Surface Pro 4 nampi pembaruan firmware anyar

Microsoft

Salah sahiji alat pangénggalna anu diluncurkeun Microsoft dina pasaran sababaraha taun terakhir nyaéta Suface Pro tablet / laptop, ningalkeun modél RT. Surface Pro 4 mangrupikeun powerhouse portabel anu dina taun-taun ayeuna parantos janten alternatif pangsaéna anu tiasa urang mendakan di pasar upami kabutuhan urang ngaliwat tablet, tapi ku kakuatan sareng produktivitas anu tiasa dipasihkeun ku PC. Ogé layar rampa na ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng cara anu langkung gancang sareng eusi anu urang jiptakeun tanpa kedah milarian beurit atanapi, gagal éta, keyboard na. Ieu mangrupikeun salah sahiji fitur anu paling ngabédakeun Surface Pro tina MacBook, hal anu Microsoft langkung nekenkeun dina iklanna.

Kusabab lahirna, Surface Pro parantos ngalaman sababaraha masalah operasi, masalah umur batre atanapi masalah dina ngeusi batre ayeuna. Untungna, masalah ieu parantos direngsekeun gancang, sanaos kadang perusahaan parantos langkung lami tibatan normal. Barudak ti Redmond, aranjeunna nembé ngaluarkeun pembaruan énggal pikeun Surface Pro 4, update firmware éta ningkatkeun stabilitas sistem salian ningkatkeun kinerja Cortana. Pembaruan ieu mawa nomer vérsi 6.0.1.7895.

Salaku tambahan firmware ieu ogé ngamutahirkeun supir kartu audio Realtek Semiconductor High Definition Audio (SST) terpadu. Beda sareng pembaruan bulanan anu dijanjikeun Microsoft, pembaruan ieu kaluar tina periode éta, janten kamungkinan yén jalma-jalma parantos mendakan masalah sareng sateuacan janten masalah pikeun pangguna aranjeunna parantos mutuskeun ngaluncurkeun éta. Seiring sareng pembaruan firmware ieu, Microsoft ogé parantos ngaluarkeun pembaruan anu ngagaduhan nomer komplikasi 14.393.479.

Taun ieu Microsoft henteu ngaluarkeun versi kalima tina Surface Pro 5Janten kanggo ayeuna, modél pangénggalna anu sayogi nyaéta Surface Pro 4, modél performa anu saé pisan anu sigana bakal ningali pembaharuan taun payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.