RoboVac X80 sareng HomeVac H30, tarip aspirasi anyar ti eufy

Merek spesialis dina otomatisasi bumi sareng pilihan pikeun eufy bumi anu nyambung parantos mutuskeun badé asup kana pasar vakum kalayan pilihan. RoboVac X80 anu aranjeunna nyebat robot vacuum cleaner paling canggih di pasar, sareng vacuum cleaner genggamna HomeVac H30, urang bakal terang aranjeunna sacara jero ku detil sareng karakteristikna anu anyar.

RoboVac X80

RoboVac X80 mangrupikeun pembersih vakum robot munggaran di dunya anu ngalebetkeun téknologi dual vakum
turbin, kang Ieu nawiskeun 2 motor 2000Pa kakuatan sedot. Hal ieu ningkatkeun pisan tekanan dinamis tina robot, tiasa ningkatkeun kumpulan rambut piaraan ku 57,6% * dina waktos anu sasarengan waktos nyéépkeun épisién sareng efektif dina pas tunggal. Kalayan RoboVac X80 Hybrid, beberesih anu langkung jero dimungkinkeun ku fungsi ganda pikeun nyeuseuh sareng mopping dina waktos anu sami. Tingkat panggunaan tina bak kokotor parantos ningkat ku 127% *, ngahontal
kapasitasna dugi ka 600ml.

  • *> Inpormasi anu ditawarkeun ku mérek

Babarengan, navigasi laser iPath sareng téknologi peta pinter dijalankeun ku
Artificial Intelligence (AI Map 2.0) nyiptakeun peta bumi anu akurat anu ngabantosan robot ngitung a
rutinitas beberesih langkung épisién bari henteu hilap di juru mana waé.

HomeVac H30

Anu kadua novelty anu parantos dipidangkeun ku eufy dinten ayeuna nyaéta HomeVac H30 vacuum cleaner genggam,
anu nawiskeun kagunaan unggal dinten. Kalayan sistem panyedepan maksimum kapasitas TriPowerTM na,
gampang pikeun ngajaga lingkungan anu bersih, séhat sareng bébas tina sagala jinis alergen. Rarancangna
kompak sareng enteng, euy 808 gram beurat, ngajantenkeun nyaman dianggo kanggo waktos anu lami
waktos bari ngahémat rohangan pikeun bak kokotor tina 250ml anu kaasup a
Téknologi ngikis lebu pikeun nyabut bulu saringan langkung gampang.

Gumantung kana paket anu kapilih, HomeVac H30 tiasa kalebet asesoris pikeun meresihan mobil, a
sikat bermotor anu mempermudah meresihan rambut piaraan, sareng dina Kit Teu aya watesna, sikat pikeun
lanté atos anu sanggup ngumbah sareng mopping dina pas tunggal.

Modél énggal bakal sayogi kanggo di Spanyol di akhir Séptémber jam
Amazon. Kulawarga RoboVac X80 mimitian ti € 499,99 sareng modél X80 Hybrid hargana € 549,99.
HomeVac H30 gaduh harga awal € 159,99, anu beda-beda gumantung kana versi sareng asesorisna
dipilih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.