Pamakéan eReaders parantos ningkat 140% dina sababaraha minggu ka pengker

Kobo Fnack

Tina Actualidad Gadget, kami parantos nyebarkeun sababaraha tulisan pikeun nunjukkeun pilihan hiburan anu bénten-bénten dina sababaraha dinten anu parantos aya sareng anu masih aya di kurungan. Salaku tambahan kana paningkatan anu cukup dina jasa vidéo streaming, sektor buku sareng buku audio ogé parantos ngalaman kamekaran anu signifikan.

Sakumaha nyatakeun ku Kobo ku Fnac, antara 6 sareng 19 Maret, Konsumsi eReaders ningkat ku 140% samentawis buku audio anu dilakukeun ku 254%, inohong anu nunjukkeun minat urang Spanyol dina maca digital, cara anyar nganggo kontén anu sumping sababaraha taun ka pengker pikeun cicing.

Kalayan toko buku sareng perpustakaan ditutup salami sababaraha minggu, maca digital parantos janten hebat penyelamat pikeun industri sastra sareng éta henteu ngan ukur ngamungkinkeun pamiarsa dihibur, tapi éta ogé ngamungkinkeun aranjeunna pikeun diajar sareng mikaresep carita. Kobo ku Fnac nawiskeun kami a jumlah badag e-buku gratis pikeun ngamaksimalkeun eReader urang, sareng dimana urang bakal mendakan buku tina sagala rupa, ti novél dugi ka carita pondok ngalangkungan sagala rupa.

Pikeun ngaksés katalog anu jembar ieu, urang kedah waé buka rekening dina Rakuten Kobo, halaman wéb e-book anu ditawarkeun ku duanana raksasa Jepang Rakuten sareng pabrikan eReaders Kobo.

Salian ti gaduh seueur e-buku gratis, kami ogé tiasa nganggo rupa-rupa judul kirang tina 2,99 euro, salian ti buku audio. Upami anjeun masih henteu ngagumbirakeun salami dinten-taun dikurung, ayeuna panginten janten waktos kanggo ngalaksanakeunana. Pikeun ngararasakeun sadaya buku ieu, teu kedah gaduh eReader, kumargi anjeun tiasa ngalakukeun langsung tina komputer, tablet sareng smartphone anjeun dikelola ku ios atanapi Android.

https://itunes.apple.com/app/kobo-books/id


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.