Philips 3000i, patokan hawa nyucikeun [Tinjauan]

nu nyucikeun tina hawa aranjeunna parantos janten produk anu kawéntar di sababaraha bulan terakhir. Aranjeunna parantos janten sekutu anu pikaresepeun pisan pikeun penderita alergi bahkan bau bau. Sakumaha biasa, di Actualidad Gadget kami tetep terang ngeunaan kamajuan téknologi pangénggalna pikeun bumi anjeun sareng waktuna parantos sumping pikeun nyucikeun hawa.

Kami nunjukkeun ka anjeun Philips Series 3000i anu anyar, anu nyucikeun hawa tina jajaran sareng kapasitas anu paling ageung pikeun pangguna anu paling nuntut. Tetep sareng kami sareng mendakan manpaat sareng kalemahan salah sahiji pemurni hawa anu paling terkenal di pasar.

Sakumaha sering kajantenan, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis terakhir ieu sareng video dina saluran YouTube kami. Dina pidéo ieu, diantarana, anjeun bakal tiasa niténan unboxing lengkep éta Philips Series 3000i Purifier, ogé tutorial anu lengkep pikeun tiasa ngonpigurasikeun sareng ngajantenkeunana leres. Engké urang bakal nyarioskeun ngeunaan hasil umum sareng urang bakal marios ciri teknis na. Anjeun tiasa ningali pidéo éta sareng nyandak kasempetan pikeun ngalanggan saluran YouTube kami, ku cara éta anjeun bakal ngabantosan kami pikeun terus ngembang sareng tangtosna kami bakal ngajawab patarosan naon waé dina kotak koméntar.

Bahan sareng desain

Kumaha carana tiasa sanés, Philips parantos ngantepkeun perasaan anu pikaresepeun dina hal bahan sareng pembuatan produk sapertos kitu bayaran resep ieu. Kami gaduh alat silindris anu diwangun dina bagian na luhur lapisan tekstil anu dijahit sareng logo perusahaan. Di handapeunna urang gaduh plastik abu atanapi bodas, gumantung kana modél anu dipilih, ogé panutup magnét aksés gampang pikeun saringan anu kalebetkeun sareng pemurni. Dina tingkat beurat sareng rampa, nyucikeun daun urang sensasi anu saé.

  • Dimensi: 645 x 290 x 290
  • beurat: 10,5 Kg
  • Kelir: Hideung bodas gumantung kana pilihan

Di luhur nyaéta tempat kami bakal mendakan panel LED anu bakal kami bahas engké, ring lampu RGB LED anu bakal nginpokeun ka kami ngeunaan status kualitas udara sareng perforasi anu ngalangkungan hawa anu parantos murni. Alat anu ditinjau ageung, urang moal tiasa nolak, tapi éta tiasa dianggo babarengan sareng kamampuan pemurnian kolosal na. Pikeun bagian na, kami gaduh desain anu kawilang minimalis anu bakal katingali saé di ampir sadaya rohangan, sapertos anjeun tiasa tingali dina poto anu aya sareng analisis ieu. Nanging, ku alesan anu jelas, éta langkung cocog sareng ruang tamu ageung atanapi dapur.

Ciri téknis

Panyucian 3000i ieu Éta dirarancang pikeun kamar dugi ka 104 méter pasagi, utamina kamar-kamar terbuka, tapi berkat sistem pengusiran udara anu dimurnikeun 360º urang bakal tiasa angkat ka kamar anu langkung rumit dina tingkat susunan jati sareng tembok. Tingkat partikel CADR, nyaéta kapasitas pemurnian alat ieu dugi ka 400 méter kubik per jam dina kakuatan maksimum ditawarkeun ku mérek. Ieu mangrupikeun kamampuan filtrasi:

  • PM2,5 - 99,97% partikel
  • Virus H1N1 - 99,9
  • Bakteri - 99,9
  • Panel kontrol toél

Maka kami kéngingkeun kapasitas nyaring tina partikel ultrafine saageung 3 nanométer, anu saurna geuwat. Pikeun ngalakukeun ieu, éta nganggo dua téknologi pemurnian udara sareng nyaring mérek Philips, sapertos VitaShield sareng AeraSense, hasil dipaténkeun sareng ilmiah dibuktikeun. Dina tingkat sénsor, urang bakal ngagaduhan sensor gas sareng sensor partikel PM2,5.

Pemurnian gancang sareng épisién ku sistem sirkulasi hawa hélik 3D anu anyar ngabersihkeun hawa dina rohangan 20 m² kirang ti 8 menit.

Dina cara nu sami, éta bakal ngagaduhan sistem peringatan kualitas sareng sistem hawa blok HealtyAirProtect anu bakal nyingkronkeun sareng motor DC sareng aplikasi alat sélulér.

Pangropéa sareng aplikasi

Ngeunaan pangropéa, urang bakal ngagaduhan saringan kalayan umur rak anu disarankeun 36 bulan. Kami gaduh sistem peringatan dina layar LED sareng aplikasi mobile anu bakal nginpokeun ka kami ngeunaan status kualitas udara sareng kinerja saringan. Saringan ieu parantos diuji nganggo aerosol NaCI ku iUTA saluyu sareng DIN71460-1, éta ogé bakal ngagaduhan paréntah meresihan rumah tangga pikeun manjangkeun umur mangpaat na.

Penting pikeun dicatet yén saringan ieu tiasa dipésér misah di toko biasa sapertos Amazon ngan ukur 79 euro, tambah tempo biaya saringan anu sanés dina produk kalapa.

Pikeun bagian na, aplikasi mobile sayogi pikeun Android sareng tangtosna pikeun iPhone (ios). Di dinya urang bakal tiasa sacara gampil ngatur alat ogé sadayana ieu:

  • Nampi bewara kualitas hawa
  • Akses laporan kualitas udara sacara langsung
  • Hurungkeun sareng pareuman alat
  • Ganti antara tilu modeu: Turbo, Otomatis sareng Peuting
  • Hurungkeun lampu panel sentuh sareng pareuman
  • Tambahkeun ka Siri pikeun ngahijikeun sareng bumi anu nyambung

Henteu diragukeun aplikasi éta mangrupikeun tambihan anu langkung ti pikaresepeun sareng anu ngabantosan kami pikeun ngatur alat ku sadaya inpormasi anu tiasa diarepkeun. Éta gratis gratis sareng henteu meryogikeun jinis langganan. Penanganan sareng desain na terpadu saé, tapi kami kasieun yén anjeun henteu milih pikeun ngahijikeun sareng Alexa atanapi Apple's HomeKit. saolah-olah éta kajadian dina alat-alat Philips sanés dina gaya Hue.

Pendapat editor

Kami mendakan pemurni hawa anu pangsaéna dina pasaran di Philips 3000i ieu, alat anu terintegrasi lengkep sareng sadayana anu tiasa diarepkeun sareng kamampuan anu tiasa ditawarkeun ku sababaraha merek. Jelas sadaya ieu ngagaduhan harga, sakitar 499 euro gumantung kana poin penjualan anu dipilih bakal disalahkeun. Jelas sanés pilihan pikeun lebet pasar, tapi éta mangrupikeun alternatif anu pangsaéna upami anu urang pilari nyaéta épéktipitas, épisiénsi sareng kinerja. Upami anjeun hoyong nyucikeun hawa dina kamar anu langkung ageung ti 100 m2, ieu kedah janten pilihan kahiji anjeun. Anjeun tiasa mésér éta dina poin penjualan anu biasa sapertos El Corte Inglés, MediaMarkt atanapi halaman wéb resmi Philips.

Seri 3000i
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
499
  • 100%

  • Seri 3000i
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 15 2021 Méi
  • rarancang
  • layar
  • kinerja
  • kamera
  • Otonomi
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
  • Kualitas harga

Naros

  • Desain minimalis sareng konstruksi premium
  • Integrasi lengkep sareng aplikasi sareng otomatisasi
  • Saringan sareng umur jasa anu panjang
  • Kamurnian ageung sareng kapasitas kinerja

Kontra

  • Teu aya integrasi sareng Alexa atanapi Apple HomeKit
  • Noise kaleuleuwihan dina kakuatan maksimum
  • Kabel listrikna tiasa sakedik deui

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.