Poéna Hideung Jumaah mimiti anu pangsaéna

Jumaah hideung Éta parantos parantos kalangkung, sapertos anjeun terang, Jumaah Hideung dirayakeun dina Jumaah pamungkas Nopémber. Nanging, tawaran éta silih nuturkeun sareng langkung saé, sareng waktos ieu Hideung Jumaah lebet komo salami sabtu minggu sareng wengi Cyber ​​Senén.

Kami hoyong nunjukkeun ka mana anu nguruskeun akhir minggu Hideung Jumaah anu pangsaéna sahingga anjeun tiasa ngahémat terasrasakeun téknologi dina harga anu pangsaéna. Kusabab kitu kami parantos nyusun diskon anu pangsaéna anu anjeun tiasa mendakan Sabtu sareng Minggu ieu sateuacan Cyber ​​Senén supados anjeun henteu sono pisan.

Produk sora

Sakumaha anjeun terang, kami gaduh seueur tawaran dina kisaran Echo nalika persediaan tahan, dimimitian ku generasi kaopat Echo Dot.

Echo Dot generasi kaopat ieu, duanana kalayan jam tangan sareng tanpa jam tangan, biayana mahal ti 69,99 euro dugi ka 39,99 euro dina kasus anu munggaran, sareng tina 59,99 euro dugi ka 29,99 euro dina kasus anu kadua. posisi dirina sorangan salaku tawaran alus dina hal ieu.

  • Mésér Amazon Echo Dot kalayan jam 39,99 euro (link)
  • Mésér Amazon Echo Dot pikeun 29,99 euro (link)

Amazon Echo generasi kaopat ogé ngagabung sareng jinis diskon ieu. Kami ngagaduhan sora Dolby Atmos sareng protokol Zigbee pikeun ngendalikeun sadaya produk bumi anu pinter sareng anu nyambung. Tawaran dina hal ieu nyaéta yén harga tina 99,99 euro tina harga anu biasa dugi ka 69,99 euro tina tawaran.

  • Mésér Amazon Echo generasi kaopat pikeun 69,99 euro (link)

Kami teraskeun sareng produk anu ogé kami dianalisis di dieu, headphone Cambridge Audio TWS anu parantos nawiskeun seueur hasilna anu saé pikeun pangguna. Kami nyarios ngeunaan Melomania 1, headphone ieu sareng salapan jam playback kontinyu, jeung 36 Langkung hatur nuhun kana kasus muatan anu kalebet: headphone Cambridge Audio Melomania 1 nyayogikeun soundtrack anu leres langkung ti sadinten.

Kami mendakan diskon 10 euro kanggo produk ieu anu ngantepkeunna 79,95 euro, harga anu langkung ketat tibatan biasana aranjeunna, janten kami tiasa ngamangpaatkeun panawaran ieu.

  • meuli Melomanía 1 ngan ukur 79,99 euro (link)

Tawaran khusus di Toko Huawei

Dina tingkat sadaya jinis produk, kami mendakan yén Toko Huawei (Teu aya produk anu kapendak.) nampi diskon dugi ka 50% kanggo anu munggaran, urang mimitian ku HUAWEI P40 Pro pikeun € 699, salah sahiji andalannya anu pang anyarna, dilélér dina TIPA World Awards 2020 dina kategori telepon pinter nganggo kaméra pangsaéna, supados pangguna tiasa nyiptakeun kenangan nyalira kalayan kualitas anu saé. Salaku tambahan kana terminal anu luar biasa ieu, perusahaan kaget kalayan nawaran anu hébat dina smartphone sanés sapertos HUAWEI P40 Lite 5G pikeun € 299 atanapi HUAWEI Nova 5T pikeun € 209

Éta ogé kalebet diskon kanggo alat audio na, sapertos HUAWEI FreeBuds Studio, headphone mimiti-ceuli mimiti merek anu nawiskeun tingkat anu saé sareng kualitas sora pikeun € 249. Dina bagéan anu sami ieu, anjeun ogé tiasa mendakan FreeBuds Pro pikeun € 149 atanapi HUAWEI FreeBuds 3 pikeun € 89.

neundeun

Kami badé ngiringan sababaraha berita anu paling luar biasa, dina hal ieu kami badé nyarioskeun ngeunaan panyimpenan. Jumaah Hideung ieu mangrupikeun waktos anu saé pikeun nyandak hard drive SSD. Kenangan solid anyar ieu nyayogikeun langkung gancang sareng anjeun tiasa masihan langkung gancang pikeun PC anjeun, nyaéta, cara panggancangna sareng murah pikeun ngajantenkeun PC anjeun langkung gancang berkat Hideung Jumaah, Kuring ngantepkeun anjeun sababaraha tawaran anu paling luar biasa:

  • 1TB SanDisk Extreme anu gaduh diskon 56% (130 €)> link
  • Samsung 970 Evo Plus 1TB anu gaduh diskon 43% (€ 84,99)> link
  • Western Digital SN550 500GB kalayan diskon 30% (54,90)> link

Anjeun gaduh alternatif portabel, hard drive SSD performa tinggi sareng tangtosna hard drive SSD dirancang pikeun ngaoptimalkeun harga.

Monitor tina sagala rupa

Monitor ogé aya dina diskon anu luar biasa, utamina upami urang ngémutan yén teleworking mangrupikeun urutan sadidinten. Kusabab kitu sareng seueur deui, kéngingkeun monitor anu saé dina Black Friday mangrupikeun alternatif anu pikaresepeun pisan, hayu urang tingali:

  • Samsun 32 ″ 4K monitor ngan ukur 279,99 euro> link
  • Samsung 32 ″ 2K monitor melengkung di 144 Hz ngan ukur 299,99 euro> ENALCE
  • Monitor HP 24 ″ kalayan résolusi 2K ngan ukur 159,00 euro> link
  • 27 monitor Monitor ASUS kalayan resolusi Full HD dina 75Hz ngan ukur 119,00 euro> B0845NMZ6K

Kami parantos nawiskeun anjeun sagala jinis alternatip, anjeun gaduh monitor murah sareng monitor ageung kalayan résolusi lengkep, ogé monitor kinerja tinggi pikeun maénkeun sareng damel dina resolusi anu luar biasa. Éta bakal gumantung kana kabutuhan anjeun, tapi monitor 4K anu saé idéal Jumaah Hideung ieu.

Alat anu pangsaéna

Kami badé nganggo aksésoris anu paling khas, kami bakal nyarioskeun jinis-jinis produk anu katingalina saé dina méja anjeun sareng anu tiasa ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang:

  • Percanten keyboard "Taro" sareng bungkus mouse kalayan harga anu luar biasa ngan € 12,99 dina ieu link (Diskon 28%). Anjeun tiasa gaduh kibor numerik anu gampang dianggo sareng beurit pikeun dianggo kalayan harga anu pikaseurieun.
  • Mencit Logitech, anu pangsaéna di pasar:
    • M720 Triathlon ayeuna hargana ngan 38,99 euro, diskon 46% anu luar biasa, ieu janten beurit kuring langkung ti tilu taun> link
    • MX Master, mouse top-of-the-range ngan ukur 49,90 euro, anu ogé diskon gélo ampir 50%> link
  • Bungkus Berita Amanah:
    • OZAA beurit kalayan diskon 30% tetep ngan ukur 34,99 euro
    • Speaker Titan percanten ngan ukur $ 32,99> link
    • Percanten ka Ziva, keyboard sareng combo tikus tina 16,26 euro> link

Ieu kanggo nawaran sareng saran kami pikeun dinten ayeuna dina Hideung Jumaah, kami arepkeun anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.