Tronsmart ngaluncurkeun tawaran khusus dina 11 sareng 12 Nopémber kalayan dugi ka 70%

nawaran ulang Tronsmart

Tronsmart, firma spesialis audio anu beuki asup ka pasar succulent sapertos sora nirkabel kalayan sagala jinis alternatif. Kami nembe nganalisa sababaraha produk anu paling pikaresepeun sareng kami parantos nunjukkeun ka anjeun ku kituna anjeun tiasa nampi ide ngeunaan kualitas sareng fungsionalitasna.

Tronsmart ngumumkeun dua dinten tawaran super dina 11 sareng 12 Nopémber dimana anjeun tiasa mésér alat anu pangsaéna kalayan diskon dugi ka lima puluh persen. Panggihan sareng kami naon tawaran anu pikaresepeun ieu, ulah sono, sareng mangpaatkeun diskon anu bakal dilaksanakeun dina AliExpress.

Upami hoyong ningali kabéh nawaran produk Tronsmart, anjeun tiasa ngaksés promosi kawates ku ngalakukeun malik di dieu.

Contona, headphone Tronsmart Onyx Perdana anu gaduh sora definisi luhur berkat prosésor Qualcomm QCC3040 sareng codec aptX nawiskeun ngaliwatan Bluetooth 5.2 pangalaman sora kualitas luhur kalayan otonomi langkung ti opat puluh jam total (kalebet biaya anu dilakukeun sareng kasusna): Headphone ieu, anu ngagaduhan harga biasa 107,20 euro, ngan bakal ngarugikeun 53,50 euro dina AliExpress salila Tronsmart super poéna, nu diskon leuwih ti 50%. Anjeun tiasa mésér aranjeunna ayeuna ti dieu.

Tronsmart Mega Pro sareng bass anu kuat

Kaseueuran nawaran bakal difokuskeun headphone dina 11 Nopémber, nalika urang bakal ningali debut Apollo Air, alat-alat kalayan pembatalan sora aktif hibrida dugi ka 35 dB kalayan rentang frekuensi anu béda. Aranjeunna gaduh cVc 8.0 pembatalan aktip anu ngamungkinkeun anjeun pikeun difokuskeun kualitas musik tanpa gangguan éksternal sahingga ngahasilkeun isolasi ampir lengkep. Ieu hususna metot pikeun cyclists na runners saprak maranéhna bakal ngalakukeun rute maranéhanana concentrating on naon kapentingan aranjeunna paling, olahraga. Dina hal ieu, Apollo Air ti Tronsmart anu hargana sakitar 70 euro, hargana ngan 37,81 euro., diskon otentik deukeut 60 persén nu bisa jadi teu hayang sono jeung nu bisa ngamangpaatkeun ngaklik di dieu.

Samentara éta, modél Onyx Ace, headphone semi-in-ceuli pikeun anu henteu adaptasi kana modél intra-aural, ogé nawiskeun diskon anu pikaresepeun dina Tronsmart Super Deals ieu di AliExpress, mendakan headphone ieu nganggo sistem supir opat mikropon. kualitas luhur sarta tangtu Qualcomm processor nawarkeun kualitas pangalusna mungkin dina hal sora.

Ieu tangtu boga diskon signifikan tina 57%, bade ngarugikeun ngan 24,70 euro dina harga promosi ieu AliExpress. Anjeun tiasa ngaksés tawaran klik di dieu. Pasti harga knockdown pikeun True Wireless earbud anu hese dipendakan nimbangkeun kualitas jaminan anu ditawarkeun Tronsmart.

headphone nirkabel Tronsmar

Tapi henteu sadayana bakal janten headphone, aya ogé liang pikeun spiker, dimimitian ku salah sahiji modél anu paling pikaresepeun, Mega Pro, alat nu boga tilu modus equalization béda ngaliwatan tombol tunggal. Hal ieu ngamungkinkeun pasangan ngaliwatan sistem sambungan canggih sarta kami boga nepi ka 120W kakuatan jeung kamampuhan pikeun nawarkeun sora 3D virtualized. Dina hal ieu urang ngarasakeun diskon 30%, ku kituna ngan bakal tetep dina 81,04 euro, kasempetan pohara alus nu bisa ngamangpaatkeun dieu.

Panawaran anu terakhir sareng sanés alesan éta anu paling pikaresepeun nyaéta spiker Seblak 1, nu boga dua drivers sarta radiator pasip pikeun nawarkeun kinerja alus ngaliwatan sistem stereo na tina 15W tina total kakuatan ngaliwatan sistem DSP dipaténkeun, nu ngajadikeun urang ménta sarua alus tur nada béda pikeun nawarkeun pangalaman pangalusna sora sanajan dina spasi badag. kituna, berkat kamampuhan lalawanan na eta bakal jadi pendamping perjalanan alus di sakabeh pihak urang, ayeuna kalayan diskon 35% ngan bakal tetep dina 23,58 euro ngaksés kaca tawaran ieu.

Mangpaatkeun tawaran Super Tronsmart di AliExpress sareng entong luput kasempetan pikeun kéngingkeun produk sora anu pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.