Produk Bumi Koogeek Pangsaéna anu Dijual di Amazon

Logo Koogeek

Koogeek mangrupikeun salah sahiji mérek produk bumi sambung anu panggedéna. Perusahaan ngagaduhan pilihan produk anu sayogi anu tiasa ngajantenkeun kahirupan di bumi urang langkung saderhana. Kusabab aranjeunna tanggel waler pikeun nyambungkeun alat, sahingga urang tiasa ngendalikeunana ku cara anu langkung saderhana.

Salaku tambahan, urang rutin mendakan diskon pikeun produk mérek di Amazon. Ieu mangrupikeun salah sahiji kasempetan ieu. Kusabab urang pendak teh produk Koogeek pangsaéna anu ditawarkeun di toko populér. Kasempetan anu saé upami anjeun mikir ngadamel bumi anjeun bumi anu nyambung.

Koogeek Smart WI-FI Strip 3 Plugs 

Koogeek 3 stop kontak strip

Urang mimitian ku salah sahiji produk Koogeek anu paling terkenal. Mangrupikeun strip anu mana urang mendakan tilu colokan total. Atuh éta kami tiasa nyambungkeun sababaraha alat dina éta ku cara anu saderhana, anu kami bakal ngendalikeun jarak jauh. Ieu ngamungkinkeun urang pikeun program éta atanapi mareuman sepanjang waktos. Salaku tambahan, strip ieu cocog sareng asistén sapertos Alexa atanapi Google Assistant. Hal anu masihan seueur kamungkinan.

Kami ogé ngagaduhan kamungkinan kontrol konsumsi kakuatan dina strip kakuatan. Naon anu masihan pangguna kamungkinan pikeun ngontrol sepanjang waktos naon anu kajantenan di dinya, dina hal konsumsi. Nyingkahan cara kieu yén aya konsumsi énergi anu kaleuleuwihi ku alat-alat éta.

Dina promosi produk Koogeek ieu anjeun tiasa mésér dina harga 41,99 euro. Pikeun ngagaduhan dina harga ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: SRZCP6JU sayogi dugi ka 27 Maret.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

heueuh geek Colokkeun Wi-Fi pinter

Koogeek colokan

Kadua kami mendakan colokan pinter ieu ti Koogeek. Éta mangrupikeun produk sanés anu paling dikenal sareng laris dina mérek ayeuna. Hatur nuhun kana colokan ieu kami tiasa ngendalikeun ku cara anu saderhana pisan alat anu parantos anjeun sambungkeun. Kituna, éta tiasa diprogram pikeun ngahurungkeun atanapi mareumanana. Ieu tiasa dilakukeun kusabab colokan ieu ngagaduhan dukungan pikeun WiFi, anu masihan kami kamungkinan ieu.

Salaku tambahan, pikeun ngagunakeunana langkung saderhana, éta mungkin anggo na nganggo Apple HomeKit sareng Alexa. Janten upami anjeun ngagaduhan asistén ieu di bumi anjeun, anjeun bakal tiasa ngendalikeunana ku paréntah sora sepanjang waktos. Éta ogé ngamungkinkeun kami pikeun ngontrol real-time konsumsi énergi.

Dina promosi produk Koogeek ieu di Amazon urang tiasa mésér dina harga 26,99 euro. Upami anjeun hoyong kéngingkeun diskon ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: H5QGOMTQ sayogi dugi ka 27 Maret.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeeek Panto / Jandéla Sensor

Sensor panto Koogeek

Kamungkinan salah sahiji produk Koogeek anu paling dipikaterang ku konsumén. Sensor ieu, anu tiasa urang anggo dina panto atanapi windows, Mangrupikeun salah sahiji produk anu pang gunana pikeun merek dina katalog na. Kusabab urang tiasa ngagunakeun éta dina sagala rupa kaayaan. Éta tiasa dianggo duanana dina panto di jero imah, sahingga lampu hurung nalika asup atanapi pareum nalika angkat. Ogé dina lomari, janten lampu dihurungkeun dina kabinet.

Sanaos urang tiasa anggo ogé salaku alat kaamanan. Kusabab sénsor ieu tiasa dianggo dina panto atanapi jandéla di bumi. Janten upami aya anu nyobian lebet ka imah, anjeun tiasa nampi alarm dina telepon, anu nunjukkeun kaayaan ieu. Janten mangrupikeun cara anu saé pikeun salamet bumi urang. Hal anu penting pisan pikeun pangguna pikeun pangguna.

Dina promosi ieu urang tiasa ngagaduhan kamungkinan cMésér sabungkus atanapi dua bungkus sénsor Koogeek ieu. Dina hal mésér bungkus, hargana 19,99 euro. Upami dua dipésér, harga dina kasus éta 39,99 euro. Dina dua kasus kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun kéngingkeun diskon nganggo kode ieu: HHK8HP3V sayogi dugi ka 27 Maret.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Smart WiFi ngarah strip lampu WiFi

Koogeek LED

Produk salajengna dina daptar mangrupikeun anu sanés anu tiasa dijual. Éta nyaéta strip LED, kalayan panjang 2 méter. Atuh, urang tiasa ngarobih kamar di bumi urang ku cara anu saderhana. Kusabab urang gaduh 1600 warna sayogi dina strip LED ieu. Kusabab kitu, upami urang nonton pilem, urang tiasa milih sababaraha warna, tapi nalika urang nuju tuang siang, anu sanés tiasa dipilih.

Pangpangna, konfigurasi sareng panggunaan na saderhana saderhana. Janten anjeun bakal tiasa ngarobih lampu, warna atanapi intensitas sepanjang waktos nganggo aplikasi dina telepon anjeun. Janten, jadikan strip LED ieu pas unggal waktos kana kaayaan. Cara anu saé pikeun adaptasi bumi anjeun sepanjang waktos.

Salami promosi ieu dina Amazon produk Koogeek, urang tiasa mésér dina harga ngan ukur 28,99 euro. Pikeun ngaksés diskon anjeun kedah nganggo kode ieu: MYIVL3AI anu tiasa urang anggo dugi ka 27 Maret.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

Koogeek Wi-Fi Switch

Koogeek saklar

Produk klasik séjén dina katalog Koogeek, anu ngahurungkeun lampu di mana waé kamar di bumi. Sanaos kaunggulan hébat anu saklar ieu nampilkeun urang nyaéta urang tiasa ngahurungkeun lampu iraha waé. Kunaon Henteu perlu yén kami aya dina kamar anu nyarios. Anu ngamungkinkeun pikeun ngahurungkeun lampu di lantai luhur, bahkan sateuacan urang angkat ka lantai luhur. Éta ogé dimungkinkeun pikeun ngalakukeunana bari teu aya di imah.

Colokkeunna ngagaduhan dukungan pikeun WiFi, janten ngamungkinkeun urang kieu. Salajengna, ngadukung sadaya tukang sihir utama, sapertos Apple HomeKit. Ieu mangrupikeun hal anu ngamungkinkeun panggunaan anu langkung nyaman di bumi kami. Kusabab ku cara ieu janten bagian tina ékosistem alat di dinya.

Dina promosi Amazon produk Koogeek ieu, Kami mendakanana kalayan harga 35,99 euro. Anjeun tiasa kéngingkeun diskon nganggo kode diskon ieu: GOULU37P sayogi dugi ka 27 Maret.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]

headphone Bluetooth dodocool

Headphone Dodocool

Sakumaha biasana, urang tungtungna nganggo produk dodocool promosi toko ieu. Dina hal ieu éta headphone nirkabel tina mérekna, Anu tiasa dianggo sareng Bluetooth 5.0. Mangrupikeun modél alit, anu ngamungkinkeun ngamungkinkeun panggunaan anu leres-leres raoseun sepanjang waktos. Kituna, aranjeunna tiasa janten pilihan anu saé upami anjeun hoyong ngupingkeun musik nalika olahraga, kusabab éta cocog sareng nguping.

Éta cocog sareng telepon iPhone sareng Android. Janten teu aya masalah nalika nganggona. Salaku tambahan, aranjeunna ngagaduhan otonomi anu saé pikeun digunakeun, anu ngamungkinkeun urang pikeun ngamangpaatkeun éta sepanjang waktos. Kami ogé tiasa ngagunakeunana dina nelepon, berkat kualitas sora na saé.

Dina promosi ieu dina Amazon teh urang tiasa mésér dina harga 30,79 euro. Kanggo ngalakukeun ieu, anjeun kedah nganggo kode diskon ieu: WV37XKGO.

Teu aya produk anu kapendak.Mésér didieu »/]


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.