Android 9 Pie, éta maju ka tanggal peluncuran anu diarepkeun sareng parantos resmi

Sababaraha sumber nempatkeun perdana resmi vérsi ieu pikeun 29 Agustus salajengna, tapi tungtungna versi Android anyar, Android 9 Pie, sacara resmi ngahontal pangguna anu ngagaduhan Google Pixel anu cocog sareng versi anyar ieu.

Pangguna anu ngagaduhan alat anu parantos ngagaduhan versi béta tina sistem operasi bakal tiasa terasrasakeun terasrasakeun versi akhir tina OS. Di momen urang gaduh siaran resmi sayogi ngalangkungan OTA.

Versi anyarna disertakeun sababaraha fitur anyar penting dina sistem sareng tina naon anu tiasa urang tingali dina catetan dina halaman wéb resmi Android 9 Pie, sareng urang parantos ningali dina versi béta anu dileupaskeun sateuacana éta warta utamina difokuskeun kana navigasi ku gerakan, panel anu anyar pikeun bewara, dukungan pikeun smartphone anu gaduh kiasan, paningkatan sareng optimalisasi sumber daya anu ningkatkeun konsumsi batré, sababaraha saran kontekstual dina Fungsi Laku Aplikasi, paningkatan dina pangaturan kacaangan layar sareng seueur deui.

Anyar dina hal fungsina rada saeutik

Kabaruan parantos fokus kana ningkatkeun vérsi sistem operasi anu saacanna sahingga urang tiasa nyarios yén kabaruan dina fungsina langkung saeutik. Jelas masing-masing tina unggal perbaikan disambut pikeun sistem operasi anu museur di luhur sadayana pikeun menerkeun kasalahan tina vérsi sateuacana sareng ningkatkeun fungsina.

Aya sababaraha fungsi tina vérsi anyar ieu anu masih dina uji coba sareng ku sabab éta henteu sayogi kanggo dianggo, sapertos kasus Slice atanapi Digital Wellbeing, Diharepkeun yén aranjeunna bakal enggal ngamimitian damel dina Piksel sareng engké dina sadaya telepon pinter sareng Android One. Dina kasus naon, anu penting nyaéta dipasang dina saloba alat anu mungkin sareng Google sakali sareng sadayana nempatkeun batréna dina Ngeunaan apdet dina kalolobaan telepon pinter Android.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.