Realme TechLife Robot Vacuum, robot vacuum cleaner kalayan kualitas / harga anu saé

Realme akhir-akhir ieu ngagaduhan jadwal rilis anu héran, urang nembé ningalikeun anjeun alat na jarak menengah paling handap paling anyar, anu Realme GT, anu parantos dipikaresep ku seueur pangguna. Dina waktos anu sami kami parantos tiasa ningali jam tangan pinter. Nanging, produk anu kami bawa ka anjeun ayeuna panginten aya anu henteu anjeun ngarepkeun, robot cleaner vacuum.

Realme TechLife Robot Vacuum mangrupikeun peluncuran merek anu pang anyarna, robot vacuum cleaner anu kaget ku rasio kinerja / harga naNaha leres nawiskeun kami fitur anu saé sapertos kitu? Kami nganalisis sacara jero ieu Realme robot cleaner vacuum sareng sadaya fitur na kalayan rinci, terang sareng kami.

Salaku ampir sok, kami parantos ngalebetkeun pidéo di luhur ngeunaan saluran kami tina YouTube di mana anjeun bakal tiasa niténan unboxing lengkep tina pembersih vakum robot Realme ieu ogé uji beberesih sareng sora na. Candak kasempetan pikeun ngalanggan saluran kami YouTube sareng tinggalkeun kami patarosan.

Bahan sareng desain, klasik moal gagal

Ngaran resmi nyaéta Vakum Robot Realme TechLife, tapi jujur, pikeun sesa ulasan éta urang bakal nyebatna robot Realme vakum pikeun ékonomi dina maca. Alat ieu didamel tina sababaraha bahan plastik, sapertos anu diarepkeun. Urang nyarioskeun produk anu rada ageung, Diaméterna 35 séntiméter sareng jangkungna 10 séntiméter, Éta sanés anu paling kompak dina pasaran tapi jujur, ukuranana cekap.

Bagian luhur dinobatkeun ku sistem siklonik, pesawat jet-hideung qÉta bakal janten magnet debu (hobi seueur perusahaan robot vacuum cleaner anu kuring teu pati ngartos) sareng dua tombol, anu kanggo pangkalan muatan sareng tombol ON / OFF. Langkung banter tapi geulis, hayu urang nyanghareupan éta, éta Sigana ampir dimana waé. Éta didamel tina plastik sareng total beurat sakitarna 3,3 kilogram dina total.

Di handapeun urang mendakan dua panangan ku sikat beberesih anu bakal ngarahkeun kokotor ka zona nyerep, roda «idler» anu jaga ngajaga alat di payun, dua roda anu bantalan pikeun ngungkulan halangan sakitar dua sentimeter, zona sedot anu sikatna dicampur sareng sawangan tina embung.

Tangki sareng sistem beberesih

Kami mendakan setoran 600 ml padet Kanggo vérsi anu ngan ukur nyertakeun aspirasi, upami urang mésér (misah) bungkus scrubbing setoran ieu bakal dikirangan janten 350ml. JEUNGSikat anu ngurus panyerepan dicampur, urang gaduh agul karét anu saur kuring mangrupikeun vérsi anu pang éfisiénna, sareng bulu nilon anu bakal ngabantosan urang kéngingkeun hasil anu langkung seragam. Pikeun perawatan sikat ieu sareng sesa aksésoris sacara umum, alat universal kalebet kana bungkus.

Sikat dua sisina ngabantosan ngarahkeun kokotor, Janten pangaruh beberesihna rada luhur tibatan robot-robot anu ngan ukur aya hiji. Éta ngagaduhan filter HEPA anu gampang di bungkus, tapi, kami henteu kalebet sisir cadang atanapi sikat tengah, Kami kedah kéngingkeunana dina titik jual anu biasa (kami henteu terang harga alat lisah nalika analisa).

Mundur setoran gampang, bagian tukangna gaduh "tombol" leutik anu nalika dipencét bakal ngamungkinkeun urang nimba tank padet. Hal anu sami kajadian sareng ngosongkeun atanapi ngarobih saringan HEPA, anu saliwatan, gaduh pre-filter bolong anu cekap éfisién.

Ngecas dasar, otonomi sareng aplikasi

Sedengkeun pikeun basa ngecas, kuring kedah nyarios yén kuring parantos mendakan detil positip anu munggaran. Dasar ieu ngagaduhan ukuran sareng desain standar, tapi hiji kaunggulan anu sigana mah merek sanésna hilap. Éta ngagaduhan sistem koléksi kabel di handapeun anu bakal ngamungkinkeun kami ngahijikeun konektor kakuatan tanpa protruding, sareng dua toko sisi supados urang henteu ngagaduhan masalah dina milih lokasi basa pangisianan, ieu diragukeun pikeun server anu tés sababaraha bulan ieu, éta mangrupikeun hal anu paling dipikaresep.

Pikeun sésana, robot Realme gampang mendakan stasiun muatanana, éta panginten tiasa ngagaduhan masalah anu laun heula, tapi pas ayana dina peta éta bakal janten sapotong jajan. Total waktos ngeusi batre bakal sakitar dua jam pikeun 5.200 mah na anu nyayogikeun urang diberesihan di luhur 80 menit rata-rata.

Aplikasi Realme Link (Android / ios) ngingetan urang Roborock, anu sanésna, mangrupikeun salah sahiji anu pangsaéna di pasar, janten pangalaman éta saé pisan, kami nyarankeun anjeun ningali dina pidéo na di mana kami nunjukkeun anjeun sadayana konfigurasi sababaraha léngkah sareng khususna anjeun bakal tiasa ningali tés tina tés anu béda.

Kakuatan nyeuseup sareng pangalaman beberesih

Kami gaduh kakuatan sedot maksimum 3.000 Pa, Nanging, urang badé ngabédakeun antara opat modeu beberesih anu aya dina aplikasi:

  • Jempé: 500 Pa
  • Biasana: 1.200 Pa
  • Turbo: 2.500 Pa
  • Maksimum: 3.000 Pa

A beberesih poean bakal langkung ti cukup ku modeu na normal, Nanging, upami urang milari hasil anu narik perhatian urang, urang bakal milih modeu na Turbo. Modeu maksimal masih ngaleuwihan tina hal noise, dimana minimumna bakal 55 dB.

Pangalamanna parantos langkung dipikaresep ku pemetaan, anu gancang sareng peryogi sakitar 40 menit kanggo lantai méter pasagi 72. Éta nungtut sareng nawiskeun hasil beberesih anu gampang cocog sareng alat anu hargana sababaraha ratus dolar langkung.

  • Alexa sareng kasaluyuan Asisten Google
  • WiFi 2,4 GHz
  • Sistem navigasi LiDAR

Kuring nyorot fungsionalitas ieu di handap:

  • Kamungkinan ngawatesan daérah peta sareng kamar khusus
  • Sacara otomatis ngaluyukeun nyeuseup dumasar kana jinis taneuh anu dideteksi

Sacara pribadi kuring henteu tiasa nyaluyukeun basana kana basa Spanyol, janten kuring kedah ngalakukeun hubungan sareng kanyataan yén tukang ngabersihkeun vakum nyarios basa Inggris nganggo aksen Asia. Kuring terkejut yén éta kirang "lemes" sareng halangan tibatan anu langkung mahal, Éta condong pas di antara suku korsi sareng handapeun sofa anu luhur, hal anu matak kuring kaget.

The Realme TechLife Robot Vacuum hargana ngan 379 euro, sanaos ayeuna urang ngan ukur tiasa mésér na dina AliExpress sareng tawaran anu tangtu (ati-ati sareng bea cukai) atanapi halaman wéb Realme. Harga anu menonjol kusabab antara 50/100 euro langkung handap tina alternatif séjén anu nawiskeun hasilna sami.

Pendapat editor

Vakum Robot TechLife
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
379
  • 80%

  • Vakum Robot TechLife
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Nyeuseup
    Penerbit: 80%
  • App
    Penerbit: 90%
  • Ribut
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Integrasi anu saé sareng Realme Link sareng fungsina
  • Kapasitas nyeuseup tinggi
  • Otonomi anu saé sareng gampang dibersihkeun

Kontra

  • Éta henteu dikedalkeun dina basa Spanyol
  • Ngawengku sababaraha suku cadang

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.