Parios headphone Energy ESG 5 Shock

Panutup Énergi Sistem ESG 5 SHOCK

Dinten ieu kami ngobrolkeun salah sahiji asesoris "wajib" kanggo unggal gamer anu pantes aya uyahna. Salian ti gaduh tim anu kuat anu tiasa ngadukung pertandingan anu ayeuna. Ngagaduhan rohangan suci pikeun pinuh resep kana gim anu paling sengit. Éta kedah gaduh headphone anu saé sanggup ngajantenkeun urang ngaraos pengalaman kalayan pinuh ku unggal buruan.

Sakali deui kalayan bantuan énergi Sistem kami parantos tiasa nyobian ngajentrekeun éta Énergi Sistem ESG 5 ngajempolan. Sababaraha headphone panginten sareng dirarancang sacara matérial pikeun paling pamaén. Kalayan anjeun moal sono kana detil permainan. Sareng mana anjeun tiasa berinteraksi sareng sésa pamaén dina cara anu paling épéktip.

Énergi Sistem ESG 5 Shock, didamel pikeun diputer

Sajauh ieu di Actualidad Gadget kuring parantos nguntungkeun nyobian sajumlah ageung aksésoris anu aya hubunganana sareng sora. Speaker sareng headphone ampir-ampiran. Tapi kuring henteu ngagaduhan kasempetan pikeun nempatkeun headset kaulinan pikeun tés. Dimaksudkeun pikeun salah sahiji sektor anu paling nuntut dina bidang téknologi éta henteu netep pikeun satengah ukuran.

Énergi Sistem ESG 5 SHOCK headband tiasa diperpanjang

Ngadamel produk jelas berorientasi kana sektor "videogames", Sistem Énergi parantos katampi tantangan pikeun nyugemakeun jalma anu nungtut kualitas. Kalayan produk anu sacara éstétis pas sampurna dina séktor gamer sareng sanggup nawiskeun kinerja anu saé pisan. Énergi Sistem ESG 5 ngajempolan aranjeunna parantos hirup dugi ka sareng ayeuna urang bakal nyaritakeun sadayana ngeunaan aranjeunna.

Upami parantos waktos kanggo anjeun kéngingkeun headset kanggo ngalengkepan peralatan kaulinan anjeun, ESG 5 Shock ti Energy Sistem mangrupikeun pilihan anu hadé. Di dieu anjeun tiasa mésér éta dina Amazon dina harga anu pangsaéna.

Eusi kotak

Kotak énergi Sistem ESG 5 SHOCK

Dina bagian unboxing alit kami anu kami lakukeun ku unggal gadget anu kami coba, kami moal sono kana Energy Sistem ESG 5 Shock Sakali kabuka kotak, kalayan penampilan anu narik ati sareng gaya gamer murni. Kami ngan ukur mendakan headphone, anu dipasang sareng velcro alit kana kotak. Sareng kotak sakedik dimana urang mendakan manual pamaké, sababaraha dokuméntasi sareng data anu aya hubunganana sareng garansi, sareng a nu ngaropea pikeun konektor koaksial.

Teu aya kejutan, teu aya anu nyéépkeun sareng teu aya anu sono. Sababaraha headphone, kalayan kabel na kalebet, sareng anu sanés. Naon deui anu anjeun ngarepkeun mendakan? 😉

100% éstétika kaulinan

Énergi Sistem ESG 5 SHOCK kalayan mikro

Sakumaha anu parantos kami béjakeun ka anjeun, éta rarancang tina headphone ieu nyaéta jelas dimaksudkeun pikeun jinis konsumén khusus. Sareng ka a make diartikeun sampurna. Sanaos anjeun tiasa nganggo headphone ieu pikeun paguneman FaceTime, éta parantos dirancang pikeun nganteurkeun pangalaman midangkeun anu paling pikasieuneun. Sareng ieu aranjeunna gaduh sababaraha aspék kanggo disorot yén ayeuna urang nyaritakeun ngeunaan.

Sacara fisik urang nyanghareupan headphone headband. Sakumaha urang terang, jinis aksésoris ieu saéna teu modis. Salain ti earphone tipe TWS trendi kalayan tapak suku sareng ukuranana leutik, ieu ESG 5 Ngajempolan ti Sistem Energi sumping pikeun nyumponan kabutuhan anu khusus. Sareng tepat ukuranana sanés salah sahiji sarat anu paling ditungtut.

Salaku aksésoris sora kaulinan anu saé, salian ti headphone, urang gaduh mikropon omni-arah bawaan anu kaitung kalayan téknologi Boom Mic pikeun moto sora anjeun sacara jelas sepanjang waktos. Beda sareng model anu sanés, mikropon ieu henteu diwangun kana salah sahiji headphone. Kagungan a dukungan individu anu urang tiasa ngalih, ngazum gede atanapi ngazum gede numutkeun kabutuhan atanapi selera urang.

Énergi Sistem ESG 5 SHOCK mikro

Upami urang ningali bahan konstruksi urang tingali kumaha di antawis plastik anu diarepkeun urang mendakan spons kualitas pikeun ceuli sareng sirah. Éta ditutupan ku bahan anu sigana tiasa ditingali sareng anu raoseun bahkan nalika nganggo waktos anu lami. Putusan anu wijaksana ngémutan kaulinan marathon anu kadang dimaénkeun.

Upami ieu headphone anu anjeun milari, didieu anjeun ngagaduhan Énergi Sistem ESG 5 ngajempolan

Lampu sareng geter pikeun ngaraos pinuh ku gim

Salaku tambahan kana bahan konstruksi anu disebatkeun, urang mendakan sisipan tina lampu dipingpin anu ngajantenkeun headphone katingali endah pisan. Sareng urang ogé ngagaduhan modul geter ku téknologi Sora Geter, anu bakal ngajantenkeun pangalaman sareng gim langkung sengit. Sanaos mimitina geter ngatur nyasabkeun urang, sakali kami "dina padamelan", éta tiasa dilakukeun kaulinan hasil dina inténsitas.

Énergi Sistem ESG 5 SHOCK ti payun

Hiji detail anu kedah diémutan nyaéta headphone Energi Sistem ieu aranjeunna henteu nirkabel. Memang bener yén pikeun seueur ieu sanés masalah, tapi aya anu resep sambungan nirkabel. Ngitung jam anu tiasa urang luangkeun ku gim, Nyaho yén urang moal béak batré mangrupikeun katenangan. Sanaos aya headphone anu ngagaduhan pilihan pikeun nganggo éta tanpa kabel sareng tiasa nyambungkeun nalika batréna béak. Kabelna ogé ngajamin koneksi 100% stabil tanpa motong atanapi gangguan.

Énergi Sistem ESG 5 SHOCK jauh

Kabel anu sami nyalira nilon-jinis nilon dilapis. Hal éta ngajantenkeun kokoh, awét sareng yén éta henteu gampang digulung. Éta karasaeun kuat tur siap tahan jam panggunaan tanpa sangsara. Di tengah kawat urang gaduh panel kancing anu fungsina urang tiasa ngonpigurasikeun, a kontrol volume manual dina bentuk roda, sareng tombol kanggo ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun mikropon. Sareng tungtungna urang gaduh dua jinis kaluaran pikeun sambungan; Formatna USB sareng format jack 3.5mm.

Lengkepan peralatan kaulinan anjeun ayeuna ku headphone Energy System ESG 5 Shock. Upami manpaatna parantos ngayakinkeun anjeun  mésér aranjeunna ayeuna di Amazon kalayan pangiriman gratis.

Sambungan Énergi Sistem ESG 5 SHOCK

Kualitas kakuatan sareng sora

Ti tés mimiti anjeun perhatoskeun a kualitas sora tandatangan. Kalayan musik, pangalaman na saé pisan. Nguji treble sareng bass kami henteu aya bantahan.  Éta sadayana hurung hébat. Malah mikroponna kadéngé cukup nyaring sareng jelas anu sampurna. Kalayan game dina prosés, pungsionalitasna ogé parantos nyugemakeun sareng aranjeunna raoseun bahkan gaduh waktos anu saé ngagemna.

ESG 5 SHOCK gaduh kakuatan maksimum 20 mw. Tapi hatur nuhun kana a padamelan insulasi anu saé pisan, kakuatanana sigana langkung luhur. Sakabéh sora di buruan kadéngé jelas sareng jelas. Detil anu henteu diragukeun ngadamel aranjeunna nambihan tambah pikeun kaulinan nanaon.

Énergi Sistem ESG 5 bantalan SHOCK

ESG 5 Spésifikasi Shock Téknis

Marca Sistem Énergi
model ESG 5 GUNUNG
prekuensi 20 Hz - ka-2 kHz
Handset sareng magnet neodymium
Diameter 50 mm
Kakuatan maksimal 20 mW
Format tata ruang Cicumaural ditutup
Impedansi 32 Ohm
Téknologi ngageter Geter Sora
Panjang kabel 220 cm
Panyambung Jack SI
Panyambung USB SI
Kontrol volume Leres kalayan kabayang fisik
mikropon Leres kalayan panangan fléksibel
Iluminación Leres - lampu LED
Iket sirah anu tiasa diatur SI
beurat 368g
harga  50.00 €
Link pameseran Headphone Sistem Énergi ...

Pro sareng kontra énergi Sistem ESG 5 SHOCK

Naros

Dualitas tina kemungkinan berkat kanyataan yén aranjeunna ngagaduhan Mikrofon arah-Omni pitunjuk sareng téknologi Boom Mic.

Aranjeunna ngagaduhan kabel panjangjeung bahan tahan anu bakal ngadukung trot anu saé pikeun sababaraha jam maén tanpa masalah, sareng sareng langkung ti cukup panjangna.

Sora anu kuat anu éléh sareng tingkat isolasi anu ngajantenkeun anjeun ngan ukur nguping sareng ngaraos gim anu dipertaruhkeun.

Kamungkinan salian ti ngupingkeun kaulinan anjeun, karaos hatur nuhun kana Téknologi Geter Sora, tambahan anu bakal ngajantenkeun anjeun mikaresep pangalaman midangkeun langkung seueur.

Kamungkinan ganda tina sambungan ngalangkungan USB atanapi liwat input jack 3.5 mm.

Naros

  • Mic Omnidirectional
  • Panjang, kabel kuat
  • Kakuatan Sora
  • Geter Sora
  • Dualitas format

kontra

Sora headphone anjeun nguping teuing di luar aranjeunna. Upami anjeun nganggo ESG 5 SHOCK caket jalmi sanés kamungkinan pisan anjeun bakal tungtungna ngaganggu.

Éta henteu headphone nirkabel sareng aranjeunna henteu gaduh batré janten urang bakal teras-teras kedah nyambung sareng kabel.

Kontra

  • Sora ngaganggu pikeun jalma deukeut
  • Kabel peryogi

Pendapat editor

Sistem Énergi ESG 5 ngajempolan
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
50,00
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 60%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.