Surface Pro 5 kanggo diulas disarengan Windows 10 Creators Update

Microsoft

Dina presentasi produk terakhir Microsoft sateuacan akhir taun, perusahaan anu berbasis di Redmond sacara resmi ngumumkeun AIO Surface Studio anu seueur dikabarkan, alat anu nganggo layar rampa 28 inci anu ngagumbirakeun sadayana anu sumping sareng dikirim ti seueur pangguna Mac (Sanaon sesah pikeun aranjeunna pikeun mikawanohna). Henteu aya anu sanés kajabi renovasi interior Surface Book (alat anu masih henteu sayogi di seueur nagara Éropa) kumargi Surface Pro 5 henteu dibahas iraha waé, sanaos kanyataan yén aranjeunna parantos ngagarap sababaraha bulan. .

Numutkeun kana WalkingCat, dipikaterang ku bocorna anu patali sareng Surface Pro, Microsoft ngagarap generasi kalima tina Surface Pro, anu diluncurkeunana dijadwalkeun pikeun April, sareng sékrési pembaruan Windows 10 ageung salajengna anu disebut Pembina Kreator. Ogé, salah sahiji désainer produk Microsoft, Toby Fitch, negeskeun yén aranjeunna parantos damel sababaraha bulan dina desain anyar anu bakal ditawarkeun ku alat ieu pikeun kami. Tapi sadayana sigana nunjukkeun yén Surface Pro sanés ngan ukur hiji-hijina anu bakal ningali desainana robih, kumargi Surface Book ogé bakal nampi modifikasi éstétika alit.

Tétéla, seueur anu janten pangguna anu parantos ngalaman masalah kokotor ngawangun-up ngalangkungan sistem engsel, hal anu bakal maksa perusahaan pikeun rada ngarobih desain na pikeun nyegah masalah ieu. Tapi salian ti éta, interior na ogé tiasa diperbarui saatos presentasi di CES terakhir di Las Vegas, tina prosesor Kaby Lake anu anyar, anu ngamungkinkeun mekarkeun mémori ngajantenkeunna cocog sareng modél konsumsi low paling anyar. Ieu ogé masalah pikeun Apple nalika ngaluncurkeun modél MacBook Pro énggal, sareng éta maksa aranjeunna nganggo veteran Sky Lake sareng anu ngagaduhan aranjeunna seueur kritik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.