Proyék Linda atanapi nalika Telepon Razer anjeun janten laptop

Proyék Linda Razer Telepon Portable CES 2018

Teu jauh dicandak éta mobile generasi salajengna tiasa dianggo salaku otak mesin naon waé. Ieu anu bakal dipikirkeun ku Razer sareng Telepon Razer na, terminal Android anu kuat anu difokuskeun kaulinan; Kalayan kecap séjén: ciri téknis na diantara anu paling kuat. Razer henteu ngan ukur masarkeun ponsel ieu, tapi ogé ngagaduhan pangalaman anu lega dina laptop. Maka, upami urang gabung sareng dua dunya, nami anu dihasilkeun nyaéta: Proyék Linda.

Razer parantos ngagarap aksésori anu khusus pisan pikeun ngagaduhan langkung seueur tina Telepon Razer. Sareng aksésori ieu dina bentuk laptop. Di momen éta mangrupikeun konsép sareng parantos dipidangkeun dina CES 2018. Nanging, konsép ieu bakal ngamimitian produksi teu lami sareng hargana bakal 99 dolar —Kami anggap yén jumlah ieu bakal nerjemahkeun kana 99 euro. Tapi hayu urang tingali perkawis ieu Proyék Linda.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina video di luhur, Telepon Razer bakal janten pakakas utama urang anu dilebetkeun kana naon anu bakal janten trackpad laptop. Sakali duanana tim dirakit, Proyék Linda bakal janten laptop Android kalayan anu maén bahkan langkung raoseun.

Buku catetan ieu ngagaduhan Layar multi-rampa 13,3 inci sacara diagonal nawiskeun résolusi QHD maksimum. Kitu ogé, keyboard na tiasa disaluyukeun, henteu ngan ukur dina pencahyaan sakumaha Razer anu biasa, tapi ogé dina fungsina. Salaku tambahan, janten perpanjangan Telepon Razer, Proyék Linda ieu ogé ngagaduhan konci Android pikeun tiasa nganapigasi langkung gancang sareng nyaman ngalangkungan ménu telepon anu béda. Sedengkeun, beurat Proyék ieu Linda rada handap: sasis na didamel tina aluminium sareng kandel na 1,5 séntiméter.

Proyék Linda Razer CES 2018 laptop

Di sisi anu sanésna, aksésori ieu bakal ngamungkinkeun anjeun ngaunduh aplikasi sareng nyimpen sagala jinis file sabab ngagaduhan 200 GB drive panyimpenan internal. Sareng hiji aspek anu kami resep nyaéta aranjeunna ngamangpaatkeun speaker hareup Telepon Razer sahingga ieu mangrupikeun laptop anu dimaksud. Di momen teu aya tanggal rilis, sanaos Razer ngantunkeun anjeun a daptar tatanyaan Kanggo anjeun ngeusianana sareng ngawartosan anjeun saatos siap pikeun dipésér.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.