Poéna Cyber ​​Senén 2019 pangsaéna di Amazon

Saatos saminggu panjang tawaran pikeun ngarayakeun Hideung Jumaah, upami anjeun masih gaduh artos deui kanggo mayunan mésér Natal anjeun, dinten ayeuna mangrupikeun dinten terakhir anjeun kedah ngamangpaatkeun Hideung Jumaah ngalangkungan Cyber ​​Senén. Cyber ​​Senén lahir di 2005 dina gerakan pikeun pngaoptimalkeun penjualan ngalangkungan Internét.

Sanaos kanyataanna dinten ieu utamina berorientasi kana produk éléktronik, sadidinten ieu, urang tiasa mendakan sagala rupa produk. Di dieu urang nunjukkeun ka anjeun poéna pangalusna urang tiasa mendakan dina Cyber ​​Senén sayogi dina Amazon. Tawaran ieu bakal réngsé jam tengah wengi atanapi dugi ka béak saham.

Amazon ngamungkinkeun urang mayar pameseran dina 4 angsuran bulanan, anu bakal ngamungkinkeun urang mésér jumlah anu langkung ageung sareng tiasa mayar éta kalayan raoseun dina opat angsuran bulanan.

Jenis pembiayaan ieu sayogi pikeun jumlah ti 75 dugi ka 1000 euro sareng tunduk kana persetujuan Cofidis. Upami produk sayogi kanggo pembiayaan, ieu bakal ditingalikeun di gigireun harga akhir produk.

Speaker pinter Amazon

  • Hiji panyatur Amazon Echo Dot Generasi ka-3 ngan ukur sayogi euro 22. Harga biasana nyaéta 59,99 euro.
  • Bahana Tembongkeun 5, spiker pinter nganggo layar hideung sayogi pikeun euro 49,99. Harga biasana na nyaéta 89,99 euro.
  • TV Seuneu Seuneu, pikeun ngarobah TV lami urang janten pinter, sayogi pikeun euro 24,99, janten harga biasana na 39,99 euro.
  • Versi tina Seuneu Seuneu 4K Ultra HD, éta ngagaduhan harga anu biasa di 59,99 euro, tapi pikeun sababaraha dinten urang tiasa kéngingkeunana ngan 39,99 euro.
  • Amazon Echo ka-3 Gen ngan ukur aya euro 64,99. Harga biasana nyaéta 99,99 euro.
  • Speaker Echo anu nyolok kana stop kontak, Gema Flex, sayogi kanggo 19,99 euro, padahal harga na biasana 10 euro langkung mahal.
  • Jauh-cocog Alexa pikeun Fire TV Harga biasana 29,99 euro, tapi upami urang mangpaatkeun dinten ieu, urang tiasa ngagaleuh 23,99 euro.

Smartphone

Hideung hiu 2

  • Samsung Galaxy M30s, terminal hebat kalayan layar 6,4 inci, 4 GB RAM, 64 GB panyimpenan sareng kaméra triple, sayogi pikeun 219 euro.
  • El Samsung Galaxy M20, kalayan 4 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan internal, kalayan layar 6,3 inci, sayogi pikeun 189 euro.
  • Samsung Galaxy S10, Modél 6,1 inci sayogi pikeun 685 euro.
  • El Xiaomi Mi 9T Mibanda layar AMOLED 6,39 inci tanpa aya tipeu di payunna, sabab kaméra ayana di luhur alat dina bentuk pop-up. Di tukang urang gaduh 3 kaméra masing-masing 48, 13 sareng 8 mpx. Éta ngagaduhan chip NFC, batréna 4000 mAh, 6 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan. Harga: 294 euro.
  • El Xiaomi Hideung hiu 2 Pro, Éta sayogi di Amazon pikeun 649 euro, smartphone sareng 12 GB RAM, 256 GB panyimpenan, prosesor Snapdragon 855 Plus, dual SIM sareng layar 6,39 inci.
  • Teu aya produk anu kapendak., kalayan layar 6,53 inci, 6 GB RAM, 64 GB panyimpenan sareng prosesor Helio GT90T ti MediaTek sayogi 240 euro.
  • Xiaomi Hideung hiu, terminal kalayan layar 5,99 inci, 6 GB RAM sareng 64 GB panyimpenan, sadayana dikelola ku Qualcomm's Snapdragon 845. Éta ngan ukur sayogi 329 euro.
  • Motorola Hiji Zoom, nempatkeun kana layar kami 6,4 inci, 4 GB RAM sareng 128 GB panyimpenan, SIM duaan sareng sistem 4-kaméra di tukangna. Éta sayogi kanggo 349 euro.
  • Ngahargaan 10 Lite, Layar 6,21 inci, 3 GB RAM, 64 GB panyimpenan, 13 sareng 2 mpx kaméra tukang dua sareng payuneun 24 mpx. 239 euro.
  • Alcatel 3X, Layar 5,7 inci, 12 sareng 5 mpx kaméra tukang dua sareng kaméra payun 5 mpx. 3 GB RAM sareng 32 GB panyimpenan. 99,99 euro.
  • OnePlus 6, smartphone nganggo 6,28 inci layar AMOLED, kalayan 8 GB RAM sareng prosesor Qualcomm Snapdragon 845 sayogi 309 euro.
  • OnePlus 6, didukung ku Qualcomm's Snapdragon 845 sareng dibarengan ku 8GB RAM sareng gudang 128GB, sayogi di Amazon kanggo 409 euro.
  • Realme X2 Pro - Smartphone 6,5 inci SuperAMOLED sareng 12 GB RAM sareng panyimpenan 256 GB, prosesor 8-inti sareng batréna 4.000 mAh anu gedé. Sayogi pikeun 449 euro.

Smart arloji

Galaxy Watch Active

tablet

  • Samsung Tab Tab A, 10,5 inci kalayan resolusi FullHD, 3 GB RAM sareng 32 GB panyimpenan internal. 229,99 euro.
  • El Amazon Kindel eReader sayogi pikeun euro 74,99 kalayan 4 GB gudang. Harga biasana nyaéta 89,99 euro.
  • La Amazon Fire 7 tablet, kalayan layar 7 inci sareng panyimpenan 16 GB, éta sayogi kalayan diskon 20 euro dina harga biasana, 49,99 euro.
  • El Kindle Paperwhite eReader 6-inci sayogi kalayan diskon 30 euro, kalayan harga ahir 99,99 euro.
  • Hawa ipis (2019) kalayan layar 10,5 inci sareng 64 GB panyimpenan, éta sayogi dina vérsi Wi-Fi kanggo euro 510.
  • 11 inci iPad Pro sareng 256GB gudang, sayogi dina Amazon kanggo 990 euro.

Konsol

Kibor sareng dukungan mouse dina Xbox One X

Gambar sareng sora

Komputer, laptop sareng asesoris

Acer VX5-591G-5872 Laptop Kaulinan

  • Notebook HP 15,6 inci, kalayan prosesor Intel Core i4 kalayan 8 GB RAM sareng 512 GB SSD sareng Windows 10. Sadia pikeun ngan ukur 399,99 euro.
  • 15,6 inci laptop Lenovo, kalayan prosésor AMD dibarengan ku 8 GB RAM sareng 256 GB SSD sareng Windows 10. Sadia pikeun 269,99 euro.
  • Laptop ASUS ROG Zephyrus Layar 15,6 inci, 120 Hz, AMD Ryzen 7, 16 GB RAM sareng 512 GB SSD, 1660 GB GTX 6Ti grafik. Harga: 899,99 euro.
  • Laptop Acer Nitro 5 15,6 inci, sareng prosesor Intel Core i7, 8 GB RAM, 1 TB HHD sareng 128 GB SSD, grafik Nvidia GTX 1650 4 GB kalayan sistem operasi Windows 10 Home ku 761 euro.
  • HP Omen, Laptop 15,6 inci, sareng prosesor Intel i7, 16GB RAM, 1TBB + 256GB SSD, NVIDIA RTX 2070 8GB tanpa sistem operasi ku 1.299 euro.
  • Laptop MSI Prestige 15,6 inci, Intel Core i7, 16 GB RAM, 1 TB panyimpenan SSD, grafik GTX 1650 4GB tanpa sistem operasi ku 1.297 euro.
  • HP 27 Inci Monitor kalayan resolusi Full HD ku 109 euro.
  • Monitor inci melengkung 27 inci Fulld HD sareng 120 Hz ku 149,99 euro.
  • Monitor BenQ 27 inci, Resolusi HD lengkep sareng 75 Hz per 129,99 euro.
  • 34 inci LG monitor, Resolusi 2k, 144 Hz sayogi ku 385,99 euro.
  • 28 inci monitor AOC, Résolusi 4k sareng tingkat panyegaran 60 Hz per 289,99 euro.

Produk bumi

iRobot Roomba 960

  • Robot ngabersihkeun vakum Roomba 671 Pembersih vakum lantai, beberesih 3-frasa sareng cocog sareng Alexa sayogi 179,99 euro.
  • Robot ngabersihkeun vakum iRobot Roomba 960Cocog, beberesih vakum ramah-piaraan kalayan kakuatan nyeuseup 5 kali langkung ageung, cocog sareng Alexa ku 389 euro.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)