Photoshop pikeun iPad ayeuna sayogi Naon anu ditawarkeun vérsi ieu pikeun kami?

Photoshop pikeun iPad

Kalayan peluncuran na iPadOS 13, Apple parantos masihan iPad dorongan anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun alat ieu alat anu sampurna pikeun ngagentos laptop lami urang ku alat anu langkung enteng, langkung alit sareng langkung raoseun. Sabulan mangbulan, sakedik sakedik teh aplikasi pikeun ngamanpaatkeun éta bakal datang.

Éditor gambar pikeun iPad aya sababaraha di App Store, nanging, henteu sadayana nawiskeun kami fitur anu sami anu tiasa urang mendakan dina aplikasi pikeun komputer. Kalayan datangna Photoshop dina iPad, jalur pikeun ngédit poto dina Apple iPad janten langkung gampang. Tapi Naon anu ditawarkeun ku Photoshop pikeun kami iPad?

Photoshop pikeun iPad

Photoshop mangrupikeun perangkat lunak gambar sareng desain pangsaéna di dunya, éta sapertos Spotify musik atanapi Netflix streaming video. Sarerea terang manpaat Photoshop, janten kami badé nyarioskeun sakedik atanapi henteu ngeunaan aplikasi ieu anu anjeun henteu terang pisan. Kalayan édisi vérsi iPad, urang tiasa edit gambar naon waé atanapi jantenkeun naon waé anu dipikirkeun.

Photoshop pikeun iPad, naon anu urang sadayana atosan

Sakumaha nyatakeun perusahaan, vérsi anu munggaran ieu museurkeun kana nyusun sareng alat retouching dirancang pikeun dianggo dina iPad ngalangkungan Apple Pencil, alat anu henteu penting tapi seueur ngabantosan nalika damel sareng aplikasina.

Ngadamel file dina format PSD

Photoshop pikeun iPad

Format PSD mangrupikeun anu dianggo ku Photoshop, format anu nawarkeun kami fleksibilitas luar biasa Ku nyimpen sadaya eusi ku lapisan, lapisan anu urang tiasa ngédit, ngahapus, ngahiji, ngébréhkeun deui sacara mandiri. Karya anu urang damel dina iPad tiasa dibagi kana alat anu sanés anu nganggo Photoshop atanapi éditor anu ngadukung format ieu.

Format anu sami sareng versi desktop

Sangkan leuwih gampang ngagunakeun vérsi anyar ieu pikeun tablet, sareng yén teu aya kurva diajar, Photoshop pikeun iPad nunjukkeun kami desain anu sami anu tiasa urang mendakan dina versi desktop. Di sisi kénca kami mendakan sadaya alat anu sayogi sareng di belah katuhu layar manajemén lapisan anu sanés anu urang jiptakeun.

Gawe dimana wae

Photoshop pikeun iPad

Sadaya file anu urang jadian dina alat urang sacara otomatis disimpen dina awan Adobe, anu ngamungkinkeun urang pikeun aksés éta tina komputer sanés nganggo akun Adobe anu sami, janten urang nyingkahan ngirim file anu beurat anu urang janten ngalangkungan mail, platform olahpesen ...

Sajaba ti éta, parobahan naon urang ngadamel gambar yén urang ngédit sacara otomatis disimpen dina awan Adobe, anu ngamungkinkeun urang pikeun gancang neraskeun ngédit gambar dina komputer urang upami ku alesan naon, versi iPad henteu ngijinkeun éta pikeun waktos.

Ékspor kana format anu sanés

Photoshop pikeun iPad

Format PSD ngamungkinkeun urang pikeun nyimpen sadaya lapisan / objék anu parantos kami lebetkeun kana gambar anu parantos kami ciptakeun sacara mandiri tapi dina hiji file, ngamungkinkeun kami ngahapus atanapi ngédit lapisan iraha waé anu dipikahoyong. Dina waktos nampilkeun padamelan urang, dokumén henteu kantos dikantunkeun dina format PSD supados tiasa dirobih, tapi sadaya lapisan dikelompokkeun kana hiji, sapertos formatna PNG, JPEG sareng TIFF, format dimana urang tiasa ngekspor file anu urang jieun ku aplikasi ieu.

Gancang ngédit poto

Ngaleungitkeun lampu kilat anu teu dihoyongkeun, larapkeun saringan, anggo alat clone pikeun ngaleungitkeun objék anu teu dihoyongkeun ... sadayana ieu dimungkinkeun sabab ayeuna urang tiasa lakukeun dina versi desktop, boh ngalangkungan Apple Pencil atanapi nganggo ramo urang dina layar.

Gawe bareng dina Apple Pencil

Photoshop pikeun iPad

Sakumaha pulsa urang téh beusi, damel sareng Apple Pencil di Photoshop pikeun iPad nawiskeun kami presisi anu paling kami hoyongkeun nganggo beurit, utamina nalika nganggo sikat anu béda anu disayogikeun ku aplikasi pikeun kami.

Salaku tambahan, pilih sacara manual, ngalangkungan alat Lasso pikeun nyiptakeun lapisan énggal, nerapkeun épék, masker input, ngalaksanakeun tugas sanés éta angin ngahiliwir sareng Apple Pencil.

Photoshop Compatible Devices pikeun iPad

iPad Pro

Pikeun tiasa nganggo Photoshop kanggo iPad, sarat penting anu munggaran nyaéta alat urang dikelola ku iPadOS, janten sadaya model anu henteu diénggalan kana ios 13 henteu tiasa masang aplikasi.

Watesan Photoshop pikeun iPad

Photoshop pikeun iPad

Upami iPad urang parantos lami, sababaraha fungsi anu ditawarkeun ku aplikasi ka kami, sapertos épék, henteu sayogi. Fungsi sanés sapertos saringan pinter tacan aya, anu bakal maksa kami nganggo vérsi komputer. Watesan ieu penting tapi pikeun vérsi Photoshop pikeun iPad, sabab pikeun sababaraha pangguna éta tiasa janten alat anu paling sering dianggo sareng anu nawiskeun kagunaan anu paling ageung.

Ngan aya dina basa Inggris (pikeun ayeuna)

Upami anjeun sacara rutin nganggo vérsi Photoshop pikeun komputer (PC atanapi Mac), anjeun panginten nganggo versi anu sayogi dina basa Spanyol. Versi pikeun iPad, kanggo ayeuna, Éta ngan ukur aya dina basa Inggris. Naon anu dina teori na tiasa janten batasan, dina tungtungna mah henteu, kusabab fungsi anu ditawarkeunana diwakilan ku ikon, anu sami anu tiasa urang mendakan dina vérsi komputer, janten kacuali anjeun henteu nganggo aplikasi ieu, anjeun bakal teu ngagaduhan masalah pikeun gancang.

Sakumaha seueur Photoshop kanggo iPad?

Photoshop pikeun iPad

Unduhan Photoshop pikeun iPad nyaéta bébas pisan (henteu cocog sareng iPhone). Kanggo nguntungkeun sareng damel sareng éta, kedah nganggo langganan bulanan anu harga 10,99 euro per bulan. Upami anjeun henteu yakin naha vérsi ieu pikeun iPad nawiskeun naon anu anjeun milari, Adobe ngamungkinkeun kami nyobian aplikasi éta gratis sareng salami 30 dinten.

Photoshop pikeun iPad

Upami urang nguji aplikasi salami 30 dinten munggaran, urang kedah émut yén urang kedah langganan bulanan (prosés anu tiasa urang lakukeun duanana tina iPhone sareng tina iPad) upami urang henteu ngarencanakeun pikeun neraskeun nganggo aplikasi kapayunna, kusabab upami kitu urang bakal ditagih 10,99 euro per bulan pikeun langganan.

Adobe Photoshop (Link AppStore)
Adobe Photoshopbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.