Realme Buds Q2 - Wahyu Dina Harga Ekstrim

Headphone na TWS Aranjeunna parantos populér janten harga na parantos aya watesna sareng biaya headphone kabel tradisional jaman baheula. Upami urang nambihan ieu seueur alat ayeuna bahkan henteu ngagaduhan port 3,5mm Jack dimana nyambungkeun headphone, bodas sareng botelagt: susu.

Realme dina pikahoyonganana pikeun terus ngahasilkeun alat-alat kalayan nilai anu saluyukeun pikeun artos anu nampilkeun Realme Buds Q2, headphone ku harga anu murah pisan upami urang tumut kana fungsina. Pilarian headphone Realme anyar ieu, fiturna sareng kunaon aranjeunna sacara otomatis janten alat tingkat Éntri anu pikaresep.

Sapertos dina sababaraha waktos anu sanés, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis ieu video anu anjeun bakal mendakan di luhur na. Di jerona anjeun tiasa ningali unboxing lengkep Realme Buds Q2 kalayan eusi kotak, tés anu biasa kami ogé tutorial setelan supados anjeun tiasa nganggo. Upami anjeun resep, bantosan kami pikeun terus ngembang ku langganan, ngantepkeun kami anu resep sareng tangtosna ngamangpaatkeun kotak koméntar pikeun patalékan anu tiasa timbul.

Bahan sareng desain

Kuring leres-leres bet kana ieu Kuncup Q2 pikeun desain anu tiasa dikenal pisan, saacan éta pisan anu mirip sareng model samemehna. Kasus ieu kompak pisan sareng didamel tina palastik matte anu nolak sidik kalayan leres. Éta rada raoseun boh dina tingkat saku sareng kanggo pangobatan na di panangan. Sanaos bahan pangwangunan, urang gaduh desain anu mantep sareng stabil. Kami gaduh microUSB dina tonggong anu ngamungkinkeun kami ngeusi batre alat, sedengkeun area payunna kénca sareng Indikator LED pikeun status otonomi Buds Q2 bari di luhur maos logo tina Realme tanpa teuing fanfare.

  • Beurat Headphone: 4,1 gram masing-masing
  • Ngecas beurat kasus: 31 gram

Anjeun tiasa mésér éta dina warna hideung (unit dianalisis) sareng biru. Pikeun bagian aranjeunna, aranjeunna ngagaduhan cSertifikasi IPX4 anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun éta pikeun latihan sareng aranjeunna bakal gampang nolak percikan tanpa masalah teuing. Headphone sorangan gaduh desain anu cukup industri, aya dina ceuli sareng sumping dina kotak nganggo tilu bantalan ceuli salian ti anu kalebet standar. Kabel ngecas USB-A nepi ka microUSB pondok pisan, sakitar sapuluh séntiméter, sareng didamel dina warna konéng janten wawakil mérek.

Ciri téknis

Realme Buds Q2 ieu ngagaduhan sistem konéktipitas Bluetooth 5.0 sapertos biasa. Ieu ngamungkinkeun kami jarak sora anu saé, kami henteu mendakan masalah ngalih antara 10 sareng 15 méter ti sumber sora. Dina cara nu sami, éta bakal ngabantosan urang pikeun ngaraosan sambungan otomatis nalika urang nyandak éta tina kotak sareng éta bakal lirén maénkeun sakali urang nempatkeun éta deui. Kuring henteu ngalaman masalah dina pamekaran analisis dina tingkat konéktipitas, tDuanana dina tingkat motong sareng anu aya hubunganana sareng stabilitas konéksi anu dilakukeun sareng alat Android, khususna Huawei P40 Pro anu parantos kami anggo pikeun tés.

  • Sistem tina pembatalan noise dina telepon
  • sistim Ultra naekeun pikeun ningkatkeun performa bass

Realme Buds Q2 kompatibel sareng sistem latency rendah anu tiasa dikelola ngalangkungan sistem konéktipitas anu bakal urang carioskeun engké. Ieu bakal ngamungkinkeun kami pikeun resep latency 88ms nalika maén, janten urang bakal ngaleungitkeun waktos tunduh anu henteu pikaresepeun anu biasana dialamkeun dina jinis headphone murah ieu nalika maén game ogé nalika maénkeun eusi dina YouTube atanapi Netflix. Dina hubungan éta, Realme Buds Q2 parantos nganteurkeun.

Kualitas sora sareng otonomi

Kami mendakan headphone éta supir dipasang 10mm pikeun masing-masing unit. Aranjeunna henteu alit, atanapi ageung teuing. Kami badé nyarios yén aranjeunna cekap pikeun pangalaman anu aranjeunna hoyong jual. Kalayan sistem ceuli sareng bantalan ceuli anu cukup saé, kami mendakan pembatalan sora pasip anu cekap pikeun nikmati musik. Sedengkeun pikeun nelepon, mikropon ngalakukeun tugasna, hal anu matak upami urang badé nganggo éta nalika digawé. Anjeun tiasa ningali kualitas na dina video anu dibarengan ku analisis ieu.

  • Bases anu stabil, henteu nutupan sésa catetan
  • Mids sareng jangkung anu sangsara di luar musik komérsial, hal anu kahartos pisan ngémutan harga headphone

Éta ngagaduhan 400 mAh otonomi dina kotak, dina tiori éta masihan urang sakitar 20 jam tina otonomi total, sakitar tilu jam nalika urang nyarioskeun playback kontinyu dina unggal earphone.

Link Realme sareng pangalaman pangguna

Aplikasi Realme Link, sayogi pikeun Android sareng ios, éta mangrupikeun alat anu mendasar dina panggunaan headphone. Urang tiasa sacara gampang nyingkronkeunana sareng éta bakal nunjukkeun urang boh batréna sareng urang tiasa ngarobih antara tilu modeu audio anu sanés:

  • Ngaronjatkeun bas
  • Ngaronjatkeun telepon
  • Audio dinamis

Nganggap hal ieu, aplikasi janten elemen anu ampir diperyogikeun pikeun tujuan ieu, teras mangrupikeun nilai tambah. Kami henteu kantos ningali tilas pembaruan parangkat lunak anu mungkin, hal anu kaget kami nginget yén éta bakal dileupaskeun sacara gancang.

Samentara éta, Kami mendakan réspon anu saé tina kendali touch tina headphone, hal anu kedah ngaapresiasi. Nanging, kusabab desain sareng beuratna, urang henteu heran yén saatos seueur "nanganan" éta tungtungna murag tina ceuli. Upami anjeun salah sahiji pangguna anu ngagaduhan masalah nalika ngagem headphone dina-ceuli, Realme Buds Q2 ieu moal janten raoseun teuing.

Headphone bakal dileupaskeun dina Salajengna 18 Méi dina tempat jual biasa anjeun sareng aranjeunna bakal sumping dina harga 29,99 euro, langsung bersaing sareng produk murah di pasar headset TWS. Ieu kedah perhatoskeun padamelan anu parantos dilakukeun ku Realme sareng Buds Q2 anu dianggap alternatif anu pikaresepeun pisan pikeun nilaina artos, tangtosna sora na saluyu sareng produk anu langkung saé sanaos desain sareng bahanna jelas ngingetan yén éta mangrupikeun produk béaya rendah.

Kuncup Q2
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
29,99
  • 60%

  • Kuncup Q2
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 60%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Operasi toél anu saé
  • Dipirig ku Realme Link
  • Harga murah pisan kalayan sora anu saé

Kontra

  • Anggo microUSB di tengah taun 2021
  • Desain dina-ceuli anu condong murag
  • Aranjeunna ngaraos low-cost at hand
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.