ROG Strix Scar 17, laptop kaulinan premium pisan [Analisis]

Asus nembé ngenalkeun kisaran laptop anu énggal ROG (Républik Gamér) pikeun narik ati pamirsa anu paling nuntut. Jauh tina tawaran kalayan harga anu disaluyukeun, dina kasempetan ieu ROG parantos milarian paménta anu paling indah ku alat anu duanana pikeun kinerja sareng harga henteu sayogi pikeun sadayana.

Entong sono hiji hal sabab kami ogé gaduh video anu saé pikeun anjeun.

Sakumaha biasana, anu mimiti anu kami nyarankeun nyaéta anjeun langsung kana pidéo anu ngarahkeun analisis tulisan ieu, di jerona anjeun bakal tiasa ningali kotak centang sareng kami bakal nunjukkeun detail produk langsung, sabab éta henteu sami maca éta tibatan ningali ku panon anjeun nyalira. Tsareng kami ogé nyarankeun yén anjeun ngalanggan kami Saluran YouTube kumargi kami unggah téknologi pangénggalna supados anjeun henteu sono pisan.

Ari anjeun resep kana éta? Anjeun tiasa mésér ROG Strix Scar 17 kalayan harga anu pangsaéna di Tautan ieu.

Désain sareng eusi kotak

Asus ROG Strix Scar 17 ieu mangrupikeun "mazacote", urang disanghareupan ku produk anu ageung, pas urang kaluar tina kotak anu urang perhatoskeun. Bungkusanna rada panasaran, nalika urang mukakeunana, urang langsung ditingalikeun laptop anu diménsi na X x 39,97 29,34 2,79 cm pikeun beurat total 2,9 Kg, anu saurna geuwat. Tapi sadayana ieu tanpa ngitung catu daya éksternal, anu ogé sakitar kilogram sareng lumayan lumayan.

  • Dimensi: X x 39,97 29,34 2,79 cm
  • beurat: 2,9 Kg

Nanging, alat na utamina didamel tina aluminium sareng ngagaduhan desain tradisional ROG. Kami gaduh trackpad anu henteu pati ageung, tapi éta ngagaduhan dua tombol fisik di handapeun. Di beulah katuhu urang ogé ngagaduhan keyboard numerik, hal anu diapresiasi upami urang ogé dianggo pikeun jalan, anu henteu pernah nganyenyeri. Di sisi anu sanésna, LED ngagaduhan peran anu penting di sakuriling alat sareng dina logo di tukang. Desain anu agrésif tapi beurat pisan, dimana anjeun kedah nempatkeun seueur hardware anu canggih.

Ciri téknis

Urang ayeuna nuju kana téknis murni. Urang mimitian ku kamungkinan milih antara generasi ka-7 Intel Core iXNUMX atanapi lanceukna anu Intel Core i9. Pikeun bagian na, duanana vérsi gaduh 32GB RAM DDR4 dugi ka 3200MHz kabagi kana dua modul 16GB, Kami moal kakurangan RAM, éta jelas.

Sedengkeun pikeun batréna urang mendakan 66Wh totalna sareng adaptor jaringan anu rada tradisional sareng ageung. Éta dimuat ti tukang sabab parantos aya dina desain ROG. Ngeunaan neundeun urang dua SSD masing-masing 500 GB jeung téknologi NVMe, tapi urang gaduh palabuhan anu katilu upami urang hoyong nambihan mémori, urang tiasa ngalebetkeun 3 disk jinis M2 SSD. 

Urang tos ayeuna ka "naon penting", kartu grafik. Kami masang NVIDIA GeForce RTX 2080 Super, janten urang langsung ka luhur laptop gamer ku perangkat keras pangsaéna di pasar. Nyebatkeun khusus pikeun konci panasaran yén urang tiasa ngaropea ku fungsi, ngerjakeun LED komo muka konci sistem.

Kasamaran sareng kustomisasi

Sedengkeun pikeun konéktipitas, ampir sadayana tinggaleun pikeun tukang, di dinya urang bakal mendakan tilu palabuhan USB-A 3.2, Jack 3,5 mm, port RJ45 pikeun nyambungkeun kabel LAN, HDMI 2.0 pikeun kéngingkeun kualitas anu saé sareng tong hilap, Hiji port USB-C patuh DisplayPort anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun kéngingkeun gambar sareng disada ngalangkunganana. Tangtosna, aya seueur di bagian ngeunaan konéktipitas fisik sareng kuring henteu acan tiasa ngadamel keluhan ngeunaan hal ieu. Pikeun kuring masih penting yén HDMI aya dina laptop, sabab éta jauh tina format anu teu luntur.

Pikeun bagian na, dina tingkat nirkabel, urang gaduh Bluetooth 5.1 sareng anu paling penting, kartu jaringan WiFi 6 anu parantos masihan kami hasil anu saé boh dina tingkat unduhan sareng dina tataran rentang sinyal. Kartu grafis anu pastina sesuai sareng naon anu anjeun ngarepkeun dina produk anu gaduh ciri ieu. Hasilna saé pisan sapertos anjeun tiasa tingali dina pidéo anu ngahontal kecepatan unduh 500 MB.

Bagéan layar sareng multimédia

Aspék sanés anu paling penting ieu ROG Strix Scar 17 mangrupikeun layar, urang gaduh panel anu nempatan 82% tina total ku lapisan anti réfléksi anu digawé pisan. Kacaangan sareng setting warna langkung saé leres dina format standar na, sareng urang tiasa ngarobihna nganggo alat Aura ROG. Pikeun bagian na kami ngagaduhan resolusi HD lengkep (1920 x 1080) jeung paling penting, laju nyegerkeun tina 300 Hz kalayan waktos réspon 3ms. Hasilna ngan saukur spektakuler.

Pikeun bagian anjeun dina sora dua 4,2 watt spéker kénca Kalayan panguat anu cerdas, hasilna ditingkatkeun bass, sora anu saé sareng kuring henteu mendakan distorsi dina jumlah anu tinggi, leres, kuring kedah nyarios yén kakuatan pamungkas henteu pati penting.

Asus ROG Strix Scar 17 ieu nawarkeun tiis ngaliwatan logam cair sareng sakumpulan kipas anu henteu ngahontal 50 dB anu ngaleungitkeun panas anu dihasilkeun ku alat-alatna. Otonomi aya di tukang, ngan langkung ti tilu jam nungtut sareng pidéo, urang badé nganggona khususna.

Pendapat editor

Kami parantos nempatkeun ROG Strix Scar 17 pikeun uji sareng Cities Skylines, CoD Modern Warfare or Dirt 2.0 sareng kami henteu acan mendakan naon-naon anu tiasa nolak éta. Jelas yén aranjeunna henteu khusus nungtut pidéo pidéo, tapi pakakas parangkat ieu henteu ngajak urang hoyong nangtang éta, sabab urang bakal teras-terasan nabrak témbok.

Kami gaduh alat anu cukup beurat, leres, tapi jelas fokus kana nawiskeun kabébasan sakedik deui ka tukang kaulinan anu paling nuntut. Jelas jelas aya di luhur Asus ROG's Strix X sareng harga anu ngajantenkeun urang heran. Nanging, kamampuan pakakasna bakal ngajantenkeun alat anu lumayan serbaguna upami urang ngagaduhan pilihan nganggo salaku workstation. Anjeun tiasa ngagaleuh tina € 2.300 dina Amazon (LINK) atanapi nyalira ramatloka.

ROG Strix Scar 17
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
2300
  • 80%

  • ROG Strix Scar 17
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 60%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Kakuatan atah tandinganana sareng kamampuan téknis
  • Désain sareng kustomisasi dilebetkeun pisan kana sistem
  • Henteu aya detil konéktipitas anu leungit

Kontra

  • "Portabilitas" aya di tukang
  • Fans kadang-kadang nyaring tambahan
  • Catu daya mangrupikeun hulk anu saé
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.