Petkit Pura X, kotak sampah pikeun ucing anjeun anu cerdas sareng ngabersihkeun dirina

Upami anjeun gaduh ucing, anjeun terang yén kotak sampah tiasa janten ngimpina nyata, upami anjeun gaduh dua atanapi langkung, kuring moal nyarios nanaon. Nanging, anjeun parantos terang yén di Actualidad Gadget kami salawasna ngagaduhan alternatif bumi anu paling saé pikeun ngagampangkeun kahirupan anjeun sareng tangtosna pikeun piaraan anu anjeun dipikacinta.

Kami ningali Petkit Pura X anu inovatif, kotak sampah anu pinter anu ngabersihkeun diri sareng gaduh seueur fitur anu luar biasa. Panggihan sareng kami kumaha anjeun tiasa pamit ka tugas anu pikasieuneun pikeun ngabersihkeun kotak sampah ucing anjeun, anjeun bakal ngahargaanana, anjeun bakal kéngingkeun kaséhatan sareng tangtosna dina waktosna.

Bahan sareng desain

Urang Nyanghareupan pakét badag, rada kuring bakal nyebutkeun pisan badag. Jauh tina naon anu anjeun tiasa bayangkeun janten kotak pasir, dimensina lumayan ageung, kami gaduh produk anu ukuranana 646x504x532 milimeter, nyaéta, sakitar saluhur mesin cuci, ku kituna urang moal tiasa nempatkeun éta tepat dina sudut mana waé.. Sanajan kitu, desain na teu marengan eta, éta diwangun dina plastik ABS pikeun exterior bodas, iwal wewengkon handap, nu aya dina abu lampu, dimana deposit stool bakal lokasina.

  • Eusi rangkep:
    • Kotak pasir
    • Panutup
    • Adaptor kakuatan
    • Bau ngaleungitkeun cairan
    • Bungkusan kantong runtah

Di luhureun urang boga tutup rada kerung ngawangun mana urang bisa ninggalkeun hal bertengger, di hareup layar LED leutik nu bakal némbongkeun urang informasi, kitu ogé ngan dua tombol interaksi. Sajaba ti éta, iket ngawengku hiji mat leutik nu bakal ngidinan urang pikeun ngumpulkeun mungkin ngambah keusik nu ucing bisa dipiceun, hal pisan ngaapresiasi. Beurat total produk nyaéta 4,5Kg ku kituna henteu hampang teuing. Simkuring boga finish alus sarta desain metot, nu Sigana rada alus sanajan di kamar wae, sabab sakumaha bakal urang tingali di handap, palaksanaan na jadi alus nu urang moal boga masalah dina hal éta.

fungsi utama

Kotak litter ngagaduhan sistem beberesih dumasar, upami urang nitenan interiorna, dina kendang (dimana tempat sampah ucing sareng dimana éta bakal ngagentos dirina). Sistem beberesih cukup rumit, ku kituna urang henteu bakal mikirkeun detil téknis sareng rékayasa, tapi rada dina hasil ahir nu Petkit Pura X nawarkeun kami, sarta dina bagian ieu kami rada senang jeung tés dilaksanakeun.

Kami henteu kedah hariwang ngeunaan kanyataan yén éta ngagaduhan operasi mékanis, sabab kotak keusik ngagaduhan sistem beberesih otomatis anu kedah urang saluyukeun ngaliwatan aplikasina, tapi éta ngagaduhan sababaraha sensor, boh beurat sareng gerakan, anu bakal nyegah Pura Petkit X jalan. kana operasi naha jack deukeut teuing atawa jero. Dina bagian ieu, kaamanan jeung tranquility of feline saeutik urang geus pinuh assured.

  • Jack diaméterna inlet: 22 séntiméter
  • Beurat alat anu cocog: Antara 1,5 sareng 8 Kilogram
  • Kapasitas keusik maksimum: Antara 5L jeung 7L
  • Sistem konektipitas: 2,4GHz WiFi sareng Bluetooth

Ogé kudu dicatet yén pakét ngawengku runtuyan asesoris, ieu opat kaléng cairan eliminator bau, kitu ogé paket kantong pikeun ngumpulkeun kokotor. Sanajan wadah stool boga ukuran aneh, kuring teu nyangka aya teuing masalah ngagunakeun sagala jenis kantong ukuran leutik, kumaha oge, urang tiasa. meuli kantong na eliminators bau misah pikeun harga cukup eusi dina ramatloka Petkit. Tangtosna, asesoris ieu ogé sayogi di PETKIT Refills ....

Ngeunaan asesoris, kualitas umum alat sareng sesa pajeulitna Petkit Pura X, kami parantos puas, ayeuna urang kedah ngahaturanan sadayana bagian pikeun aplikasi sareng sistem pamrograman anu béda. setélan.

Setélan sareng cara pikeun berinteraksi sareng kotak pasir

Pikeun ngonpigurasikeunana, urang ngan saukur kedah ngaunduh aplikasina Petkit sadia pikeun duanana Android Sedengkeun pikeun ios sapinuhna gratis. Sakali kami parantos réngsé konfigurasi sareng prosedur pendaptaran aplikasi, urang badé lebetkeun pikeun nambihan alat ieu anu ditaroskeun, kami bakal dipenta pikeun nuturkeun sababaraha petunjuk sareng tombol Pura X, kumaha ogé, upami anjeun gaduh patarosan, kami nyarankeun Anjeun tiasa ningali pidéo anu kami unggah kana saluran YouTube kami nganalisa Pura X dimana kami nunjukkeun anjeun prosedur konfigurasi léngkah-léngkah.

Aplikasi ieu ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen rékaman detil waktos piaraan urang angkat ka kotak pasir, ogé jadwal beberesihna, boh otomatis sareng manual. Sareng urang tiasa mareuman, teraskeun kana beberesih langsung sareng bahkan ngajadwalkeun ngaleungitkeun bau langsung. Pikeun sesa determinations urang bisa ngalaksanakeun «Smart Adjustment» ogé sadia dina aplikasi. Salaku tambahan, dina pendaptaran ieu urang bakal tiasa niténan variasi beurat ucing urang.

Beurat anak ucing ieu bakal langsung dipintonkeun dina layar Murni X, ieu anu masihan kami inpormasi ngeunaan kaayaan pasir, pikeun ngawartosan kami nalika kami kedah ngarobih, dina cara anu sami yén sadaya tindakan anu disayogikeun ku aplikasi ogé tiasa dilaksanakeun sacara manual sacara manual ngaliwatan hijina dua tombol fisik nu Petkit Pura X diwangun.

Pendapat editor

Tanpa ragu, ieu sigana produk anu pikaresepeun pisan, anjeun tiasa mésér di Powerplanet Online salaku distributor resmi produk di dieu di Spanyol, atanapi ngalangkungan mékanisme impor tina situs wéb anu sanés. Tanpa ragu, éta mangrupikeun alternatif anu mahal, sakitar 499 euro gumantung kana titik jual anu dipilih, Tapi khususna upami urang gaduh langkung ti hiji ucing, éta tiasa ngahémat waktos urang, ngabantosan urang ngajaga kabersihan ucing sareng di bumi, ku kituna éta tiasa janten babaturan anu teu ternilai pikeun kahirupan urang sadinten. . Kami parantos nganalisa éta, kami parantos nyarioskeun ka anjeun ngeunaan pangalaman kami sacara jero sareng ayeuna terserah anjeun pikeun mutuskeun naha éta patut atanapi henteu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.