Realme GT Neo2, alternatif anu kuat dina rentang pertengahan

Kami mawa anjeun deui produk merek anu satia kana nilai artos anu nembé sumping di Spanyol supados tiasa ngaradeg ratu murahna, Xiaomi. Kami nyarios yén éta henteu tiasa sanés ngeunaan Relame, perusahaan anu ngajaga katalog peluncuran anu cukup pinuh ku warta sanaos krisis semikonduktor sareng produk anu sanés ayeuna.

Kami nampilkeun anjeun Realme GT Neo2 anyar, peluncuran panganyarna perusahaan anu kami analisa jero sareng diuji ku kituna anjeun tiasa ningali naha éta leres-leres bakal nyirian sateuacan sareng saatos dina pertengahan rentang.

Desain sareng bahan: Hiji kapur sareng hiji keusik

Dina hal ieu, hayu urang nyebatkeun yén Realme neraskeun kana jalur anu parantos diadegkeun, GT Neo2 bet dina pungkur anu sami sareng anu sateuacana sanaos masihan kesan anu didamel tina kaca dina kasempetan ieu, nu teu ngakibatkeun ngecas nirkabel, utamana kusabab edges sahiji alat dijieunna tina plastik sakumaha geus adat pikeun brand nepi ka ayeuna. Di wewengkon hareup urang boga panel 6,6 inci anyar kalawan edges rada sempit, tapi tebih ti naon rentang produk sejenna nawiskeun, utamana nyokot kana akun asymmetry antara luhur jeung handap.

  • Kelir: Biru caang, GT héjo sarta hideung.

Ayeuna ujung anu langkung datar, USB-C diturunkeun ka handap, tanpa Jack 3,5mm ayeuna, bari urang gaduh tombol "daya" di sisi katuhu sareng tombol polumeu di kénca. Sadaya ieu nawiskeun kami diménsi 162,9 x 75,8 x 8,6 mm sareng beurat total anu bakal nyabak 200 gram, Teu hampang tempo yén éta dijieunna tina plastik, urang ngabayangkeun yén ukuran batréna bakal boga loba ngalakonan jeung ieu. Upami teu kitu, alat anu parantos réngsé kalayan palette warna anu pikaresepeun.

Ciri téknis

Urang mimitian ku titik karesep Realme, kanyataan bet dina Qualcomm Snapdragon 870 Éta mangrupikeun tanda anu saé yén anjeun henteu kedah ngirangan kakuatan, pikeun ngontrol éta kami gaduh sistem dissipation panas Realme sorangan anu mangpaatna parantos ditingalikeun ku seueur versi alat deui. Dina tingkat grafis, éta dipirig ku Adreno 650 tina kapasitas anu diakui, ogé 8 atanapi 12 GB LPDDR5 RAM gumantung kana alat nu urang geus mutuskeun mésér. Sampel tés pikeun ulasan ieu nyaéta 8GB RAM.

  • Batré anu parantos nawiskeun kami langkung ti sadinten pamakean.

Kami gaduh dua pilihan panyimpenan, 128 GB sareng 256 GB masing-masing nganggo téknologi UFS 3.1 anu kinerjana langkung kabuktian salaku alternatif panyimpenan pangsaéna pikeun alat Android. Sajauh sadayana idéal sapertos anu anjeun tingali, urang gaduh mémori anu saé, hardware anu kuat sareng seueur janji, urang bakal ningali mana anu kaeusi sareng mana anu henteu. Kabeneran nyaéta yén alat éta gampang gerak sareng sadaya anu urang pasangkeun di payuneunana, éta masang lapisan personalisasi, Realme UI 2.0 anu teras-terasan nyeret séri bloatware anu kami henteu ngartos dina alat anu ngagaduhan ciri ieu, kumaha oge, urang bisa leupas tina eta kalawan betah daulat.

Multimedia sareng konektipitas

Na layar AMOLED 6,6 inci nangtung kaluar, urang boga resolusi FullHD + kalawan laju refresh teu kurang ti 120 Hz (600 Hz dina kasus refresh touch). Ieu nawiskeun kami dina format 20: 9 kacaangan anu saé (dugi ka 1.300 nits dina puncak maksimal) sareng panyesuaian warna anu saé. Tanpa ragu, layar sigana kuring janten salah sahiji sorotan Realme GT Neo2 ieu. Jelas kami gaduh kasaluyuan sareng HDR10 +, Dolby Visi sareng tungtungna Dolby Atmos ngalangkungan speaker "stereo" na, kami nempatkeun tanda petik sabab anu handap ngagaduhan kapasitas anu langkung ageung tibatan anu payun.

Ngeunaan konektipitas, sanaos urang pamit ka Jack 3,5 mm, Ciri khas merek (panginten ieu mangrupikeun alesan kunaon kami parantos ngalebetkeun sababaraha Buds Air 2 dina pak pencét). Kami écés gaduh konektipitas DualSIM pikeun data mobile, nu ngahontal jangkungna speeds 5G sakumaha anu dipiharep, sadayana dibarengan ku Bluetooth 5.2 jeung paling importantly, urang ogé ngarasakeun WiFi 6 nu dina tés kuring geus ditawarkeun speed tinggi, kinerja hébat sarta stabilitas. Tungtungna ngiringan GPS jeung NFC kumaha bisa disebutkeun.

Bagian fotografik, kuciwa hébat

Kaméra Realme masih jauh tina kompetisi, sanaos aranjeunna nempatkeun sénsor anu meniru ageung (kalayan pigura hideung anu jelas), aranjeunna jauh tina kaunggulan anu ditawarkeun ku kinerja parangkat lunak sacara umum. Ieu nalika anjeun émut yén anjeun nuju nyanghareupan alat jarak pertengahan. Kami gaduh sénsor utama anu ngabela saé dina kaayaan pencahyaan anu nguntungkeun, ngalaman kontras, tapi nyaimbangkeun pidéo ogé. The Wide Angle boga kasusah notorious dina lampu low sarta ogé kalawan kontras cahaya, nu Macro mangrupa tambihan nu teu nawiskeun pancen nanaon kana pangalaman.

  • Utama: 64 MP f / 1.8
  • Sudut Lega: 8MP f / 2.3 119º FOV
  • Makro: 2MP f / 2.4

Kami gaduh kaméra Selfie 16 MP (f / 2.5) anu gaduh mode kageulisan anu ngaganggu tapi éta, teu sapertos anu pungkur, nawiskeun hasil anu saé dina naon anu dipiharep. Mode potret, naon waé anu dianggo ku kaméra, gaduh parangkat lunak anu kaleuleuwihan intrusive sareng mampuh nyandak sakedik cahaya tibatan anu disangka, janten henteu disarankeun pikeun dianggo. Panasaran yén hal anu paling luar biasa nyaéta pidéo anu nganggo sistem Kecerdasan Buatan pikeun stabilisasi, anu kuring mendakan kualitas anu paling luhur.

Pendapat editor

Salami bagian fotografik henteu diperyogikeun pisan pikeun anjeun (dina hal ieu kuring ngajak anjeun ka luhur) Realme GT Neo2 ieu nawiskeun kinerja anu saé berkat panel AMOLED na kalayan tingkat refresh anu luhur, mémori UFS 3.1 sareng prosésor anu diakui. , Snapdragon 870. Dina sésa-sésa bagian éta henteu nangtung, sareng henteu pura-pura, pikeun hal éta terminal anu dimimitian tina harga di handap ieu:

  • Harga resmi: 
    • € 449,99 (8GB + 128GB) € 549,99 (12GB + 256GB).
    • BLACK Jumaah tawaran (ti 16 Nopémber nepi ka 29 Nopémber 2021): € 369,99 (8GB + 128GB) € 449,99 (12GB + 256GB).

Sadia di toko online realme ogé di distributor resmi sapertos Amazon, Aliexpress atanapi PcComponentes antara anu sanésna.

Realme GT Neo2
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
449
  • 80%

  • Realme GT Neo2
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 13 ti 2021
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 85%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • kamera
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • kakuatan hébat sarta memori alus
  • Hiji harga disaluyukeun dina tawaran
  • layar alus dina setélan jeung refresh

Kontra

  • Pigura pisan dibaca
  • Aranjeunna terus bet dina plastik
  • Sorana teu caang

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.