Top 10 kaulinan bertahan pikeun PC

Salamet

Genre of survival parantos sumebar pisan dina taun-taun ayeuna, ningkatna kapasitas PC kami sareng mesin grafik anu beuki disaring parantos ngeusi hiji jinis kahirupan sareng ragam anu pasti aya seueur pengikut. Kami parantos saprak Pasangkeun dunya apokaliptik diserang ku zombie, odysseys luar angkasa, bangkai kapal di laut luhur, bahkan yuswa dinosaurus. Dunya anu béda anu saluyu sareng pola anu sami, salamet salaku hiji-hijina tujuan pikeun ngahontal.

Dina tulisan ieu kami hoyong marios 10 anu dina pendapat kami parantos nyirian genre anu pangpentingna, anu tiasa ngajaga urang kaitung mangbulan-bulan, boh di perusahaan sareng nyalira, ngajantenkeun pangalaman urang petualangan. Naon waé anu salami anjeun salamet, moro, ngawangun, kabur, tuang, bobo sareng di luhur sadayana merjuangkeun sagala kasusahan. Salaku tambahan kana kolaborasi, hal anu pasti bakal ngajantenkeun langkung gampang pikeun urang dina genre permainan video anu pikaresepeun ieu. Cicing sareng kami pikeun 10 conto salamet anu pangsaéna pikeun PC.

Ark: survival ngalobaan

Umur dinosaurus balik deui kana kahirupan urang ku gim bertahan hirup jalma kahiji anu pikaresepeun ieu. Éta sanés sajauh buruan pidéo anu paling murni dina pasaran, tapi upami salah sahiji anu pang populerna sareng pikaresepeun dina taun-taun ayeuna. Éta ngagaduhan seueur ciri anu ngajantenkeun pamekaranana hébat sareng pangalaman anu ngabeungharan pikeun salamet sareng aksi. Sadayana lumangsung di pulau bahaya anu pinuh ku dinosaurus.

ark-salamet-mekar

Gimna dibuka dunya, janten urang gaduh sadayana peta teu dikonci ti mimiti, Dimimitian salaku kaulinan aksés mimiti jadi pangguna mimiti kaserang bug anu teu aya tungtungna anu nyegah kanikmatan jero kana éta. Ayeuna urang nyanghareupan petualangan anu tetep aman urang kedah kéngingkeun tuangeun sareng cai, adaptasi sareng parobihan anu ngadadak dina suhu.

Sanaos upami urang sambung, karakter urang bakal tetep tenggelam di dunya, janten penting pikeun ngawangun panyumputan dimana urang tiasa wengi aman tina bahaya anu nyicingan daérah. Urang tiasa melak tuangeun nyalira sareng ngawangun suku sareng pangeusi anu sanésIeu disarankeun pisan sabab kerjasama tiasa nyalametkeun kahirupan urang.

Subnautica

Kaulinan anu béda sareng unik henteu sapertos anu sanésna, dimana urang mendakan dunya di jero cai anu saé di mana urang kedah lebet, mulia ogé bahaya. Urang bakal asup ka dunya jero cai alien di mana kahirupan sagala rupa mahluk ngalimpudan. Misi urang bakal salamet tina sagala bahaya anu disumputkeun, diantarana waé sato-sato menonjol, langkung ngabahayakeun tibatan sigana mimitina.

subnautica

Kami bakal resep pisan ngungsi tempat urang tiasa beristirahat sareng pikeun ieu kami bakal milarian sumber dina peta anu lengkep. Urang tiasa ngawangun kandaraan nyalira pikeun ngajantenkeun perjalanan jauh langkung tahan sareng nyingkahan mahluk anu bahaya ieu anu ngariung di unggal juru. Subnautica mangrupikeun gim anu disarankeun pisan upami anjeun hoyong ngaraosan pangalaman anu saé sareng bahaya.

Leuweung

Naon anu paling parah anu tiasa kajantenan anjeun nalika salamet tina kacilakaan pesawat anu dahsyat? Kami bakal mikir yén saatos ngalaman kacilakaan éta henteu aya anu kajadian ka urang tiasa langkung parah, tapi protagonis urang ngagaduhan nasib anu goréng pikeun badarat leuweung gedé pinuh ku kanibal mutan, dina gaya paling murni bukit-bukuna gaduh panon. Kaulinan henteu masihan kami gencatan senjata, ti saprak sepanjang waktos urang ngagaduhan perasaan yén aya anu ningali urang sareng badé nyerang urang. Ngaraos pernah aman, urang moal tiasa nurunkeun hansip urang sabab iraha waé urang kedah ngungsi atanapi nyanghareupan gelut.

Leuweung éta

Petualangan ieu ngagaduhan bahaya di tukangeun unggal tangkal, bahaya anu kedah urang nyanghareupan, sumber anu saé ngalawan ieu nyaéta nyiptakeun senjata. Kami bakal ngawangun kemah sareng api unggun urang pikeun ngalawan hawa tiis. Tapi urang moal tiasa nyumput salamina, sabab urang kedah ngajajah pikeun ngumpulkeun pasokan sareng sumberdaya pikeun terus mekar dina petualangan éta.

Conan Exiles

Sakumaha namina nunjukkeun, kaulinan ieu dumasar kana suasana Conan urang Babari. Dunya dimana urang kedah narékahan pikeun kéngingkeun deui kamuliaan klan urang sareng nalukkeun daérah anu maksimal. Pikeun ngahontal tujuan urang urang kedah ngajajah dunya anu beunghar pinuh ku elemen sareng tempat anu pinuh ku sumber, tapi sok merhatoskeun ka cuaca sabab tiis sareng panas tiasa ngabahayakeun. Urang bakal nyanghareupan musuh manusa anu kejem tapi ogé mahluk.

conan buangan

Mimitina sigana mah sapertos gim anu dasar pisan dimana urang ngan ukur gelut sareng istirahat, tapi dunya na pinuh ku juru dimana urang bakal mendakan seueur rahasia anu disumputkeun. Urang kedah nyanghareupan perang antara marga, pengepungan, pangwangunan kota sareng pertahananna. Upami anjeun resep ka alam semesta Conan, kaulinan ieu bakal ngajantenkeun anjeun nyéépkeun waktos-jam.

DayZ

Salah sahiji panaratas jinis bertahan dina PC, dipikaterang sareng kasohor pisan di kalangan penggemar dunya apokaliptik katerap ku wabah zombie. Kaulinan aranjeunna sacara Online, anu mana kami bakal pendak sareng pangguna ti sakumna dunya, tapi ogé urang tiasa ulin sareng réréncangan urang sareng ngawangun skuad anu saé pikeun membela diri boh anu maot anu hoyong nyéépkeun urang, sareng musuh manusa anu badé ngajarah urang pikeun ngajaga sagala rupa anu parantos kahontal.

DayZ

Chernarus, adegan gimna mangrupikeun dunya anu kasiksa ku katinggali sareng kalolobaan wargana kusabab pandemi anu dialamina, dimana hiji-hijina anu nyésa di jalanna nyaéta mayit. Urang kedah salamet sareng ati-ati kana tatu urang sabab urang tiasa katépaan atanapi bahkan néwak panyakit. Cuaca ogé penting sareng urang kedah ngawangun saung nyalira, sabab éta bakal janten salah sahiji ti saeutik tempat dimana urang tiasa aman pisan. Hiji-hijina kakurangan nyaéta komunitas, pangropéa ku pamekar kirang sareng sababaraha pangguna kalibet dina hacks pikeun ngaganggu ka pangguna anu sanés.

Nagara buruk 2

Langkung mayit sareng dunya langkung musnah ku pandemi, mangrupikeun kartu telepon tina video game survival ieu. Dina hal ieu, unggal buruan béda, sabab unggal urang ngamimitian tujuan pikeun ngahontal sareng pangeusiana bakal béda.. Henteu ngan ukur urang kedah nyanghareupan zombie pikeun salamet, urang ogé kedah ati-ati pisan ka manusa sanés anu badé ngajarah panyumputan urang.

Nagara buruk 2

Gimna online tapi sisi pamuter tunggal pikaresepeun sareng rewarding. Disarankeun maénkeun éta online sareng sababaraha réréncangan sareng damel kerjasama pikeun ngajantenkeun pangalaman anu langkung jero, dimana ngabagi sareng merjuangkeun ku gabung sareng pasukan bakal janten asét pangsaéna urang. Pikeun sadayana ieu urang bakal teras-terasan nampi pahala, anu bakal ngajantenkeun urang kamajuan sareng gaduh perasaan yén unggal-unggal urang maénkeun kami parantos ningkat saeutik.

Naraka Héjo

Naraka héjo sakumaha judulna sorangan nyaritakeun, video game ieu disetél dina leuweung Amazon. Kami bakalan nyalira di tempat anu saé ieu tapi dina waktos anu sami pikasieuneun, dimana tugas utama urang nyaéta merjuangkeun kasalametan. Urang kedah ngatur sanés ngan ukur nyiptakeun seuneu pikeun masak atanapi haneuteun nyalira, urang ogé kedah milarian cara ngawangun panyumputan urang atanapi ngalakukeunana di guha, kalayan bahaya anu ditimbulkeun ieu.

Naraka Héjo

Sigana mah kaulinan salamet disetél di leuweung, dugi ka urang sadar yén protagonis urang kaleungitan akalna. Hayu urang nyebutkeun éta pinuh dikomprés dina kaayaan draf ieu. Henteu ngan ukur urang tiasa maot kalaparan, tapi urang ogé kedah nyageurkeun sagala kamungkinan tatu atanapi inféksi anu urang sangsara. Éta kalebet sistem pamariksaan awak anu beunghar, anu ngajantenkeun langkung gampang pikeun urang nyageurkeunana. Urang tiasa ngaraos petualangan nyalira atanapi multiplayer koperasi.

karahaan

Di Karat petualangan dimimitian nalika Gusti nganteurkeun urang ka dunya, babari bulistir, anu ngalantarankeun kabutuhan imperatif pikeun maju pikeun meringankeun kaayaan. Urang bakal milari batu sareng batang kanggo ngadamel seuneu, pikeun ngagunakeun daging kanggo tuang diri sareng kulit pikeun didangdanan. Ieu sigana gampang, tapi gimna pinuh ku pangguna manusa sanés anu seuseueurna ngan ukur hoyong ngarampok urang. Kituna urang kedah merangan aranjeunna pikeun janten juara.

karahaan

Sasatoan liar sareng manusa angger aya dina Karat, janten urang kedah ngawangun kampung urang sareng nguatkeunana pikeun nyalindung diri ti aranjeunna. Éta mangrupikeun kaulinan online janten manusa mangrupikeun pamaén sanés ti sakumna dunya. Koncina nyaéta ngadamel barang, kalayan jelas museur kana pangwangunan. Nalika urang maju urang bakal ningali éta pilihan anu pangsaéna nyaéta ngabentuk aliansi sareng pamaén sanés tarung babarengan ngalawan sagala bahaya sareng bagi sumber.

Minecraft

Pidéo pidéo pang populerna sepanjang waktos, tanpa ragu conto anu pangsaéna pikeun popularitas jinis ieu. Ieu mangrupikeun kaulinan anu saé pikeun sadaya pemirsa tapi pinuh ku mumusuhan. Aspék tina judul ieu henteu diragukeun nyaéta ngadamel barang-barang sareng pangwangunan prasarana. Nalika sadayana sigana langkung tenang, urang tiasa diserang musuh, ti mahluk dugi ka pangguna anu sanés.

minecraft

Kelas musuh anu teu kaetung nyicingan dunya anu saéna, janten langkung merenah pikeun mangpaatkeun unggal momen pikeun ngumpulkeun sumber anu mungkin. Éksplorasi mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling penting dina gimKusabab éta gumantung kana naha urang ngatur sateuacanna, urang bakal ngiringan seueur bui sareng pikeun ieu urang kedah siap-siap, boh dina senjata sareng baju waja.

Astroneer

Urang mungkas daptar ku anu béda ti sésana, kaulinan intergalaktik dimana anu urang ngajajah nyaéta tujuh planét tina tata surya anu sanés. Urang bakal ngagaduhan kamampuan pikeun ngarobih rupa bumi sareng ngajajah unggal inci unggal planét sakahayangna. Penting pisan pikeun ngumpulkeun sagala jinis sumberdaya sakumaha biasana dina jinis ieu, ogé nyiptakeun kendaraan atanapi pangkalan kanggo istirahat.

Astroneer

Sapertos kaseueuran anggota daptar ieu, éta tiasa dicoo sacara kooperatif, anu bakal ngagedékeun teuing pilihan gim. Henteu ngan ukur urang tiasa ngajajah permukaan, urang ogé bakal ngagaduhan dunya bawah tanah dimana harta karun anu berharga pikeun dipendakan bakal disumputkeun ogé bahan pikeun ningkatkeun kapal urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Andrés cenahna

    Wilujeng sonten, abdi henteu terang naha ieu tempat anu pas pikeun masihan koméntar ngeunaan ieu, upami henteu, kuring nyungkeun hapunten! Masalahna nyaéta sareng réréncangan kuring kami maénkeun janten detektif swasta barcelona sareng ayeuna yén kami di bumi kami hoyong maénkeun sababaraha gim pc detektif, anjeun tiasa nyarankeun salah sahiji? Kami milarian sababaraha halaman wéb sareng kami henteu tiasa mendakannana. Hatur nuhun!!