Rékam pikeun Amazon kalayan langkung ti 100 juta produk anu terjual salami dinten Perdana

Sanaos pikeun seueur pangguna, Perdana Day henteu aya tulisan anu penting pikeun nawaran anu diluncurkeun ku raksasa e-commerce, perusahaan ngumumkeun sababaraha jam ka pengker yén penjualan produk na sapertos sutra sareng dimungkinkeun pikeun ngaleuwihan inohong 100 juta produk anu dijual dina hiji dinten di sakumna dunya salami acara Perdana Day.

Kaseueuran tawaran éta saéstuna matak ngabédakeun ageung, tapi dina sababaraha kasus khusus tawaran éta pikaresepeun, bahkan saé pisan. Nya éta kasus The Fire TV Stick ku Alexa Remote Sora sareng Echo Dot, salah sahiji produk anu menonjol dina penjualan salami 24 jam ieu nawiskeun konstan pikeun konsumén kalayan akun Perdana.

Taruhan Amazon dina séri TV LotR

Daptar produk anu dijual panjang sareng, sabab Amazon nyalira mairan, dina hiji dinten (sareng satengah) kalayan langkung ti sajuta tawaran eksklusif pikeun palanggan Amazon Prime di seluruh dunya, penjualan Perdana Poé ngaleuwihan anu diala sacara global dina acara sapertos Cyber Senén, Jumaah Hideung sareng nalika édisi terakhir tina Perdana Day, ngajantenkeun Perdana Day 2018 mangrupikeun acara jual panggedéna dina sajarah Amazon.

Perdana Day nampilkeun kami kasempetan unik pikeun hatur para nasabah Perdana Perdana Amazon pikeun kapercayaan ngalangkungan nguruskeun anu hadé, saur Jeff Wilke, CEO Amazon Consumer Global. Ngalegaan Perdana Poé dugi ka sapoe satengah taun ayeuna parantos ngamungkinkeun urang pikeun langkung pahala ka palanggan Amazon Perdana kami kalayan tawaran anu teu aya tandinganna, aksés kana produk anyar anu éksklusif, sareng pangalaman anu teu tiasa dilupakan anu nyorot seueur manpaat tina program Amazon Prime. Kami henteu tiasa nawiskeun ieu pikeun palanggan Amazon Perdana kami tanpa pagawé urang di seluruh dunya, tim global anu teras-terasan ngajantenkeun Perdana Day langkung ageung sareng langkung saé unggal taun.

Sababaraha kanyataan ngeunaan Perdana Day 2018

Kami henteu hoyong nutup tulisan ieu tanpa nyésakeun tinjauan produk anu paling laris ku nagara sareng data tina acara ieu anu narik perhatian sadaya média.

  • Sajumlah rékor konsumén Amazon Prime balanja nalika Perdana Day di 17 nagara dimana ieu acara diayakeun.
  • 16 Juli mangrupikeun dinten anu paling konsumén ngagabung kana program Amazon Prime dina sajarah.
  • Pelanggan Amazon Perdana ngagaleuh jutaan alat TV Seuneu ti Amazon di saluruh dunya dina dinten Perdana, langkung ti dinten sanés dina sajarah perusahaan.
  • Pelanggan Amazon Perdana mésér langkung ti 5 juta produk dina masing-masing kategori ieu: cocooan, produk kecantikan, komputer sareng asesoris, mode sareng alat dapur.
  • Perdana Day mangrupikeun dinten anu laris kanggo alat-alat Echo kalayan tampilan, Echo Show sareng Echo Spot.
  • Perdana Day mangrupikeun dinten anu laris kanggo alat barudak Amazon, kalebet édisi Echo Dot Children, tablet Fire 7 Children's Edition, sareng tablet Fire HD 8 Children's Edition.
  • 16 Juli mangrupikeun dinten anu paling ageung penjualan alat TV Seuneu sareng pamaca Kindle E sacara global di Amazon.
  • Pikeun anu munggaran, palanggan Amazon Prime di Australia, Singapura, Walanda sareng Luksemburg ngiringan dina Poé Perdana.
  • Jutaan konsumén di panjuru dunya nuturkeun kajadian ku streaming Poé Perdana Unboxing, kaasup konsér Amazon Music sareng Ariana Grande, sareng PUBG Squad Showdown anu diayakeun ku Twitch Prime sareng nampilkeun deadmau5.

Sababaraha kanyataan ngeunaan Perdana Day 2018 dina Amazon.com

  • Alat Amazon Fire TV Stick Basic Edition mangrupikeun produk anu paling laris dina Amazon.com salami acara éta.
  • Pelanggan Amazon Perdana ngagaduhan kamungkinan pikeun milarian tawaran anu diayakeun dina 12 kategori minat salami dinten Perdana, kalayan Electronics, Home and Garden, ogé Beauty and Health mangrupikeun kapentingan anu ngadaptarkeun pangésér dina Amazon.com
  • Langkung ti 170.000 barang dina katégori Olahraga dipésér ku palanggan Amazon Prime.
  • Mertimbangkeun Pakean sareng Footwear, konsumén Amazon Prime nambihan langkung ti 140.000 produk énggal dina papakéanna.
  • Pelanggan Amazon Prime di Amazon.com mésér langkung ti 100.000 cocooan nalika Perdana Day 2018.

Amazon gaduh lab rahasia anu disebut 1492

Produk jual anu hadé salami dinten Perdana di unggal nagara

Produk anu paling dipésér ku palanggan Amazon Prime dina dinten ieu nyaéta Fire TV Stick kalayan kadali jarak jauh ku sora Alexa, anu ogé mangrupikeun alat Amazon anu laris sareng ogé produk anu paling laris ku pabrik di sadaya kategori di Amazon dina tingkat éta. dunya. Produk anu laris di dunya, teu kaasup alat Amazon nyaéta:

  • AS: Panci Instan 7-in-1 Serbaguna Pot Instan; Tés DNA 23 sareng Kuring; Filter cai pribadi LifeStraw.
  • Britania Ageung: Bor bor tanpa kabel; Béréskeun mesin cuci piring; Colokan pinter TP Link.
  • España: Kartu mémori SanDisk Ultra Android 64GB microSDXC kalayan adaptor SD; Cecotec's Conga Excellence 990 4-in-1 ltech 3.0 robot cleaner vacuum; susunan 3 panci aluminium non-iteuk BRA Sateuacanna.
  • Singapura: Coca-Cola Zero, set kaulinan bentuk sareng diajar ngawangun carita Play-Doh; Kertas WC Kleenex Ultra Lemes.
  • Walanda: Osmart Zigbee palinter; Philips Hue GU10 LED Lampu Bodas Sakuliling; Kartu mémori Sandisk MicroSD.
  • Méksiko: Detérjen bubuk 4 Kg Ace; kabel carjer kilat Apple Certified ku Amazon Basics.
  • Luksemburg: Jamie Oliver Skillet ti Tefal; Saringan cai Brita; lampu surya dina jar mason nganggo USB.
  • Jepang: Deterjen Cuci Cuci Super Nanox Terkenal sareng Eusian Deui Ageung; SAVAS Whey Proterin 100 protéin rasa koko 1.050g.
  • Italia: Rengse Max Sadaya-dina-Hiji Tablet Mesin Cuci piring; Braun MultiGrooming 9-in-1 Precision Beard Grooming Kit; Hoover Freedom 2-in-1 vakum sapu rechargeable.
  • India: Telepon sélulér Redmi Y2; Mi 10000mAH Li Polimér 2i batré éksternal.
  • Jérman sareng Austria: Playstation Plus langganan; Wajan Jamie Oliver ti Tefal; Colokan pinter Osmart Zigbee.
  • Perancis: Langganan PlayStation Plus; Kartu mémori 64GB SanDisk Ultra microSDXC; TP Link Wi-Fi colokan
  • Cina: Philips Sonicare Séhat Sikat Gigi Bodas HX6730; Térmométer ceuli Braun Digital; primér hydrant seuneu Paul & Joe Beaute.
  • Kanada: Panci Instan 7-in-1 Serbaguna Pot Instan; Filter cai pribadi LifeStraw; Headphone Bose QuietComfort kalayan réduksi noise.
  • Bélgia: Kartu mémori SanDisk Ultra SD; Colokkeun pinter Osmart Zigbee; Bohlam Philips Hue.
  • Australia: Konsol gim video 4TB PS1 Pro kalayan eusi bonus Fortnite; Kaulinan video FIFA 18 pikeun PS4; Bohlam Philips Hue. 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.