Philips ngajantenkeun lampu Hue na menari ku sora Spotify

cikeneh Philips parantos ngalaksanakeun acara virtual anu narik pisan anu urang tiasa atos sumping sareng di mana kami néwak naon berita salajengna dina tingkat perangkat keras sareng parangkat lunak ku divisi Hue pikeun sésana taun 2021.

Kali ieu kami lirén dina kolaborasi anu pikaresepeun pisan, sajujurna, kami henteu terang kumaha batur henteu kantos ngémutan éta sateuacanna. Spotify sareng Philips janten tim pikeun nyinkronkeun musik anjeun sareng bohlam lampu anjeun sareng nyiptakeun lingkungan anu dinamis. Tangtosna, jalma-jalma di Spotify henteu pernah lirén ngagumkeun kami ku aplikasi anu béda tina jasa musik streaming maranéhna.

Henteu sadayana anu urang tingali parantos aya parangkat lunak, sareng éta nyaéta divisi Hue parantos ngumumkeun palang lampu anyar pikeun tipi, ogé paningkatan sababaraha lampu bohlam na anu ayeuna langkung épisién sareng langkung cerah. Saha waé anu ngagaduhan bumi anu lengkep sareng Philips Hue sakumaha anu janten masalah kuring, bakal terang yén bohlam ieu henteu dicirikeun persis ku kapasitas lampu na.

Ayeuna urang gaduh berita musik pikeun pangguna Philips Hue anu mikaresep lampu bohlam sareng kisaran warna atanapi alat RGB anu sanés. Upami anjeun angkat ka bagian hiburan tina aplikasi Hue pikeun alat sélulér, anjeun bakal tiasa nyinkronkeun sistem anjeun sareng Spotify sareng éta bakal nawiskeun anjeun kamungkinan pikeun nyocogkeun musik anjeun sareng cahaya anjeun, anjeun bakal ngajantenkeun lampu nari sacara literal.

Fitur ieu parantos dileupaskeun, anjeun kedah ngamutahirkeun aplikasi Philips Hue sareng nuturkeun léngkah-léngkah anu disebatkeun di luhur. Candak kasempetan ieu pikeun émut yén Philips Hue gaduh metadata lagu-lagu, janten visualisasi dina tiori moal nyandak waktos reureuh ku musik. Samentawis éta, anjeun tiasa neraskeun taruhan dina lampu klasik. Émut yén dina Aktualidad Gadget Kami gaduh seueur tutorial dina YouTube ngeunaan cara ngempelkeun alat-alat lampu bumi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.