Smartmi Air Purifier, purifier anu kompeten pisan sareng saringan H13

Pemurnian hawa geus jadi perhatian modern tapi teu kurang pentingna, Di dieu kami parantos nganalisa seueur pembersih nu mantuan kami tetep imah urang salaku murni mungkin tur bébas tina allergens, hal bisa ngaapresiasi dina jaman ieu. Sub-merek Xiaomi anu parantos lami sareng kami henteu tiasa leungit dina katalog analisa kami.

Kami nganalisis Smartmi Air Purifier anyar, pembersih hawa lengkep dina rarancang sareng fungsionalitas sareng saringan H13 anu ngajanjikeun kinerja anu saé. Hayu urang tingali produk ieu anu panengah dina harga dina hal kisaran jinis alat ieu pikeun ningali naha éta leres-leres patut atanapi henteu.

Desain sareng bahan: Renovasi anu hampang tapi luar biasa

Sakumaha anjeun terang, produk Smartmi sateuacana tina ukuran sareng rentang ieu sadayana pasagi, kalayan sudut buleud, leres, tapi jauh tina desain anu ditawarkeun ku Smartmi Air Purifier ieu. Nanging, palette warna tradisional dipertahankeun, contona. Sanaos sadayana ieu, plastik bodas matte tetep salaku unsur konstruksi utama, dipirig ku desain silinder lengkep anu ngajantenkeun langkung kompak sareng, di luhur sadayana, langkung saé dianggo dina sagala aspek.

Inevitably eta ngingetkeun urang tina i3000, a nyucikeun Philips nu praktis idéntik, duanana ku desain na ku kanyataan yén panel LED perenahna di wewengkon luhur sarta mangrupa salah sahiji anu ngamungkinkeun urang pikeun pinuh nyaluyukeun parameter tina nyucikeun hawa. Buku Panduan. Perbandingan anu pikasieuneun, leres, tapi nalika urang nganalisis produk tina kisaran khusus, urang henteu gaduh pilihan tapi ogé nyebatkeun anu paling aya hubunganana. Sacara umum, sapertos sadaya produk sub-merek Xiaomi ieu, urang disanghareupan ku alat anu parantos réngsé anu pikaresepeun pikeun panon sareng ka rampa.

Ciri téknis

Smartmi Air Purifier ieu gaduh sabab teu tiasa sanés sareng konektipitas WiFi sareng ieu ngamungkinkeun urang ngadalikeun purifier ngaliwatan aplikasi Xiaomi Mi Home sadia pikeun ios sarta Android, Kitu ogé nyingkronkeunana sareng asisten maya utama, urang écés nyarioskeun ngeunaan Amazon Alexa sareng Asisten Google, sanés sareng Siri atanapi anu diturunkeun tina Apple HomeKit, sanaos produk Xiaomi anu sanés gaduh integrasi éta. Salian ieu sareng kontrol manual sorangan, urang gaduh mode «AUTO» anu ngalaksanakeun optimasi calakan tina laju purifikasi dumasar kana sénsor anu béda-béda anu disusun dina tonggong Smartmi Air Purifier, mode anu kuring nyarankeun.

Kami ogé ngagaduhan ventilasi multi-tingkat, Keur modeu noise low nawarkeun sabudeureun 19 dB, cukup pikeun ngadéngé kipas tapi teu ngabalukarkeun gangguan beurang. Pikeun peuting urang boga "mode wengi" nu greatly ngawatesan speed ieu sarta ngaronjatkeun sésana.

Dina cara anu sami, pikeun berinteraksi sareng alat anu urang tiasa ngamangpaatkeun atanapi layar toél na, atawa sistem gestur ngaliwatan sensor jarak nu bakal ngidinan urang pikeun ngalakonan pangaluyuan utama tanpa kudu noél panel touch di wewengkon luhur. Interaksi urang sareng sistem gestural henteu saé pisan, kuring bakal nyarios yén kuring langkung milih panyesuaian ku aplikasi atanapi langsung ku ngarampa layar.

Kapasitas purifikasi

Di dieu Smartmi Air Purifier ngalakukeun sésana. Pikeun mimitian, urang gaduh saringan HEPA H13 anu sanggup nyerep bau anu goréng, haseup, partikel TVOC (khas produk beberesih) sareng tangtosna sari. Dina panel kami bakal tiasa mendakan inpormasi ngeunaan PM2.5 anu aya dina hawa sareng indikator status TVOC, salian indikator sejen tina mode operasi, suhu sarta tangtu indéks kalembaban di lokasi nu nyucikeun hawa.

Dina istilah ieu sareng ngamangpaatkeun sénsor ganda "cerdas" na, urang mendakan yén ngagunakeun kira-kira dua belas pamurnian hawa per jam, alat ieu sacara téoritis tiasa ngabersihkeun sakitar 15 méter pasagi dina lima menit, janten khususna ieu disarankeun pikeun dua kali. kamar atawa ruang tamu leutik, teu bisi keur kamar lengkep badag atawa koridor. Tapi, saringan karbon diaktipkeun efisiensi tinggi na nganggo tilu mékanisme:

  • Filter primér pikeun lebu, rambut sareng partikel ageung
  • HEPA leres saringan H13 anu nyaring 99,97% partikel, ngaleungitkeun bahkan baktéri sareng kuman.
  • Arang aktip pikeun nyerep formaldehida, haseup jeung bau goréng babarengan jeung VOCs.

Dina efisiensi urang bakal nyarita ngeunaan 400 m3 per jam pikeun sari jeung sarua pikeun partikel CADR, bari urang boga permukaan kertas filter nambahan 20.000 cm3. Kucara kieu, éta bakal nyaring 99,97% tina partikel nu leuwih leutik batan 0,3 nanométer, kitu ogé sesa elemen nu urang geus dikaitkeun saméméhna.

Sanaos status resmi produk, kuring henteu acan tiasa mendakan saringan nyalira, anu durability ogé teu dieusian tur bakal diurus ku aplikasi Mi Home atawa ku alat peringatan layar sorangan, éra. Kuring ngabayangkeun yén leuwih distributor saringan bakal anjog, di momen kuring teu bisa nangtukeun atawa nu harga atawa titik diobral dimana Anjeun bisa meuli eta, ti sudut pandang abdi hal decisive lamun meuli produk kalawan ciri ieu, euweuh urusan sabaraha lila filter ngabogaan durability tinggi.

Pendapat editor

Kami nyanghareupan purifier anu sacara téknis sareng dina kertas nawiskeun ciri anu saé pisan, langkung saé upami mungkin tibatan pesaingna dina harga anu sami sareng langkung unggul. Kami gaduh pikeun 259 euro purifier anu lengkep anu ngagaduhan sagala ciri anu bakal diarepkeun tina produk sapertos kitu. Hanjakalna, kuring henteu tiasa ngantepkeun titik négatip yén kuring henteu tiasa mendakan suku cadang anu sayogi di tempat penjualan sapertos PC Components atanapi Amazon, anu mangrupikeun rujukan di Spanyol, saluareun kanyataan yén aranjeunna tiasa sayogi dina situs sapertos AliExpress.

Smartmi Air Purifier
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
259
  • 60%

  • Smartmi Air Purifier
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 13 ti 2021
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Nyucikeun
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 75%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Konektipitas sareng fitur
  • Saringan H13

Kontra

  • Kuring geus teu manggihan suku cadang gampang
  • Henteu aya kasadiaan dina situs wéb utama pikeun ayeuna

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.