Bingkai spiker IKEA SYMFONISK, sora anu langkung saé sareng langkung desain [Review]

IKEA, Sakumaha anjeun terang, kusabab kami nyandak analisis sababaraha jenis alat ieu, éta parantos lami dianggo ti Sonos, perusahaan Amérika Kalér anu khusus pikeun sora anu cerdas sareng nirkabel. Ku cara kieu, Swédia sareng Amérika Kalér parantos nyiptakeun produk énggal anu ngagabungkeun anu pangsaéna tina IKEA sareng anu pangsaéna téknologi. bayaran de Kami.

Kami nganalisis pigura speker IKEA SYMFONISK dina kolaborasi sareng Sonos, lonjakan kualitas sora sareng kakuatan, mérek imah. Panggihan sareng kami analisis anu jero pikeun alat ieu anu narik seueur rupa.

Salaku ampir sok, urang ngiringan analisis jero ieu sareng video tina saluran kami tina YouTube, di jerona anjeun bakal tiasa ngahargaan heula unboxing lengkep ogé prosés konfigurasi, anu sakumaha biasa kajadian dina alat Sonos cukup saderhana. Candak kasempetan kanggo ngalanggan sareng nyungkeun pendapat anjeun sareng ngalanggan, ngan éta urang tiasa teras-teraskeun masihan anjeun eusi anu pangsaéna pikeun Actualidad Gadget.

Bahan sareng desain: Langkung IKEA tibatan Sonos

Katingali heula dina unboxing sareng urang sadar yén IKEA parantos ngararancang kantong ampir-ampiran pikeun alat ieu, teu anéh, kotak na ageung pisan. Sanaos naon anu urang ngarepkeun, sahenteuna bungkusanna nunjukkeun yén Sonos parantos ngalakukeun hal éta sareng pangalamanana sapertos sesa produk na. Sakali di luar, kami parantos aya dina panangan pengeras suara anu kaget kami ku ipis sareng ukuran na anu efektif: 41 x 57 x 6 séntiméter. Kabelna bageur sareng anu ngaapresiasi, 3,5 méter dina total sahingga urang henteu ngagaduhan masalah konéksi, salian ti éta, didamel tina nilon dikepang.

Jelas éta ogé rada beurat, jeung Hiji kotak kalayan sagala rupa asesoris ditambihkeun supados urang tiasa nempatkeunana, ku suku silikon, gagang nilon atanapi langsung urang tiasa nempatkeun kana témbok siga lukisan. Urang tiasa mésér na dina dua versi, hiji dina warna bodas / kulawu sareng anu sanésna hideung / kulawu, duanana kalayan desain anu sami dina hal panel payun, tapi kalayan warna-warna na dibalikkeun. Sedengkeun pikeun ngagantung dina témbok, urang kedah mastikeun stabilitasna, sabab kakuatan sora sapertos kitu panginten urang tiasa henteu resep.

Kami fokus kana panél, sareng ieu rada pikaresepeun. Ngaliwatan sababaraha perforasi tukang kami tiasa mencét pikeun ngaluarkeun lawon sareng kami langsung ngaksés spéker tina SYMFONISK ieu. Kanggo ayeuna, IKEA nawiskeun kami kamungkinan aksés dua belas desain béda duanana dina halaman wéb sareng ngalangkungan toko fisikna dina harga anu bakal dibasajankeun antara 16 euro vérsi anu paling murah sareng 35 euro anu sadayana dibayangkeun. Desain sagala rupa sareng pikeun raos, anjeun terang warna na. Ngaganti aranjeunna, sapertos anu anjeun tingali, saderhana pisan sareng mangrupikeun salah sahiji hal anu paling narik.

Sora: Langkung Sonos tibatan IKEA

Upami produk munggaran kolaborasi Sonos sareng IKEA parantos nyéépkeun rasa anu saé dina sungut urang, ieu parantos ngaleuwihan ekspektasi urang. Hanjakalna kami henteu acan tiasa aksés kana ciri téknis, nanging, kusabab kandelna handap, urang takwa anu paling parah. Rasa sieun urang dileungitkeun sareng Sonos parantos mendakan deui ka kami yén sihir tiasa dilakukeun. Alatna henteu ngageter dina sora anu handap, sorana dinamis, sareng polahna héran pisan.

Supados anjeun tiasa kéngingkeun ideu dina tingkat komparatif, kami nampi hasil anu langkung kuat tibatan Sonos One tradisional. Sanaos susunanana, éta henteu ngageter témbok atanapi nawiskeun sora rusak. Tambih Deui, éta ngadukung protokol audio pinter Sonos 'Trueplay.

Konéktipitas sareng manajemén panggunaan

Penting pisan pikeun anjeun ngaunduh aplikasi Sonos, sayogi pikeun duanana ios Sedengkeun pikeun Android sapinuhna gratis. Di dieu anjeun bakal tiasa gancang ngonpigurasikeun alat anjeun:

  1. Sambungkeun kana kakuatan sareng antosan LED janten héjo
  2. Buka aplikasi Sonos sareng nampi paménta idin
  3. Pilih alat Sonos SYMFONISK anjeun sareng nampi idéntifikasi na
  4. SYMFONISK bakal bip sareng aplikasi bakal ngaitkeunana
  5. Ayeuna anjeun panginten kedah ngantosan apdet
  6. Anjeun ayeuna tiasa nyingkronkeun jasa audio anjeun sareng maénkeun sadaya kontén anjeun

Dina salah sahiji bezel kami gaduh aksés kana tilu tombol, anu kanggo Play / Ngareureuhkeun yén ku dua kali touch bakal ngalangkungan payun lagu sareng ku triple touch bakalan mundur, ogé tombol kanggo ngatur polumeu. Pikeun jalma anu henteu ngagaduhan WiFi (kami ngajarkeun anjeun pikeun méréskeun éta kalayan gampang) ogé ngagaduhan port jaringan Ethernet RJ45.

Dina sésana panilitian urang nyanghareupan Sonos kalayan sagala hukum, kasadiaan Spotify Nyambung, sistem multiroom sareng puluhan jasa audio streaming pikeun dinikmati. Dina cara nu sami, tiasa diaksés ngalangkungan protokol AirPlay 2 Apple HomeKit Sareng tangtosna, kalayan sistem sistem bumi anu nyambungkeun IKEA. Kami henteu ngagaduhan anu leres, ku mikropon anu ngamungkinkeun interaksi sareng Alexa, Google Home atanapi Siri, hal anu bakal ngajantenkeun ieu produk anu buleud.

Pangalaman sareng opini Editor

SYMFONISK ieu ti IKEA sareng Sonos sacara jujur ​​kaget kuring. Sanaos henteu mirah, éta sakitar 199 euro, nawarkeun sora pantes pikeun produk Sonos anu sami sareng bahkan langkung mahal. Ieu ngandung harti yén, ditempatkeun ogé, éta tiasa janten pendamping anu ideal di kantor, kamar tidur bahkan di ruang keluarga, sabab éta tiasa dianggo dina modeu "stereo".

Sorana saé pisan, langkung ti payun pikeun produk IKEA, ningkatkeun kisaran upami tiasa. SYMFONISK ka titik dimana kami henteu ngarepkeun éta. Kamungkinan ngaganti panel anu béda ngajak urang pikeun nyiptakeun gaya urang sorangan sareng adaptasi sareng kabutuhan urang, upami aya anu tiasa ngalaksanakeun sapertos kitu, éta nyaéta IKEA Swédia. Mangrupikeun produk anu kuring leres-leres nyarankeun sateuacanna tina menara sora anu pikaboseneun anu ngiringan kamar para nonoman urang, éta terintegrasi kalayan hadé sareng nawiskeun ciri-ciri numutkeun harga. Kami parantos masihan kasempetan IKEA SYMFONISK ieu sareng kami parantos bales deui.

SYMFONISK
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
199
  • 80%

  • SYMFONISK
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • konfigurasi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain anu saé, mérek bumi
  • Sora anu kaget ku kakuatan sareng dinamisme
  • Harga diluyukeun pisan sareng jinis alat

Kontra

  • Teu mikropon pikeun Alexa
  • Teu nganggo kabel RJ45

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.