Poéna Perdana pikeun 17 Juli 2018

Kamari Hari Perdana Amazon dimimitian jam 12 siang, dinten anu dugi ka 36 jam dimana, Amazon nawiskeun kami sajumlah ageung nawaran keur ngagungkeun dinten anjeun sareng sadaya palanggan tina jasa ieu anu masihan aksés kana kiriman dina hiji dinten sareng gratis, Amazon Prime Video, Amazon Prime Music ...

Kamari urang nunjukkeun daptar sareng anjeun poéna anu pangsaéna dina dinten mimiti perayaan Amazon ieu, tapi tawaran ieu sanés ngan ukur hiji-hijina, tapi dina jam-jam terakhir, perusahaan parantos nambihan tawaran énggal dina sadayana kategori, sanaos dina tulisan ieu anjeun ngan ukur mendakan anu aya hubunganana sareng téknologi sacara umum.

Upami anjeun hoyong kauntungan tina kaunggulan ieu, hiji-hijina sarat nyaéta pikeun janten palanggan Amazon Perdana. Dinten ayeuna, Janten palanggan Perdana ngagaduhan harga 19,95 euro per taun, pangsa anu sigana bakal naék dina sababaraha bulan ka payun pikeun ngudag nagara-nagara sanés. Tapi, upami anjeun henteu terang naha anjeun leres-leres badé mangpaatkeun éta, Amazon ogé nawiskeun kami biaya bulanan 4,95 euro, anu ngamungkinkeun urang ngamangpaatkeun kaunggulan anu sami sareng langganan taunan, tapi ngan ukur salami hiji bulan.

Smartwatch sareng Smartphone

Kami parantos ningali sakedik atanapi teu aya dina perayaan Amazon ieu dina nguruskeun smartphone, sababaraha diantarana urang parantos nunjukkeun anjeun kamari. Dinten ieu kami ngalengkepan inpormasi éta ku smartwatch signature Polar, pikeun anu resep olahraga sareng Motorola G6.

Portátiles

Dina bagian anu nawiskeun laptop, urang tiasa mendakan alat-alat dasar pikeun murid atanapi jalma anu ngan peryogi pikeun nyerat atanapi nga-internetan. Tapi urang ogé tiasa mendakan alat-alat pikeun anu paling meryogikeun anu peryogi salian ti kakuatan, mobilitas sepanjang waktos.

Monitor sareng Televisi

Upami anjeun nyandak waktos pikeun ngabaru monitor lami atanapi tipi anjeun, tawaran anu Amazon sayogi pikeun kami mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngalakukeunana, upami urang henteu hoyong ngantosan, atanapi urang teu tiasa, ka Hideung Jumaah.

Kaméra

Sanaos kaméra smartphone kami parantos ningkat pisan dina sababaraha taun terakhir, pilihan pikeun ngazum gede atanapi tiasa ngadamel panyaluyuan manual terbatas pisan, upami teu aya, kumargi dina kaseueuran kasus, setélan nyaéta ngalangkungan parangkat lunak, janten hasilna anu dipikagaduh henteu salawasna 100% nyata. Dihandap ieu kami nunjukkeun serangkaian tawaran pikeun nikmati kaméra anu hadé salami liburan ieu.

neundeun

Cadangan mangrupikeun hal éta pangguna kedah tetep émut pikeun nyingkahan teu kedah milari kahirupan, sateuacan aya masalah, ngalangkungan aplikasi pamulihan data. Western Digital, Crucial sareng Seagate nempatkeun kana serangkaian tawaran anu urang moal sono.

Spéker, headphone sareng mikropon

UE Boom 2 Wireless Speaker

Usum panas sinonim sareng waktos bébas pésta ... saat-saat nalika urang tiasa bersantai ngadangukeun musik urang karesep tanpa setrés kahirupan sapopoe. Di Amazon kami nganggo serangkaian tawaran anu tiasa nutupan kabutuhan anu urang gaduh dina hal ieu.

Pikeun bumi

Sakumaha kuring nyebatkeun dina tulisan kuring kamari ngeunaan poéna Amazon, robot vakum parantos janten alat anu paling dipésér dina sababaraha taun ka pengker aranjeunna ngamungkinkeun urang pikeun ngajaga bumi tetep bersih nalika urang balik ti padamelan. Tapi sateuacan urang damel, urang tiasa ngaraosan kopi anu hadé berkat toko kopi De'Longui anu ditawarkeun dinten ayeuna.

Kasadiaan

Sababaraha dinten ka pengker, kami ngawartosan anjeun ngeunaan mogok anu disebat ku padamel Amazon pikeun kamari sareng ayeuna, protés anu numutkeun data union 80% tindak lanjut diantara pagawé gudang Amazon di Madrid, janten kamungkinan yén pesenan pameseran moal sumping énjingna, tapi bakal langkung lami deui dugi ka kajadian ieu.

Amazon ngalihkeun bagian ageung tina beban damel kana gudang anu dipibanda di Barcelona, ​​sahingga pangaruh tina mogok henteu katingali dina pangguna akhirna, tapi sakumaha anu kuring sebatkeun di luhur, Mésér tiasa waé henteu sumping énjingna kusabab alesan ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Luis Tejada cenahna

    Sep! Anotasi anu saé. Ku jalan kitu: aya sababaraha ilife anu dijual ayeuna ... tapi sigana kuring ngan ukur di toko amazon resmi sareng kuring henteu terang leres kumaha jalanna ... kuring lebet ningali kumaha teuing v8s kuring ayeuna (kuring mésér langkung kirang 260 euro) sareng kuring ningali dina anu kirang ti 200 tapi nyatakeun éta pikeun waktos anu kawates: O! Untung ka saha éta dilayanan 😉