Roborock nyangking swasembada ka pertengahan ogé

Roborock, Pausahaan specializing dina ngembangkeun sarta produksi duanana robotic na tanpa kabel cleaners vakum rumah tangga, dinten ayeuna ngenalkeun panyesih vakum robotic mid-range énggal sareng pakét dasar kosong, Roborock Q7 Max +, model mimiti runtuyan Q anyar na.

Kalayan produk anyar ieu, nawiskeun nyeuseup 4200PA anu kuat dianggo sareng sikat karét anu awét anu ngaleungitkeun kokotor anu jero tina karpét sareng celah lantai. Sikat karét tahan pisan kana kusut rambut, ngajantenkeun pangropéa langkung gampang. Sajaba ti éta, Q7 Max + scrubs na vacuums sakaligus, exerting tekanan konstan 300g na 30 tingkat aliran cai pikeun kustomisasi.

Dipirig ku Auto-Empty Dock Pure ngosongkeun tank sacara otomatis saatos unggal siklus beberesih, ngamungkinkeun nepi ka 7 minggu ngosongkeun effortless. Salajengna, pikeun kahiji kalina dina modél Roborock, tank cai 350ml sareng cangkir lebu 470ml parantos digabungkeun pikeun gampang dianggo.

The Q7 Max+ sayogi hideung sareng bodas pikeun RRP € 649, sedengkeun robot Q7 Max, ogé sayogi, gaduh RRP € 449.

Dina tingkat téknologi, fungsi pemetaan 3D anyar ngahijikeun perabot anu langkung ageung, sapertos sofa atanapi ranjang, dina peta, ku cara ieu rohangan bumi langkung kahartos. Éta ogé ngamungkinkeun pilihan pikeun ngabersihkeun perabotan kalayan gampang ku ketok dina aplikasi. Masih dumasar kana sistem navigasi laser PresciSense Roborock, Q7 Max + peta sareng ngarencanakeun rute beberesih anu épisién, bari ngamungkinkeun anjeun milih mode anu paling merenah, kalebet ngajadwalkeun sareng bahkan setélan rutin khusus, sapertos beberesih maksimal ti dapur saatos unggal tuang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.