Ieu poéna Amazon Prime Day anu pangsaéna

Amazon

Dinten ieu Salasa 12 Juli Amazon ngagungkeun Poé Perdana di sakumna dunya, pikeun anu kami ngingetan yén anjeun kedah nyiapkeun kartu kiridit kanggo mésér seueur barang anu bakal ngagaduhan diskon anu saé. Total, perusahaan anu diarahkeun ku Jeff Bezos parantos nyiapkeun nawiskeun langkung ti 20 kategori anu sanés. Sababaraha diantarana bakal permanén sadidinten, anu anjeun tiasa tingali dina tulisan ieu, sareng anu sanésna bakal flash, janten anjeun kedah gancang pisan nalika ngagaleuh.

Ieu mangrupikeun kadua kalina yén Amazon ngarayakeun Poé Perdana ieu, anu, sakumaha anu bakal kami ngajelaskeun di handap ieu, ngan ukur bakal sayogi pikeun sadaya pangguna anu langganan Jasa Amazon Premium.

Naon ari Perdana Perdana Amazon?

Amazon Prime Day mangrupikeun salah sahiji dinten nalika Amazon nawiskeun kami sajumlah ageung produk dina harga anu ngirangan. Sababaraha produk ieu ditawarkeun ku toko maya ageung sadidinten sareng anu sanés ditawarkeun salami waktos anu khusus.

Dinten ieu ditangtoskeun ngan ukur pikeun pangguna anu ngalanggan jasa Amazon Premium, sareng waktos ieu bakal sayogi pikeun pangeusi Spanyol, Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Italia, Jérman, Perancis, Kanada, Bélgia atanapi Austria. Édisi taun ka tukang janten dinten kalayan penjualan pangluhurna sadunya, kalayan 398 pesenan per detik, bahkan ngalangkungan penjualan anu dilakukeun nalika Hideung Jumaah populér.

Amazon henteu acan ngadamel ramalan ngeunaan kamungkinan inohong penjualan, sanaos sadayana nunjukkeun yén aranjeunna ngarepkeun ngaleuwihan rékor taun kamari, anu jualanna mangrupikeun jutawan di panjuru dunya.

Kumaha kuring tiasa mésér barang dina Amazon Premium Day?

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun pikeun tiasa kéngingkeun sababaraha barang potongan nalika Poé Premium Amazon ieu, urang kedah palanggan Amazon Premium atanapi aktipkeun langganan ayeuna. Sangkan gampang pisan pikeun anjeun, Amazon nawiskeun bulan uji coba gratis pikeun layanan ekslusif na.

Upami anjeun hoyong mésér nalika Amazon Premium Day anjeun kedah ngalanggan teras mésér. Ngan sabulan engké, nyaéta, dina tanggal 12 Agustus, anjeun bakal kedah nyandak kaputusan naha badé ngapungkeun deui langganan anjeun atanapi ngabatalkeunana.

Kumaha carana kéngingkeun "moro" kanggo nguruskeun anu pangsaéna

Perdana Poé Amazon

Amazon Prime Day badé dikemas ti mimiti dugi ka réngsé kalayan tawaran anu pikaresepeun dina sajumlah ageung barang. Moro tawaran anu pangsaéna bakal saderhana, contona, pikeun barang-barang anu bakal dijual sadidinten, sareng rada rumit dina tawaran anu bakal ngan ukur salami waktos. Supados teu sono kana hiji tawaran, urang badé nyarioskeun anjeun sababaraha tips.

Anu mimiti Anjeun bakal tiasa ningali sadaya tawaran ti Poe Perdana ieu ngaliwatan bagian khusus anu parantos disiapkeun Amazon dina halaman wéb na. Sakumaha anu parantos kami béjakeun ka anjeun, bakal aya tawaran permanén sadidinten sareng bakal aya anu sanés bakal diperbarui dumasar kana waktos. Tawaran ieu bakal diterbitkeun unggal 5 menit sareng durasi na bakal béda pisan gumantung kana unggal tulisan. Kami bakal nyebarkeun sababaraha tawaran flash anu pangsaéna dina tulisan ieu sahingga anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta.

Barang dijual ngagaduhan saham anu tangtu janten upami masih aya unit anu tiasa anjeun mésér éta tanpa masalah. Upami unit diskon henteu sayogi deui, anjeun tiasa ngadaptarkeun daptar ngantosan, upami sahamna diperpanjang atanapi Amazon mutuskeun pikeun ngaluncurkeun langkung seueur unit dina harga potongan éta.

Sacara umum, urang tiasa nyarios yén pikeun kéngingkeun barang anu anjeun pikahoyong pisan, kalayan harga diskon, anjeun kedah waspada sareng gancang pisan nalika mésér dina Amazon Prime Day ieu.

Nawaran anu bakal sayogi sadidinten

Dihandap ieu kami nunjukkeun seueur sajumlah tawaran anu bakal sayogi sadidinten;

Nirkabel

kaajenan

Desktop sareng Laptop

Kaméra

GoPro

Audio sareng pidéo

E-buku

Asesoris komputer sareng anu sanésna

Video games sareng konsol

Sony

Asesoris bumi

Lampu kilat

Dihandap ieu anjeun tiasa ningali sababaraha tawaran flash anu Amazon bakal nawiskeun kami dina Poé Perdana:

Siap mésér teu lirén dina Hari Perdana Amazon anu ditunggu-tunggu?. Caritakeun naon anu anjeun mésér dina rohangan anu dikhususkeun pikeun koméntar kana tulisan ieu atanapi ngalangkungan salah sahiji jaringan sosial anu kami hadir.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.