Poéna Cyber ​​Senén anu pangsaéna

Senén Séptémber urang tiasa nyauranana, tapi hayu urang nyanghareupan éta, langkung saé disebutna Senén Siber. Tradisi Hideung Jumaah nyebar, sareng mérek ngira yén mabuk Senén saatos biaya ieu bakal janten tanggal anu saé kanggo nambalan langkung seueur upami tiasa, sahingga, Cyber ​​Monday lahir di 2005.

Sakumaha biasa, dina Actualidad Gadget qKami hoyong nyayogikeun tawaran Cyber ​​Monday anu pangsaéna pikeun anjeun anu paling tiasa ngirit tina produk téknologi anu pikaresep ieu anu bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang. Entong sono aranjeunna, téangan ku kami produk pangsaéna sareng harga pangsaéna salami Senén Cyber ​​ieu anu sumping dinten Senén, 30 Nopémber.

Amazon Echo sareng Amazon Fire

Produk Amazon's Echo and Fire parantos nampi naon anu kuring leres-leres pikir mangrupikeun diskon anu paling menarik sareng agrésif salami Jumaah Hideung ieu sareng aranjeunna henteu tiasa kirang salami Senén Siber, Sareng sadaya diskon anu bakal kami tunjukkeun ka dieu bakal sayogi dinten Senén, 30 Nopémber kalebet, éta henteu tiasa kirang:

Urang mimitian ku generasi kaopat Amazon Echo Dot, duanana ku jam tangan sareng tanpa arloji, aranjeunna teras-terasan biayana ti 69,99 euro dugi ka 39,99 euro dina kasus anu munggaran, sareng tina 59,99 euro dugi ka 29,99 euro dina kasus anu kadua. posisi dirina sorangan salaku tawaran alus dina hal ieu.

  • Mésér Amazon Echo Dot kalayan jam 39,99 euro (link)
  • Mésér Amazon Echo Dot pikeun 29,99 euro (link)

Kami henteu tiasa malire Amazon Echo tradisional, panginten tawaran anu paling matak pikeun sadayana anu urang gaduh di payuneun Cyber ​​Monda. Tawaran dina hal ieu nyaéta yén harga tina 99,99 euro tina harga anu biasa dugi ka 69,99 euro tina tawaran.

  • Mésér Amazon Echo generasi kaopat pikeun 69,99 euro (link)

Kami moal tinggaleun banjaran Seuneu, dirancang pikeun hiburan sareng yén urang gaduh waktos anu saé sareng serial sareng pilem karesep urang, urang bahkan tiasa ngaraosan YouTube sareng saluran kami. Amazon Fire TV Cube ieu Éta parantos ningali harga na turun tina euro 119,99 yén hargana dina peluncuran ka 79,99 euro anu hargana ayeuna, harga anu pikaresepeun pisan upami urang tumut kana akun éta sanggup maénkeun eusi Dolby Vision HDR10 dina resolusi 4K

  • Mésér Amazon Fire TV Cube ngan ukur 79,99 euro (link)

Ieu produk Amazon sanés anu ogé nampi harga anu luar biasa:

  • Amazon Echo Show 8 angkat tina 129,99 euro dugi ka 64,99 euro (link)
  • Amazon Fire Stick 4K angkat tina 59,99 euro dugi ka 39,99 euro (link)
  • Amazon Kindle angkat tina 89,99 euro dugi ka 69,99 euro (link)

Pakean sareng alat keren

Urang mimitian ku headphone, kami masihan anjeun sakedik pilihan headphone anu nyumponan sarat tina tilu B, nyaéta: Saé, saé sareng mirah.

  • Headphone TWS AUKEY: Aranjeunna ngagaduhan Bluetooth 5.0, sacara mandiri saling sareng ngagaduhan langkung ti 20.000 peringkat anu aya dina kasampurnaan, turun tina 39,99 euro janten ngan ukur 19,99 euro> PÉTONG PEMBELIAN.
  • Huawei Watch GT Sport: Naon anu bakal kami carioskeun ngeunaan jam ieu anu anjeun henteu terang, taun ka taun éta gelut janten anu laris pikeun anu cocog sareng Android, sareng éta henteu kirang berkat kanyataan yén éta ngagaduhan TruS sare, GPS sareng monitor denyut jantung ngan ukur 69,00, diskon anu penting pisan> PÉTONG PEMBELIAN.
  • Samsung Galaxy Tab A: Kami mendakan tablet rentang aksés anu ngagaduhan 2GB RAM sareng panyimpenan 32GB dina layar 10,1 inci kirang ti 180 euro> PÉTONG PEMBELIAN.

PC sareng asesoris kaulinan

Hayu urang ayeuna angkat ka aksésoris PC, kusabab pangguna PC anu paling nuntut kalayan jinis produk ieu sareng tangtosna aranjeunna ngamangpaatkeun tawaran Cyber ​​Senén anu pangsaéna, tong luput hiji waé:

  • Pahlawan Logitech G502 SE: Kami nyanghareupan mouse kaulinan tina mérek luhur sapertos Logitech. Kami gaduh beurit kelas luhur sareng 11 tombol anu tiasa diprogram, RGB sareng langkung ti 17.500 ulasan anu positip pisan anu nampi diskon 56% dina Amazon sareng dugi ka 39,90 euro, nawar nyata> PÉTONG PEMBELIAN.
  • Logitech G29: Upami anjeun hoyong nyetir ampir sacara nyata anjeun kedah balik deui ka Logitech, éta nawiskeun anjeun setir modél G29 sareng pedal anu gaduh Angkatan Eupan Balik, didamel tina aluminium anodisasi, kalayan ngawelah shift kalebet sareng langkung lengkep cocog sareng PC, Mac komo. PlayStation ngan ukur 269 euro> PÉTONG PEMBELIAN.
  • Headset kaulinan Hyper X: Headphone ieu mangrupikeun modél HX-HSCF-BK sareng kuring tiasa nyarios sakedik ngeunaan Hyper X anu anjeun henteu acan terang. Henteu ngan éta cocog sareng PC tapi anjeun ogé tiasa nganggo éta dina PS $ anjeun sareng harga na turun ka 129,00 euro> PÉTONG PEMBELIAN.

Ragam nawiskeun Cyber ​​Senén ieu

Ayeuna urang badé ngadamel seueur produk anu disarankeun tina sagala rupi supados anjeun henteu kaleungitan panon nalika Cyber ​​Senén:

  • Roomba 692: Modél IRobot, anu asli Roomba anu gaduh koneksi WiFi, khususna disarankeun pikeun karpét, nampi diskon 55% sareng tetep HANYA dina 179,00 euro> PÉTONG PEMBELIAN.
  • Saeutik X3 NFC: Mobile kalayan 6GB RAM, résolusi FHD + sareng prosesor Snapdragon 732G dipirig ku gudang 128 GB. Urang tiasa nyarios sakedik ngeunaan harga-kualitas Poco, éta tetep dina 229,00 euro, diskon langkung ti opat puluh euro> PÉTONG PEMBELIAN.
  • Samsung 43YU8005: Samsung Crystal UHD TV kalayan resolusi 4K, HDR10 + sareng operasi anu saé pikeun Smart TV anjeun ngan ukur 375 euro kanggo 43 inci na> PÉTONG PEMBELIAN.

Ieu mangrupikeun tawaran Cyber ​​Senén pangsaéna kami, tong sono.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.