Pulsefire Mat RGB ku HyperX, tikar idéal pikeun setelan anjeun

Tikar mangrupikeun unsur "penting" pikeun nawiskeun hasil anu pangsaéna pikeun setelan gim urang, sareng éta kumaha urang tiasa ngahontal gesekan pangluhurna sareng daérah padamelan anu ngahasilkeun presisi anu langkung saé nalika ngembangkeun téhnik "gim" urang.

HyperX ngaluncurkeun tarohan anu pang anyarna, ukuran XL Pulsefire Mat RGB kalayan épék cahaya anu dinamis. Pilarian sareng kami mat setélan game anyar ieu anu seueur pikeun desain sareng di luhur sadayana pikeun pangalaman kami nalika maén game, aksésori anu bakal ngiringan anjeun salami lami anjeun salaku tukang kaulinan.

Tikar ieu ngagaduhan permukaan maén 900 x 420 milimeter, maturan bahan elastis pikeun ngamungkinkeun urang pikeun ngumpulkeun éta nyaman tanpa ngaruksak éta. Kami gaduh kontur seamless anu nyingkahan utas anu terkenal dibarengan ku strip LED anu kawéntar.

Di luhurna kami mendakan sistem cahayana LED RGB touch anu ngagaduhan tilu fungsi anu tos ditangtoskeun, nanging, nalika urang sambungkeun ngalangkungan USB kana PC kami, Urang tiasa ngamangpaatkeun parangkat lunak HyperX Ngenuity pikeun nyaluyukeun dua zona pencahyaan anu lengkep sareng tiasa disesuaikan. Pikeun karesep kuring, modeu anu tos ditangtoskeun kalayan gerakan anu paling pikaresepeun pikeun dinten ka dinten.

  • Anti leueur
  • Dasar karét
  • Kandelna: 4 mm
  • Beurat: 935 gram

Kami ngagaduhan permukaan tekstil kapadetan tinggi anu ngabantosan urang tetep bersih sareng tangtosna ningkatkeun kinerja sareng geser beurit, dina hal ieu sensasi urang parantos cemerlang, ngawakilan salaku alternatip anu hadé.

Ku cara staggered, unit bakal sumping ti HyperX Pulsefire Mat RGB sayogi ngalangkungan halaman wéb resmi mérekjeung harga mimiti 59,99 euro. Sanaos urang bakal gancang mendakanana di distributor biasa mérek sapertos Amazon sareng Komponén PC.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)