Realme GT 2 Pro salaku alungan pikeun rentang luhur [Analisis]

cikeneh Kami parantos nganalisa dua tambahan anu terakhir anu dilakukeun ku Realme dina sektor kisaran handap, kumaha oge, ayana na di Mobile Dunya Kongrés diayakeun di Barcelona geus masihan naékna hiji tambahan anyar jeung penting pikeun katalog brand urang, alat jeung sakabeh bahan pikeun dianggap "high-end".

Kami nganalisis sacara jero Realme GT 2 Pro anyar, alternatif pangénggalna anu mana merekna badé nawiskeun alternatif anu luhur. Panggihan sareng kami sadaya inpormasi ngeunaan alat ieu sareng naha éta patut kéngingkeun unit atanapi henteu.

Desain: Saluyu sareng Realme

Realme GT 2 Pro ieu ngagaduhan desain anu nuturkeun jejak anu parantos dipasihkeun ku merek Asia. Numutkeun kana Realme, éta didamel nganggo panutup tukang polimér (plastik) éta ngurangan tapak suku karbon diperlukeun pikeun pembuatan na nepi ka 35%, kitu ogé laser engraving kalawan 0,1 milimeter, sajaba ti runtuyan bahan daur ulang jeung tinta kécap. Sedengkeun pikeun desain, tombol "daya" pikeun sisi katuhu jeung polumeu pikeun kénca, sakumaha salawasna.

Kami gaduh USB-C di handap sarta nepi ka tilu nuansa acquire: Bodas, héjo sarta bulao.

  • beurat: 189 gram
  • Dimensi: 74,7 x 163 x 8,2 milimeter
  • permukaan mangpaat: 88%
  • Bahan: palastik jeung aluminium

Samentara éta, bezels hareup ngan ukur 0,40 milimeter janji janten salah sahiji anu pang ipis di pasar, Éta héran yén opat sisi alat henteu simetris sareng sensasi henteu saé sapertos anu urang bayangkeun. Modul kaméra pungkur idéntik sareng sésa rentang panganyarna Realme kalayan tilu sénsor sareng lampu kilat LED ganda. Tangtosna, di gigireun modul kaméra urang gaduh merek alat sareng tanda tangan desainer. Dina kualitas sareng desain anu dirasakeun kami henteu tiasa nyebatkeun yén Realme ieu dugi ka rentang anu sanés, éta henteu cukup menonjol dina aspék ieu, tapi ngaapresiasi yén éta salawasna ngalaksanakeun inovasi.

ciri teknis: Euweuh anu leungit

Realme GT 2 Pro ieu nyumput handapeun tiung a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, dipirig ku 12GB LPDDR5 RAM sareng 256GB Panyimpenan anu paling gancang kalayan téknologi UFS 3.1, Anu katingali dina pagelaranna, sabab dina Antutu V9 éta 1.003.987 poin, nyaéta, langkung luhur ti 99% alat anu aya di pasar. Dina pamakéan sapopoé, laju pisan luhur pangiriman data sarta bacaan, dipirig ku memori RAM badag sarta processor dedicated, kami geus diala hasil anu nepi ka ekspektasi.

  • Prosesor: Qualcomm Snapdragon 8 Gen1
  • RAM: 8 / 12 GB
  • Ingetan: 128 / 256 GB
  • Android 12 + Realme UI 3.0

processor na nawarkeun dalapan cores 1×3.0GHz Cortex X2 + 3×2.5GHz Cortex A710 + 4×1.80GHz Cortex A510 pikeun frékuénsi 3 GHz sarta kalawan arsitéktur 4 nanometer. Sajaba ti éta, dirojong ku a Adreno 730 GPU nu bakal marengan hasil alus dina kinerja grafis.+

  • Wi-Fi 6E
  • Bluetooth 5.2
  • NFC 360º
  • NFC
  • GPS
  • 5G sareng LTE

Sadaya ieu pikeun ngajalankeun Realme UI 3.0, lapisan kustomisasi anu dijalankeun dina Android 12 sareng éta, sanaos rada hampang, sok aya masalah adware anu teu kaampeuh dina alat harga ieu, aplikasi anu tos dipasang sapertos TikTok atanapi Facebook.

Otonomi sareng pangalaman multimédia

Ku bandéra éta mawa layar na, panel AMOLED 6,7 inci anu disaluyukeun pisan sareng téknologi LTPO 2.0. Panel ieu ngagaduhan Resolusi 2K o WQHD + tina 1440 × 3216 piksel nu masihan teu kurang ti hiji ddénsitas 526 piksel per inci. Cai mibanda kacaangan maksimum 1.400 nits sarta ditangtayungan ku kaca Gorila Kaca Victus.

Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun, éta gaduh kasaluyuan HDR10 + dibarung ku inuman lemes adaptif (Gaya Apple) nepi ka 120Hz, nu bakal ngamangpaatkeun kinerja otomatis dumasar kana kabutuhan unggal aplikasi. Dimana Realme GT 2 Pro ieu narik perhatian deui nyaéta dina laju refresh touch euweuh kirang ti 1.000Hz, nu ampir ganda naon biasa dina rentang ieu (ngeunaan 600Hz).

Ieu kumaha Realme GT 2 Pro ieu nawiskeun pangalaman multimedia anu saé anu dipirig ku na dua spiker pikeun nyadiakeun sora stereo jeung téhnologi Dolby Atmos ogé Hi-Res Audio anu dina tés kami parantos dilakukeun dina volume anu luhur tanpa distorsi.

La Batré 5.000 mAh nyayogikeun waktos layar sakitar 9 jam, kalayan ngecas gancang 65W geus dipikawanoh ku analisa sejen tur sakumaha salawasna lengkep dispensing kalawan ngecas nirkabel.

  • modeu kaulinan

Salian ngadalikeun jadi loba hardware, bets alat dina cooling chamber uap Palasik na, tur éta Realme GT 2 Pro ieu ogé museurkeun kana kaulinan, dimana éta jelas. Kami geus bisa ngahargaan kinerja alus dina aspék ieu sareng kamampuhan dina jangkungna rentang tinggi ngalawan aplikasi nuntut jeung kaulinan.

Kaméra: Dina mikroskop

Salah sahiji daya tarik utama Realme GT 2 Pro ieu mangrupikeun kaméra, dimana éta bisik-bisik ka sababaraha klasik dina réngking fotografi, pikeun ieu kami nganalisa masing-masing sensor masing-masing.

  • 50 MP Sony IMX766 OIS PDAF sensor: Mibanda stabilisasi optik jeung éléktronik sakaligus, urang boga fit alus, mode wengi alus sarta ngarékam video nu ninggalkeun nanaon mun aya kahayang pikeun Samsung atanapi Huawei on tugas iraha wae urang ngobrol ngeunaan sarua harga.
  • Wide Angle sensor: Gambar widest on pasar tohan on sensor 1º Fisheye Samsung JN150 kalawan piksel mikrométer bisi urang make bixel bining pikeun ménta 12,5 hasil MP. Ieu nawiskeun shot alus sanajan kaayaan cahaya ngarugikeun sahingga ngamungkinkeun urang pikeun nyokot jarak ti nu biasa jeung maén kalawan sudut.
  • Lensa mikro kalayan pembesaran optik 40 pikeun hasil makro sareng mikroskopis.
  • Kaméra Selfie 16MP kalayan intervensi Mode Kecantikan anu kuat.

Pendapat editor

Kami gaduh alat "high-end" kalayan harga anu disaluyukeun sareng sadaya fitur anu tiasa dipiharep dina kisaran harga ieu sareng anu narékahan "ngaduk" tina tradisional kalayan tingkat refresh touch anu luhur pisan, Wide Angle anu lega sareng seueur deui. .

  • Realme GT 2 Pro tina 8 + 128 tina 749,99 euro
  • Realme GT 2 Pro tina 12 + 256 tina 849,99 euro
GT2Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
749,99
  • 80%

  • GT2Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 65%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 95%
  • kamera
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro jeung kontra

Naros

  • Kaméra anu kompeten pisan
  • A hardware leuwih ti nepi ka tugas
  • pangalaman média hébat

Kontra

  • Lacks kualitas ditanggap
  • hargana teu disruptive, gawéna ngalawan anjeun
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.