Percanten ka GXT 323W Carus - Headset kaulinan anu murah pisan pikeun PS5

Kadatangan PlayStation 5, sanaos parantos turun-turun, ogé langsung nganggap kadatangan séri aksésori dina raraga nyumponan kabutuhan pangguna. Diantarana, hal utama sareng penting nyaéta pikeun sok gaduh headphone anu saé pikeun maksimalkeun pungsi kinerja kaulinan anjeun.

Kami masihan anjeun alternatif ékonomi kalayan kinerja anu saé, headphone kaulinan GXT 323W Carus ti Trust sapinuhna cocog sareng PS5. Ieu parantos janten pangalaman kami sareng headset anu murah sareng pikaresepeun ieu anu tiasa janten pendamping perang anu pikaresepeun pikeun PlayStation 5 anjeun.

Bahan sareng desain

Hayu urang mimitian ku anu biasa, desain sareng bahan headphone. Percanten, sacara umum, sok bet dina alat anu henteu maksimal dituju bayaran, aranjeunna ngahontal finish anu saé sareng di luhur sadayana standar resistansi anu parantos ngiringan perusahaan salami mangtaun-taun. Tujuanana ampir sok kéngingkeun nilai artos, sareng éta nunjukkeun. Headphone anu ditinjau sumping bodas, sareng desain gim anu cukup agrésip sareng palastik matte anu ngabantosan ngirangan sidik jari. Kami henteu terang, Nanging, nunjukkeun warna PS5 Trust Carus, kumaha umur aranjeunna.

  • Diménsi: 210 x 190 x 110 mm
  • Beurat: 299 gram

Pikeun bagian na, di sisina éta ngagaduhan detil alit dina aluminium simile sareng logo na Produk GXT kaulinan tina merek. Bagian jero tina headband ngagaduhan bantalan anu ageung sareng sami pikeun headphone. Ieu bakal lengkep nutupan Ceuli anjeun pikeun insulate anjeun leres. Dina earphone kénca kami gaduh mikropon fléksibel sareng kabelna Jack 3,5mm kalayan panjang 1,2m sareng nilon dikepang, daya tahan dijamin.

Especificaciones técnicas

Urang ayeuna nuju kana bagian téknis. Kami mendakan sistem tina playback stéréo sareng dua saluran audio (2.0) ngaliwatan ngeunaan supir teu kirang ti 50 milimeter. Sora na bakal kadéngé lumayan nyaring ku ukuran ieu, sanaos kami nekenkeun yén éta moal ngagaduhan jinis virtualisasi dina tingkat téknis nalika niron 7.1 atanapi Sora 3D of PS5, hal anu disayogikeun pikeun merek nyalira. headphone. Supir ieu bakal ngagaduhan impedansi dugi ka 32 Ohm, bari mikropon na henteu tiasa dicabut. Frékuénsi aranjeunna bakal osilasi antara 20 Hz sareng 20000 Hz nalika maén game.

  • Distorsi: 5%
  • Jinis magnét: Neodymium
  • Tipe Mikropon: Omidirectional Electret
  • Frékuénsi mikropon: 150 Hz - 16000 Hz

Kami henteu gaduh pangirangan noise aktif, sanés parangkat lunak anu terintegrasi, tapi kotakna kalebet rangkay adaptor pikeun kabel sambungan, anu bakal langsung ka PS5 DualSense controller. Dina tingkat téknis, Taurus GXT Carus mangrupikeun headphone anu cukup saderhana, didesain supados urang sumping, sambungkeun kana kadali jarak jauh sareng ngawitan mikaresep kaulinan urang tanpa teuing komplikasi, sareng éta kumaha panggunaan na berkembang. Tangtosna, kamampuan téknis kabur tina mekar tapi nawiskeun kami sadayana anu urang peryogikeun pikeun ngagaduhan pangalaman standar.

Anggo pangalaman

Di jero headphone gaduh bantalan anu menonjol, sami waé sareng headphone. Ieu ngandung harti yén di bagéan luhur kami henteu perhatosan ngarareunah dina jam-jam anu panjang dina pidéo, sadayana ieu sanaos kanyataanna henteu hampang, tapi henteu ogé beuratna ogé. Pikeun bagian na, Dina headphone, ngagaduhan supir ageung sapertos kitu sareng pad anu saé, kami mendakan yén éta lengkep nutupan ceuli, anu bakal diasingkeun ti luar, sahingga nawiskeun kami pangalaman anu saé pisan dina tingkat isolasi, sanaos tiasa nyababkeun teu ngarareunah sanés anu nganggo kacamata.

Di sisi anu sanésna, di sisi éta kami mendakan kontrol volume anu moal ngagaduhan interaksi sareng antarbeungeut pangguna tina PS5, nyaéta, urang tiasa ngatur volume headphone ngalangkunganana, tapi éta bakal teras-terasan tunduk kana volume anu urang pasihkeun kana kaluaran audio ngalangkungan tombol PS tina DualSense. Upami éta, volume luhurna luar biasa kuat, sapertos urang teu mendakan "noise" dina rentang ieu. Pikeun bagian na, urang ogé ngagaduhan kaunggulan tiasa ngaktipkeun sareng mareuman mikropon ngalangkungan saklar headphone, sanaos tombol anu dihijikeun dina jarak jauh ogé bakal dianggo pikeun ieu.

Pendapat editor

Kami nyanghareupan headphone anu cukup pikaresepeun, khususna ngémutan kisaran harga. Anjeun tiasa mendakan aranjeunna dina halaman wéb sorangan atanapi di Amazon pikeun 39,99 euro, mangrupikeun produk anu sacara khusus diidinan pikeun dianggo dina PS5, tapi ogé dina alat kaulinan anu sanés sapertos PC anjeun, PS4 atanapi Xbox anjeun. Tanpa diragukeun, aranjeunna mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun pikeun ningkatkeun hasil anjeun kalayan béaya rendah, kumargi headphone anu saé sok diperyogikeun pikeun maénkeun kaulinan anu hadé atanapi nyiptakeun pangalaman anu langkung jero. Sakumaha urang parantos nyarios, urang gaduh sateuacanna produk tina biaya anu disaluyukeun anu tiasa sacara gampil lebet kana pura-pura urang.

GXT 323W Carus
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
39,99
  • 80%

  • GXT 323W Carus
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Naros

  • Kaulinan sareng desain kasar
  • Kabel geulis
  • Kisaran harga anu cukup ketat

Kontra

  • Alternatipna USB teu aya
  • Tiasa dijual langkung warna

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.