Poéna anu pangsaéna dina produk Koogeek sareng dodocool di Amazon

Logo Koogeek

Koogeek mangrupikeun mérek anu parantos nyohor dina bagéan produk bumi anu nyambung. Hatur nuhun kana produk mérek, urang tiasa kéngingkeun bumi anu langkung modéren, langkung nyaman sareng aman dina seueur kasus. Aranjeunna ngagaduhan seueur pilihan produk, anu menonjol pikeun kualitas sareng gampang operasina. Salaku tambahan, umum pikeun aya promosi.

Ieu kasus waktos ieu. Kami gaduh sababaraha Koogeek diskon sareng produk dodocool di Amazon. Mangrupikeun tawaran samentawis, janten upami aya produk tina mérek ieu anu dipikaresep anjeun, entong ngantep éta kabur. Anjeun tiasa kéngingkeun diskon anu saé.

Koogeek Wi-Fi 4 stop kontak strip

Koogeek strip

Urang mimitian ku salah sahiji produk Koogeek anu paling terkenal. Mangrupikeun strip anu jumlahna aya opat colokan. Hatur nuhun kana strip ieu, urang bakal tiasa gampang ngadalikeun alat anu kami sambungkeun. Kituna, urang tiasa mareuman sareng alat ieu kalayan total kanyamanan. Salaku tambahan, éta mangrupikeun strip kakuatan anu ngagaduhan sambungan WiFi ogé.

Aspék sanés anu kedah diémutan ngeunaan strip ieu nyaéta cocog sareng Alexa sareng Google Asisten. Janten anjeun bakal tiasa ngendalikeunana ku smartphone atanapi spéker pinter anjeun, tiasa ngalakukeunana ku paréntah sora. Nu diragukeun ngajadikeun bener-bener betah dianggo sepanjang waktos. Ogé, konfigurasi na leres saderhana.

Dina promosi produk Koogeek ieu Urang tiasa mésér éta dina harga 26,99 euro. Pikeun kéngingkeun harga ieu, urang kedah nganggo kode diskon ieu: SZZUAKHL anu sayogi dugi ka 22 Maret.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeeek Panto / Jandéla Sensor

Sensor panto Koogeek

Di tempat kadua urang gaduh deui produk Koogeek anu paling populér. Sensor ieu, anu urang tiasa nganggo kadua panto sareng windows. Salaku tambahan, éta mangrupikeun salah sahiji produk anu paling serbaguna dina mérek. Urang tiasa ngagunakeunana dina panto, boh di kamar boh dina lomari, janten lampu hurung nalika panto dibuka, contona. Sanaos éta ogé produk kaamanan anu saé. Kusabab upami panto atanapi jandela dibuka, urang tiasa nampi peringatan dina telepon.

Kusabab kitu, urang tiasa ngagunakeunana pikeun gaduh kontrol anu jelas ngeunaan kaamanan di bumi. Janten upami aya anu nyobian muka jandéla atanapi panto di bumi kami, kami bakal terang. Waspada bakal datang ka urang sareng urang tiasa nyandak tindakan, sapertos nelepon pulisi, contona. Cindekna pisan.

Dina promosi produk Koogeek ieu tiasa dipésér kalayan harga 19,99 euro. Upami anjeun hoyong mésér harga ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: LEW2GX9W sayogi dugi ka 22 Maret sacara resmi.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek WiFi ngarah lampu strip 

Koogeek LED

Jalur lampu LED ieu mangrupikeun produk Koogeek anu parantos kami terang sateuacana. Mangrupikeun produk anu saé pikeun ngarobih kamar di bumi ku cara saderhana. Kusabab strip ieu, anu ngagaduhan 1.600 warna, éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun nyiptakeun suasana anu tangtu iraha waé. Janten, naha anjeun nonton pilem atanapi nuju tuang, anjeun tiasa ngagunakeunana kanggo nyiptakeun épék anu dipikahoyong.

Sajaba ti éta, janten lampu LED, konsumsi énergi na langkung handap. Hal anu henteu diragukeun pentingna, pikeun nyegah tagihanana bakal naék unggal waktos. Sapertos produk Koogeek anu sanés, strip LED ieu nawiskeun kasaluyuan pangguna sareng Alexa, Apple HomeKit, sareng Google Assistant. Éta sahingga ngamungkinkeun panggunaan anu saderhana pisan.

Dina promosi ieu dina Amazon produk mérek, urang tiasa mésér strip ieu ngan ukur 28,99 euro. Sanaos pikeun ieu anjeun kedah nganggo kode diskon ieu, sayogi dugi ka 22 Maret: O5U2QTHS

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Christmas E27 7W Dimmable

Bohlam LED Koogeek

Produk sanés anu kawéntar dina kisaran Koogeek nyaéta bohlam ieu. Éta bohlam cocog sareng Alexa, Apple HomeKit sareng Google Assistant. Éta hartosna urang bakal tiasa ngendalikeun ku cara saderhana liwat aplikasi dina telepon, atanapi nganggo spéker dimana asisténna. Ogé urang tiasa ngahurungkeun atanapi mareuman tanpa kedah aya di rohangan éta.

Nu pastina kauntungan hébat. Kusabab di imah dua carita anjeun tiasa ngahurungkeun atanapi mareuman lampu di lantai sanés. Anjeun bahkan tiasa ngalaksanakeunana tanpa aya di bumi. Janten upami anjeun telat, aya cahaya, atanapi upami anjeun kaluar, tapi anjeun hoyong masihan perasaan yén aya jalma di bumi, anjeun tiasa ngahurungkeun lampu ku cara saderhana.

Hatur nuhun kana promosi ieu dina Amazon produk Koogeek, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mésér bohlam dina harga 24,99 euro. Dina raraga mésér dina harga anu istimewa ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: D7OO9CZL, anu bakal sayogi resmi dugi ka 22 Maret.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Pijat Digital Koogeek Electrostimulator

Koogeek éléktrostimulator

Koogeek henteu ngan ukur ngagaduhan produk home pinter dina katalog na. Merk ogé nyéépkeun kami ku produk pikeun ningkatkeun kasihatan pangguna. Ieu kasus pikeun massager / electrostimulator ieu. Urang tiasa nganggo dina seueur kaayaan anu béda. Naha anjeun ngagaduhan nyeri tonggong atanapi nyeri dina sagala daérah awak, sapertos nyeri otot. Salaku tambahan, urang tiasa nganggo nalika capé. Cara anu saé pikeun memulihkan daérah éta.

Anggoanna saderhana. Urang tiasa ngonpigurasikeun sadayana anu diperyogikeun pikeun aplikasi Koogeek, anu tiasa urang unduh dina Android sareng ios. Gampang pisan pikeun ngonpigurasikeun, sahingga éta bakal adaptasi sareng kabutuhan urang ku cara anu saderhana. Tanpa ragu, produk kualitas luhur.

Hatur nuhun kana promosi ieu produk mérek di Amazon, Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mésér éta dina harga ngan 19,99 euro. Pikeun kéngingkeun diskon, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: SU9ABL3Q anu tiasa dianggo dugi ka 22 Maret.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Headphone Wireless Dodocool

headphone dodocool

Sakumaha biasana dina promosi ieu, urang ogé mendakan produk dodocool. Waktos ieu, éta headset nirkabel, anu menonjol pikeun leres-leres enteng. Éta beuratna sakedik, janten aranjeunna mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kaluar pikeun olahraga unggal waktos. Salian ti gaduh kualitas sora anu hébat, anu ngajantenkeun aranjeunna produk anu kualitas. Urang ogé tiasa nelepon kalayan aranjeunna.

Aranjeunna tiasa dianggo sareng Bluetooth, anu mana pikeun anjeun nyaéta vérsi 4.1. Ku cara kieu, aranjeunna bakal tiasa dianggo sareng sadaya jinis telepon pinter di pasar, ogé cocog sareng tablet ogé. Tanpa diragukeun, éta tiasa dianggo kalayan raoseun pisan sareng alat naon waé anu ngagaduhan sambungan Bluetooth.

Dina promosi ieu di Amazon, Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mésér headphone ieu dina harga ngan 8,99 euro. Harga anu saé pikeun headphone kualitas. Pikeun ngagaduhan diskon, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu, sayogi dugi ka 22 Maret 547JRH46

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Smart Wifi Colokkeun, Tomshine 

Colokkeun Tomshine

Urang béréskeun daptar promosi ieu nganggo colokan Tomshine ieu. Mangrupikeun colokan anu tiasa dianggo sareng WiFi, ogé cocog sareng Alexa atanapi Google Assistant. Atuh, éta bakal tiasa pikeun urang ngendalikeun sadaya alat anu parantos disambungkeun ku cara saderhana. Janten urang tiasa mareumanana atanapi hurung, salian ti program aranjeunna.

Pilihan anu saé di bumi, kumargi urang tiasa ngontrolana tina jarak jauh ogé. Janten upami urang hoyong ngahurungkeun kompor atanapi mesin kopi sateuacan urang turun, éta tiasa dilakukeun ku aplikasi atanapi nganggo asistén. Nyaman pisan kumargi kitu. A mésér alus pikeun bumi anjeun.

Dina promosi ieu anjeun tiasa mésér ngan 11,99 euro. Pikeun ngagaduhan diskon anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: 39VA6I8A anu dina hal ieu tiasa dianggo dugi ka 20 Maret.

Smart Colokkeun ...Mésér didieu »/]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.