Panasonic ngenalkeun anu tiasa dirobih pikeun padamelan paling hese

Adaptasi atanapi maot. Éta kabijakan anu seueur perusahaan kedah adaptasi supados henteu ngirangan buta. Sababaraha taun ka pengker, pabrik Jepang Panasonic ngadamel tivi, pidéo, pamuter DVD sareng alat-alat sanés kanggo bumi, tapi kalayan waktos sareng khususna ku invasi LG sareng Samsung di pasar ieu, perusahaan Jepang kedah ngémutan deui kaayaan na di pasar sareng fokus kana jinis produk sanés, anu sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan penjualan anu spektakuler, ditujukeun pikeun pangguna anu khusus pisan. Dina pengertian ieu, Panasonic parantos nampilkeun Toughtbook CF-XZ6, 2 dina 1 anu dirancang pikeun padamelan paling beurat.

Henteu sadaya jelema damel tina komputer kalayan nyaman dina méja kantor. Pikeun jalma-jalma anu nyéépkeun waktosna ti dieu ka dieu sareng laptopna dianteur, aranjeunna peryogi alat ieu tahan ka ragrag sareng guncangan ogé kuat. Panasonic Toughbook CF-XZ6 anyar nyaéta alatna idéal pikeun jenis kaayaan ieu, sanaos henteu sakumaha ageung modél perusahaan.

Spésifikasi Panasonic Toughbook CF-XZ6

CF-XZ6 nampilkeun urang layar 12 inci kalayan résolusi 2160 × 1440. Di jero urang mendakan Intel Core i5, kalayan 8 GB RAM sareng 256 GB panyimpenan SSD. Sakabéh set ngabogaan beurat 1,18 kg, tapi upami urang miceun keyboard tina persamaan, beurat layar dina modeu tablet nyaéta 640 gram. Di jero urang mendakan Windows 10 Profesional.

Panasonic Toughbook CF-XZ6 Konéktipitas

Panasonic mangrupikeun salah sahiji perusahaan, sapertos Microsoft sareng HP, anu angkat tina konektor USB-C salaku hiji-hijina saluran komunikasi sareng adaptor anu senang diperyogikeun ampir sepanjang waktos, maka éta nawiskeun sambungan tina sagala rupa, diantarana urang mendakan hiji port HDMI, hiji port VGA, 2 USB 3.1 sareng 1 USB-C. Éta ogé nawiskeun kami jack headphone.

Harga Panasonic Toughbook CF-XZ6

Laptop ieu bakal pencét pasar ti tengah Juli sareng bakal ngagaduhan harga 2.081 euro.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.