Tawaran pangalusna pikeun Amazon Prime Day 2019: Senén, 15 Juli

Perdana Poé Amazon

Taun ayeuna, Amazon Prime Day sohor duanana dinten ayeuna sareng énjing. Dua dinten pinuh ku tawaran di toko, sahingga urang tiasa mendakan produk sadaya kategori sayogi kalayan harga anu pangsaéna. Kasempetan anu saé pikeun dipertimbangkeun, ku sabab éta. Janten upami anjeun milarian ngamangpaatkeun tawaran anu saé, éta waktos pangsaéna kanggo éta.

Sakumaha anjeun parantos terang, tawaran dina Amazon Prime Day nyaéta dimaksudkeun pikeun pangguna nganggo akun Amazon Prime. Janten ieu ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan panawaran ieu sayogi, salian ti gaduh pangiriman gratis pikeun pameseran anjeun di toko. Janten langkung pikaresepeun upami tiasa ngakses aranjeunna.

Maka kami tinggalkeun anjeun sareng ieu nawaran dina sababaraha kategori produk. Janten upami anjeun milari telepon pinter atanapi laptop énggal, anjeun bakal tiasa mendakan pilihan anu saé dina promosi ieu. Seueur diantara aranjeunna bakal sayogi pikeun dinten ayeuna sareng énjing di toko populér.

Anu penting pikeun ngagaduhan aksés poéna Amazon Perdana Poé ieu nyaéta anu parantos nyarios akun Perdana. Ieu mangrupikeun hal anu anjeun tiasa gampang, link ieu. Di dalamnya anjeun tiasa ngagaduhan aksés kana promosi ieu, salian ti menikmati seueur kaunggulan, sapertos tiasa ngagunakeun jasa streaming kontén perusahaan. Janten pastina mangrupikeun hal anu dipikaresep ku anjeun.

Poéna smartphone

Smartphone murah

Huawei P30 kalayan diskon 32% tina harga na ngan 399 euro, Huawei P30 - Smartphone ...dina tautan ieu. " /]

Samsung Galaxy S10 kalayan diskon 23% kanggo harga 699 euro. Samsung Galaxy S10 -...Mésér di dieu. » /]

OPPO Milarian X Lamborghini sayogi sareng a Diskon 47% pikeun harga na 899 euro. OPPO Milarian X Lamborghini -...Mésér dina tautan ieu. » /]

OPPO RX17 Pro ngan ukur 349 euro dina Amazon Prime Day ieu berkat diskon 42% tina harga na. Oppo RX17 Pro, Smartphone ...Mésér na dina tautan ieu. » /]

Xiaomi Mi A2 kalayan diskon 34% pikeun harga 158 euro. Xiaomi MI A2 - Smartphone ...Mésér didieu »/]

Sony Xperia XA2 Ultra kalayan diskon 47% ngan ukur 199 euro. Sony Xperia XA2 Ultra -...Sayogi dina tautan ieu. » /]

Amazon Prime Day nawiskeun dina komputasi

Ukuran layar portabel

Diskon 45% pikeun mouse kaulinan HP Omen, sayogi ngan ukur 34,99 euro. Mésér didieu

Microsoft Surface Pro 6 kalayan diskon 26% dina harga 999,99 euro. Microsoft Surface Pro 6 -...Sayogi dina tautan ieu. » /]

Dipotong Apple 12 inci MacBook 33% pikeun Harga 999,99 euro. Apple MacBook (12 ...Mésér dina tautan ieu. » /]

Mouse Wireless Logitech kalayan diskon 44% ngan ukur 44,30 euro dina Amazon Prime Day. Logitech MX Master Mouse ...Sayogi dina tautan ieu. » /]

Laptop laptop Lenovo Yoga 920-13IKB kalayan diskon 43% pikeun 899,99 euro. Lenovo Yoga 920-13IKB -...Beuli di dieu »/]

ASUS ROG Swift PG348Q - 34 Monitor Kaulinan Melengkung sareng a Diskon 45% kanggo 600 euro. ASUS ROG Swift PG348Q -...Sayogi dina tautan ieu. » /]

LEnovo Legion Y530 laptop 15,6 inci kalayan diskon 25% kanggo 749,99 euro. Lenovo Legion Y530 -...Mésér didieu »/]

Poéna Tablet

Ukuran layar tablet

Lenovo Tab E7 kalayan diskon 41% ngan ukur 48,99 euro dina promosi. Lenovo Tab E7 TB-7104F ...Mésér didieu »/]

Huawei MediaPad T5 kalayan diskon 30% pikeun 159,99 euro dina Amazon Prime Day ieu. HUAWEI MediaPad T5 -...Mésér didieu »/]

Samsung Galaxy Tab 10 inci kalayan diskon 42% ka harga 149,99 euro. Samsung Galaxy Tab A6 ...Mésér didieu »/]

Lenovo Tab 4 Tambih Deui kalayan harga 148,99 euro berkat diskon 47%. Lenovo TAB4 10 PLUS -...Mésér didieu »/]

Poéna Amazon Perdana Poé on smartwatches na pinggel

Samsung Galaxy Watch aktip kalayan harga 199 euro berkat diskon 20%. SAMSUNG Galaxy Watch...Mésér didieu »/]

Samsung Gear Sport kalayan diskon 57% pikeun ngan harga 149 euro. Samsung Gear Olahraga -...Mésér didieu »/]

Huawei Watch GT kalayan diskon 48% ngan harga 119 euro. Huawei Watch GT Pantun -...Mésér didieu »/]

Xiaomi Amazfit Verge sayogi sareng a Diskon 21% pikeun harga 119,20 euro. Lenovo TAB4 10 PLUS -...Mésér didieu »/]

Fitbit Versa Lite kalayan diskon 25% harga ngan ukur 119,90 euro. Fitbit Versa Lite - Jam ...Mésér dina tautan ieu. » /]

Diskon pikeun produk Amazon

panyatur gema amazon

Produk Amazon sayogi dina promosi dina Amazon Prime Day ieu. Kami mendakan rupa-rupa produk ti perusahaan, sapertos speaker Echo atanapi tablet na, sareng anu sanésna. Maka, éta disayogikeun salaku kasempetan anu saé pikeun mésér sawatara diantarana kalayan diskon, dina dua dinten ieu acara.

Amazon Fire 7 sareng a Diskon 29% ngan ukur 49,99 euro, Tablet Seuneu 7, layar ...sayogi dina tautan ieu. » /]

Tablet Amazon Fire 8 HD anu sayogi sareng a Diskon 30% kanggo 69,99 euro. Tablet Seuneu HD 8 | ...Sayogi dina tautan ieu. » /]

Amazon Kindle kalayan diskon 22% dina harga 69,99 euro. Teu aya produk anu kapendak.Sayogi dina tautan ieu. » /]

The Kindle Paperwhite kalayan diskon 23% dina a harga 99,99 euro. Teu aya produk anu kapendak.Mésér dina tautan ieu. » /]

Diskon 20 euro dina Input Amazon Echo sayogi sapanjang Amazon Prime Day, Masukan Gema, hideung -...dina tautan ieu. " /]

Diskon 30 euro dina Amazon Echo Dot anu ayeuna dibanderol di 29,99 euro. Echo Dot (ka-3 ...Beuli di dieu »/]

40% tina speaker Amazon Echo kalayan harga ngan 59,99 euro. Amazon Echo (2 ...Mésér didieu »/]

Poéna Amazon Perdana Poé dina éléktronika

Rupa-rupa televisi

Ukuran 42 inci Sony Smart TV sayogi sareng diskon 41% pikeun 399 euro. Sony KD43XF7004BAEP -...Mésér didieu »/]

Pakakas TV Philips Ambilight 55OLED803 / 12 55-inci kalayan diskon 28% pikeun harga 1.149 euro. TV Philips ...Mésér didieu »/]

55-inci LG LED Smart TV kalayan diskon 39% pikeun ngan harga 849 euro. LG TV NanoCell AI, ...Sayogi dina tautan ieu. » /]

Samsung 4-inci 55K LED Smart TV kalayan diskon 30% dina harga 699 euro. Samsung 4K UHD 2019 ...Mésér dina tautan ieu. » /]

Seukeut LC-60UI9362E - 60-inci Smart TV sareng Diskon 49% ngan ukur 559,90 euro Harga. Seukeut LC-60UI9362E -...Sayogi dina tautan ieu »/].

Amazon Seuneu TV Cipayung kalayan diskon 38% ngan harga 24,99 euro. Tongkat TV Seuneu | Dasar ...Mésér dina tautan ieu. » /]

Nawiskeun dina kaméra

Canon EOS 6D MK II - kaméra digital DSLR tina 26.2 MP kalayan diskon 200 euro dina harga 1779,99 euro. Canon EOS 6D MK II -...Sayogi dina tautan ieu. » /]

Sony Alpha 6000 - Kaméra Jahat 24.3 MP sareng diskon 51% kalawan harga 439 euro. Sony Alpha 6000 - Kaméra ...Sayogi dina tautan ieu. » /]

YI 4K + Kaméra Olahraga sareng a harga ngan 160,99 euro kalayan diskon 46% tina harga na. Teu aya produk anu kapendak.Mésér di dieu. » /]

GoPro HERO7 Hideung - Aksi Kaméra nganggo a harga 369,99 euro kalayan diskon 14%. Gopro Hero7 Hideung ...Mésér didieu »/]

Poéna Amazon Perdana Poé ngeunaan asesoris

Ultimate Ears Boom 2, Wireless Bluetooth Speaker sareng a Diskon 57% ngan ukur 59,99 euro. Ultimate Ceuli BOOM 2 ...Mésér didieu »/]

Bose - SoundLink II - Headphone Langkung-Ceuli Bluetooth kalayan harga 154,99 euro berkat diskon 45% tina harga na. Headphone Bose...Mésér didieu »/]

SanDisk Ultra - Kartu mémori 128GB ngan ukur 18,99 euro. SanDisk Ultra Card ...Mésér didieu »/]

Headphone Circumaural Wireless Bang & Olufsen kalayan a Diskon 34% kanggo 259,99 euro. Bang & Olufsen ...Mésér didieu »/]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.