Roborock ngalegaan séri S na sareng S7 Pro Ultra énggal

Salaku bagian tina diversifikasi produk anu konstan sareng salawasna kalayan tujuan nyayogikeun beberesih otomatis, Roborock ngalegaan séri unggulanna, séri S, kalayan modél énggal ieu, anu kalebet sadaya fitur tina S7 + anu meunang pangajén, sapertos nyeuseup unggul na. 5100 Pa, VibraRise® angkat otomatis pikeun wewengkon carpeted, sarta 3000 kali per menit Geter sonic. Kalayan stasiun pinter anu paling inovatif sareng téknologi canggih Roborock, S7 Pro Ultra nawiskeun beberesih otomatis sareng langkung merenah. 

Dasar ngecas anu ngalakukeun éta sadayana

Kasaluyuan sareng Drain anyar, Flush and Fill Base Roborock langsung ditarjamahkeun kana pangropéa manual anu kirang. Janten salawasna siap, stasion ogé otomatis cleans sorangan bari pel keur dikumbah. Hatur nuhun kana fungsi ngeusian otomatis tina tank cai, S7 Pro Ultra tiasa ngepel nepi ka 300 m2, 50% leuwih ti nu miheulaan na. Sajaba ti éta, kantong lebu ngamungkinkeun kokotor disimpen nepi ka salila tujuh minggu.

Kalayan fitur VibraRise® anu diakui sareng téknologi scrubbing sonic

Dirancang pikeun ngabersihan tanpa gangguan, S7 Pro Ultra ngawengku téhnologi VibraRise applauded® ti Roborock: kombinasi scrubbing sonic sarta angkat pel otomatis. Sistim ieu ngamungkinkeun robot pikeun gampang mindahkeun tina hiji beungeut ka nu sejen bari nyoplokkeun kokotor kalayan inténsitas tinggi rub. S7 Pro Ultra ngagabungkeun kakuatan nyeuseup 5100 Pa jeung scrubbing sonic panggancangna dina pasaran, scrubbing floors nepi ka 3000 kali per menit pikeun cleaner deeper.

Salaku tambahan, sistem PreciSense LiDAR Éta terus nyeken kamar pikeun ngahindarkeun ragrag atanapi macét, sareng ngaluarkeun peringatan dina aplikasi upami robot vakum ngagaduhan masalah. S7 Pro Ultra otomatis ngakuan lanté béda, bari ngidinan Anjeun pikeun ngeset wewengkon diwatesan sarta tembok virtual. Tina aplikasi Roborock tiasa ngaropea beberesih ku kamar, waktos beurang, rutinitas sareng bahkan nyaluyukeun kakuatan nyeuseup. Modél ieu cocog sareng Alexa, Imah sareng Siri.

S7 Pro Ultra bakal sayogi kanggo ngagaleuh di Amazon ti 7 Juli 2022 dina harga ritel anu disarankeun produsén € 1.199. Ti tanggal éta bisa dibeuli ku tawaran peluncuran husus pikeun € 949, pikeun waktos kawates wungkul.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.