Robot saé, ngirangan biaya pengiriman di Amazon

Ayeuna, topik anu Amazon beuki nganggo langkung seueur robot badé disada, sareng kusabab kitu, padamelan kaleungitan di perusahaan Jeff Bezos. Nanging, éta sanés kapastian anu mutlak. Kami ngamangpaatkeun penerbitan hasil kauangan Amazon pikeun netelakeun masalah ieu sakedik numutkeun inpormasi pangénggalna, sareng éta, henteu ngan ukur Robot anu dianggo Amazon dina kapal na sanés nyandak padamelan jauh ti jalma, tapi ogé ngabantosan biaya pengiriman langkung mirah. Kami angkat ka dinya sareng data anu ngajantenkeun kaayaan ieu nyata.

Urang angkat ka dinya teras nganggo data, sareng éta di 2015 perusahaan damel sakitar 150.000 urang, nanging, dina akhir taun ka tukang 2016, Tenaga kerja Amazon parantos aya 341.000 padamel. Nanging, di 2016 tanaga damel robot ogé naék janten 45.000, anu ogé ngagambarkeun paningkatan sakitar 50% tina total jumlah robot. Kalayan kecap séjén, robot kolaborasi henteu ngan ukur dina ngirangan biaya, tapi dina ngamungkinkeun para ranté pikeun terus tumuh sareng ngerjakeun seueur manusa. Sareng gampang ngagunakeun kasalahan, demagoguery sareng nyarios tanpa data, éta sababna Amazon parantos maju.

Ieu kasimpulan yén medium quartz parantos ngajantenkeun kasadayana. Tina ieu kieu panggunaan robot nyaéta nyederhanakeun karya bungkus sareng pangirimanKu cara kieu, biaya-biaya anu urang resep pisan dikirangan, sareng alesan naha Amazon Premium di Spanyol contona hargana ngan € 20 per taun. Tapi investasi Amazon pikeun robot masih kuat, dina 2012 éta ngagaleuh Sistem Kiva pikeun henteu kirang ti $ 775 juta. Urang bakal ningali kumaha jinis inklusif tanaga kerja ieu maju dina waktosna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javi cenahna

    Miguel Hernandez, naon ironisna nami ...

    Anjeun nyarioskeun nyiptakeun padamelan manusa di Amazon, anu aya hubunganana sareng tumuhna perusahaan urang moal tiasa nyebat hal éta mangrupikeun damel.

    Sareng éta masihan kuring perasaan yén anjeun henteu liren mikir ngeunaan jumlah padamelan anu ngancurkeun perdagangan tradisional leutik sareng sedeng, tapi kami bakal ngalakukeun anu sanés nyaéta Amazon Spanyol nyubsidi wéb atanapi naon anu kuring terang ...

    1.    Miguel Hernandez cenahna

      Ngaran sareng nami kulawarga henteu ironis, éta nami tanpa langkung, sareng éta milik kuring, buah karuhun kuring, punten nunjukkeun sakedik pendidikan.

      Éta nyiptakeun padamelan manusa dina tingkat 50% per taun, anu henteu goréng pisan. Pagawean manusa anu henteu ngan saukur tiasa tuwuh tanpa nganggo mékanisme robotic.

      Usaha tradisional alit sareng sedeng anu henteu terang kumaha pikeun nyumponan kabutuhan pembeli ayeuna badé maot, algojo na nyaéta Amazon atanapi perusahaan mana waé. Di sisi anu sanésna, aya seueur UKM anu nguntungkeun tina platform pikeun kéngingkeun langkung seueur artos sareng ngical langkung seueur, pangusaha anu ngamaenkeun dirina sareng bet dina waktos payun. Amazon henteu nyubsidi kami naon waé anu kuring terang. Nanging, tulisan kuring ngagaduhan data resmi, koméntar anjeun ngeunaan kabobolan sareng kabodoan.

      Kitu ogé, anjeun gaduh téhnik pikeun nyiptakeun 350.000 padamelan, nyugemakeun UKM sareng kamekaran di Spanyol tina penjualan éléktronik (4 ti 10 pembeli). Kuring ngantosan anjeun ngalirkeun rumus éta ka kami pikeun dipaténkeun.

      Salam hormat sareng hatur nuhun parantos maca 😉