Microsoft's Surface ngunggulkeun peringkat tablet sateuacan iPad

Surface

Sanaos kanyataan yén jalma-jalma ti Cupertino tetep nyobian ngomean iPad ampir unggal taun, pasar henteu daék ngomean alat ieu taunan. Nyatana, seueur pangguna anu Aranjeunna henteu ngomean parangkat dugi ka tilu atanapi opat taun, nalika mimiti nunjukkeun gejala lemah. Ti saprak peluncuran iPad, seueur pabrik anu nyobian ngaktipkeun alat anu tiasa ngadeukeutan tingkat kapuasan sareng produktivitas anu ditawarkeun ku kami, tapi teu aya anu suksés. Sahenteuna dugi ka ayeuna, ku survey panganyarna pikeun pangguna tablet di Amérika Serikat nyatakeun yén Surface mangrupikeun alat anu pangsaéna.

Saprak peluncuran vérsi munggaran Surface, Microsoft laun-laun ningkat henteu ngan ukur kamampuan tablet / hibridna, tapi ogé performa sareng umur batre na. Salaku tambahan, kagunaan anu nawiskeun kami pikaresep sistem operasi anu lengkep pikeun ngajalankeun ti Candy Crush kana Adobe Photoshop Mangrupikeun salah sahiji kautamaan utami, kautamaan anu nempatkeunana di luhur réngking pikeun pagelaran sareng desain, ngalangkungan Apple iPad pikeun pertama kalina.

Numutkeun kana klasifikasi anu dilakukeun ku JD Poers, Surface parantos kéngingkeun skor 855 poin tina 1000 kamungkinan, sedengkeun iPad, anu parantos dina posisi kadua, ngahontal 849 poin. Samsung, pikeun bagian na, parantos caket pisan dina sababaraha taun terakhir sareng ngan ukur 2 poin dibalik Apple's iPad, ku 847 poin. Nutup klasifikasi urang mendakan Asus, Acer, LG sareng Amazon. Survei ieu dilakukeun di antara 2.238 jalma anu parantos ngagaleuh alat tina jenis ieu salami sataun katukang sareng skor anu ditawarkeunana dibagi kana sababaraha kategori ieu: kinerja, gampang dianggo, fitur, gaya sareng desain sareng akhirna harga.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.