Publicidad

ayeuna Warta gadget, milik Jaringan Blog Blog Blog, teras-terasan naék dina jumlah kunjunganna, sadayana ti jalma anu resep kana inpormasi ngeunaan gadget sareng éléktronik konsumén. Ieu mangrupikeun jinis pemirsa anu anjeun pikahoyong ngalangkungan iklan anjeun.

Anjeun tiasa ngahubungan kami nganggo formulir ieu:

    Kuring tarima Kawijakan ngolah data.

    Nalika ngirimkeun formulir, data sapertos email sareng nami anjeun dipénta, anu disimpen dina cookie supados anjeun henteu kedah ngalengkepan deui dina kiriman kahareup. Kalayan ngirimkeun formulir anjeun kedah nampi kabijakan privasi kami.

    1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
    2. Tujuan data: Bales kana pamundut anu ditampi dina formulir
    3. Legitimasi: idin anjeun
    4. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
    5. Hak: Akses, koréksi, hapusan, watesan, portabilitas sareng mopohokeun data anjeun