti Panasonic, sorana teu jauh ka tukang. La susunan spéker anjeun nyanghareupan lalangit, Jeung Sistem sora Dolby Atmos sareng Dolby Vison, terintegrasi kana televisi, ngadamel bioskop moal sami deui. Upami anjeun ngantosan tipi anu tiasa ngajantenkeun anjeun betah pangalaman bioskop asli, Panasonic GZ2000 dirancang pikeun anjeun.

Panasonic GZ2000 Oscars


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)