Surface Go: alternatif pikeun iPad sareng Windows 10 sareng ampir harga anu sami

Ti saprak nampilkeun modél iPad anu munggaran, taun 2010, perusahaan anu berbasis di Cupertino parantos nandaan jalan ka hareup pikeun ékosistem ieu, ékosistem anu ngagaduhan pasang surut kusabab tingkat pembaruan anu rendah ku pangguna. Sanaos Apple parantos ngalebetkeun fitur-fitur énggal dina taun-taun terakhir dina vérsi ios pikeun iPad, ieu terus nawiskeun sababaraha watesan.

Microsoft ogé nyiptakeun ékosistem tablet anyar, tapi henteu sapertos model Apple, ieu dikelola ku versi lengkep Windows, anu ngamungkinkeun para pangguna nganggo tablet na dimana wae aranjeunna hoyong, gaduh aksés kana sagala jinis aplikasi anu diperyogikeun, tanpa kedah nganggo aplikasi anu dilaksanakeun dina tablet, sapertos anu kajantenan iPad. Tapi éta kaluar tina harga.

Perusahaan anu berbasis di Redmon nembé nampilkeun naon anu tiasa janten alternatip anu sah pisan pikeun sadaya pangguna anu milari tablet anu serbaguna, murah kalayan versi lengkep Windows 10. Kami nyarioskeun Surface Go. Surface Go mangrupikeun tablet tina 10 inci, kalayan diménsi 243,8 x 175,2 sareng 7,6 milimeter sareng beurat 544 gram. Upami urang nambihan kasus keyboard Type Cover, beurat naék janten 771 gram.

Surface Go Spésifikasi

Surface Go nawiskeun kami a maca kartu microSD, jack headphone sareng port USB-C. Di jero, Windows nawiskeun kami dua konfigurasi anu béda dina hal vérsi sistem operasi: Windows 10 Home sareng S Mode sareng Windows 10 Pro sareng S Mode. Windows S mangrupikeun vérsi Windows anu ngamungkinkeun anjeun masang aplikasi anu sayogi di toko aplikasi Microsoft, sanaos kami tiasa nganonaktipkeun modeu ieu pikeun ngarobih alat kana PC anu tiasa dianggo sareng tiasa masang aplikasi naon waé.

Ngeunaan spésifikasi téknis, Surface Pro dikelola ku prosésor Intel Pentium Gold 4415Y 1,6 GHz. Janten PC, kinerja na tiasa bénten-bénten gumantung kana jumlah RAM anu urang mendakan di jero. Modél ieu sayogi di 4 sareng 8 Vérsi RAM GB. Ngeunaan panyimpenan, Microsoft nawiskeun kami 3 modél: 64 GB eMMC, 128 GB SSD sareng 256 GB SSD.

Layar, aspék sanés anu seueur diperhatoskeun ku seueur pangguna nalika mésér tablet, nawiskeun kami a Panel 10 inci kalayan résolusi 1.800 x 1.200 sareng rasio layar 3: 2. Numutkeun ka Microsoft, otonomi Surface Go ngahontal 9 jam, otonomi anu nempatkeun ampir dina jangkungna sami sareng Apple iPad.

Modél anyar ieu dina kisaran Surface, kompatibel sareng Surface Pen, ngahijikeun a kurung ditarik dina tukang anu ngamungkinkeun urang nempatkeun éta dina posisi mana waé. Surface Pen, ogé Type Cover anu ngahijikeun trackpad, dijual nyalira.

Harga sareng kasadiaan Surface Go

Microsoft bakal nempatkeun Surface Go dina 2 Agustus Di Amérika Serikat sareng Spanyol, sajaba ti nagara-nagara sanés, sanaos kanggo ayeuna, ngan vérsi Wifi bakal sayogi tanpa sambungan LTE, modél anu nyatakeun yén perusahaan bakal pencét pasar dina sababaraha bulan ka payun sareng anu hargana henteu acan parantos diturunkeun.

  • Surface Go sareng 4GB RAM sareng 64GB panyimpenan eMMC kalayan Windows Home S: dollar 399.
  • Surface Go nganggo 4GB RAM sareng 64GB panyimpenan eMMC sareng Windows Pro S: dollar 449.
  • Surface Go nganggo 8GB RAM sareng 128GB gudang SSD sareng Windows Home S: dollar 549.
  • Surface Go nganggo 8GB RAM sareng 128GB panyimpenan SSD sareng Windows Pro S: dollar 599.
  • Surface Go nganggo 8GB RAM sareng 256GB gudang SSD kalayan sambungan LTE: ngantosan pikeun mastikeun kasadiaan sareng harga.

Harga di luhur nyaétan éksklusif pikeun tim. Duanana Cover Cover, Surface Pen sareng Mouse dijual masing-masing. Harga kibor beda-beda antara 99 sareng 129 dolar. Harga beurit $ 39 sareng Surface Pen $ 99.

Kami dina kasus anu sami sakumaha sareng Appl's iPade, dimana hargana ngan ukur kalebet alat sareng dimana sadaya aksésoris, tutup keyboard sareng Apple Pencil dijual sacara mandiri dina harga anu langkung luhur tibatan anu ditawarkeun ku Microsoft pikeun aksésori ieu.

Sadaya model Surface Go sumping di pasar sareng Windows S, boh dina versi Home atanapi dina versi Pro. Versi ieu nawiskeun kami watesan-watesan nalika masang aplikasi ti luar Microsoft Store, tapi upami urang ningali anjeun peryogi, urang tiasa ningkatkeun ka normal Home sareng Pro versi lengkep gratis.

Ngembangna kulawarga Surface

Kalayan peluncuran Surface Go, Microsoft ayeuna ngagaduhan 5 modél anu béda dina pasaran dina kisaran ieu, sahingga mastikeun yén éta parantos nyandak kursus anu kuduna dituturkeun sababaraha taun ka pengkerSanaos ningali tingkat kamekaran modél bisnis énggal ieu, sigana yén dagoanana parantos pantes.

Hiji deui buktosna aya dina peluncuran modél anyar ieu pikeun nutupan pasar tablet, pasar dimana Surface Pro teu aya hubunganana kusabab kinerja na anu luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.