Realme 9, nyaluyukeun harga pikeun ngalawan pertengahan rentang [Review]

Realme mangrupikeun salah sahiji merek smartphone anu paling ningkat dina sasih-sasih ayeuna di Spanyol sareng Amérika Kidul masihan perangna pikeun nawiskeun produk kalayan nilai anu saé pikeun artos, sareng éta henteu tiasa kirang kalayan tambahan anu paling anyar, Realme 9.

Kami nganalisa Realme 9 anyar, alat anu tujuanana pikeun maréntah dina kisaran pertengahan kalayan harga anu kompeten sareng spésifikasi anu saé. Panggihan sareng kami sadaya warta ngeunaan alat ieu, uji kaméra kami, kinerja sareng seueur deui, sapertos biasa, analisa anu jujur ​​dimana kami nunjukkeun anjeun alat supados anjeun tiasa mutuskeun sorangan naha éta patut atanapi henteu.

Desain sareng bahan

Sapertos biasa Realme, alatna umumna didamel tina plastik, iwal ti layar, tangtosna. Mibanda tata perenah kaméra pungkur anu inevitably reminds kami alat merek sejen, waktos ieu kaméra triple nu bakal nempatan loba spasi pungkur.

Pikeun bagian na, rohangan tukang ieu ngagaduhan desain holographic wavy, kami parantos terang yén Realme resep narik perhatian dina aspék ieu, ogé dina na bezels lengkep datar, sakumaha fashion dictates di momen.

  • Dimensi: 160 x 73,3 x 7,99 mm
  • beurat: 178 gram
  • Kelir: Dune Emas; Interstellar Bodas; meteorite hideung

Alatna hampang (kusabab palastik) sareng rada ipis ngingetkeun anu miheulaanna, anéh ngémutan batré ageung di jero. Pikeun bagian na, urang boga bagian hareup jeung burr di wewengkon handap (bezel leutik), spiker diwangun kana bezel luhur sangkan paling layar, sarta kaméra selfie "freckle" -gaya di belah kénca juru luhur.

  • Eusi kotak tambahan:
    • 33W Dart carjer
    • USB-C
    • Heather
    • Pencét layar

Tombol polumeu sareng baki SIM tetep dina profil kénca, sedengkeun di beulah katuhu kami gaduh tombol daya. Bagian handap pikeun spiker, USB-C sareng tangtosna Jack 3,5mm anu Realme henteu réngsé nolak yén éta nempel kana kamulyaan jaman baheula. Tangtosna, aranjeunna parantos mutuskeun henteu ngalebetkeun headphone ...

Ciri téknis

Realme 9 tohan dina anu terkenal Qualcomm Snapdragon 680, ditawarkeun dina varian 6GB atanapi 8GB RAM dina pilihan konsumen, janten anu gaduh kapasitas anu paling luhur anu urang analisa. Pikeun bagian na, urang boga 128GB gudang USF 2.2 Sanaos éta gaduh laju anu tiasa ditampi, éta henteu janten anu paling maju dina pasaran. Sedengkeun pikeun memori, Ieu bisa dimekarkeun ku microSD nepi ka 256GB.

  • Sénsor sidik dina-layar
  • Corning gorila Kaca 5

Prosesor dalapan inti 6nm bakal dibarengan ku Adreno 610 GPU pikeun kinerja grafik, hal janten ngahatur nuhun pikeun efisiensi sarta kinerja kabuktian na. Dina titik ieu sareng sakumaha anu anjeun bayangkeun, ieu mangrupikeun pilihan konektipitas Realme 9:

  • WiFi 5
  • 4G LTE
  • Bluetooth 5.1
  • Codec SBC, AAC, aptX, LDAC
  • BeiDOU - Galileo - Glonass - GPS

Pikeun mindahkeun parabot Kami ngagaduhan Android 12 dina lapisan kustomisasi Realme UI 3.0, anu parantos kami bahas panjangna. Pangalaman anu saé, desain anu hampang sareng kinerja anu hampang anu dirusak ku citakan "adware", aplikasi anu tos dipasang anu urang henteu resep pisan.

Layar sareng otonomi

Kami gaduh panel SuperAMOLED anu diproduksi ku Samsung kalayan ukuran 6,4 ″ anu ngamangpaatkeun payun pisan. Éta nawiskeun kami résolusi FullHD + (1080 * 2400) kalayan laju refresh panengah 90Hz anu diapresiasi. Laju sampling touch dugi ka 360Hz, leres. nawaran kacaangan puncak nepi ka 1.000 nits nu geus nyieun gampang ngagunakeun ker na sanajan teu dituduhkeun, abdi ngartos (jeung pariksa) nu mibanda kamampuhan pikeun nawiskeun eusi HDR.

Batré, Samentara éta, "badag". Kami gaduh 5.000 mAh, Sanaos urang nyarios kasar, sacara nominal bakal tumiba ka 4.880 mAh, anu ogé seueur. Urang boga a carjer gancang nepi ka 33W nu kaasup kana iket. Ieu cocog sareng sistem ngecas sabalikna ngaliwatan USB-C.

Kami geus noticed nu meureun nya meunang saeutik panas lamun urang nungtut eta kalawan video kaulinan, tapi otonomi téh alus, abdi bakal nyebutkeun luar biasa, éta bakal gampang marengan anjeun saeutik leuwih ti hiji poé pamakéan sarta yén dina jaman ieu ngaapresiasi. .

Bagian fotografi

Modul fotografik bakal nawiskeun sadaya alternatif ieu:

  • Kaméra 108MP Pro Light via sénsor Samsung HM6 kalayan aperture f/1,75 sareng lénsa 6P
  • Kaméra Super Wide Angle 120º sareng 8MP total, lénsa 5P kalayan aperture f / 2.2
  • kaméra makro 4cm sareng 2MP, lénsa 3P sareng aperture f / 2.4

Pidéo henteu gaduh stabilisasi optik, tapi anu digital tiasa dianggo cekap nimbangkeun harga alat. Rekaman sangsara kaleuleuwihan nalika cahaya alami turun, sareng sanaos gaduh tingkat anu langkung saé, Kami henteu nyarankeun ngagunakeun éta di luhur 1080p / 60FPS pikeun hasil anu saé.

urang boga ieu modeu fotografi terpadu dina aplikasi:

  • Modeu wengi
  • Panorama
  • Ahli
  • Potrét
  • kacerdasan buatan
  • scanner téks
  • Dengdekkeun Shift

Sedengkeun pikeun kaméra payun, Kami gaduh sénsor 16MP kalayan sudut pandang 78º anu nyandak gambar anu saé kalayan aperture f / 2.4 na.

Pondokna, sareng sakumaha anu sering kajantenan dina waktos anu sanés, Éta mangrupikeun sénsor utama anu bersinar kalayan lampu sorangan dina ampir sadaya tés, bari Wide Angle ieu relegated kana kondisi cahaya nguntungkeun sarta makro, ogé makro teu dipaké ku saha.

Pendapat editor

Realme 9 ieu ngahontal pasar kalayan harga antara 249,99 sareng 279,99 euro gumantung kana pilihan anu dipilih tina segi RAM (6GB/8GB), kalawan ciri teknis fokus kana naon perlu, tanpa 5G tapi ku GPU alus sarta processor well-dipikawanoh, dipirig ku naon paling diperlukeun, batré alus.

Pikeun bagian maranéhanana, kaméra terus pakait jeung harga kami mayar alat, kalawan sensor nu ngidinan urang maén tapi teu ngalakukeun magic.

Realme 9
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
249,99
  • 80%

  • Realme 9
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Otonomi
  • Layar anu saé
  • harga

Kontra

  • Adware dina bentuk aplikasi
  • Sahenteuna sénsor makro ditinggalkeun
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.