Tinjauan SmartMike + ku Sabinetek

Cover SMARTMIKE 2

Dinten ieu kami sumping ulasan anu pikaresepeun pisan, khususna pikeun aranjeunna anu, diantara hobi, atanapi sacara propésional nyiptakeun eusi audiovisual. Kalayan bantosan SabineTek kami parantos tiasa nyobian SmartMike + mikropon Bluetooth.

Aksésori anu bakal masihan kualitas tambahan pikeun pidéo anjeun berkat kualitas rekaman audio éta nawiskeun. Mikropon leutik na bakal mempermudah peralatan rékaman anjeun minimal. Sareng éta bakal ogé ngajantenkeun ningkatkeun sareng audio tingkat propésional. 

SabineTek SmartMike +, mic anu anjeun milari

Upami anjeun kipas musik sareng anjeun resep ngarékam diri. Upami anjeun ilubiung dina podcast. Atanapi upami dina tingkat propésional anjeun kedah ngarékam diri dina audio atanapi pidéo. SabineTek SmartMike + nyaéta aksésoris pamungkas. Mikropon nirkabel sacara nirkabel sareng kualitas audio anu dipikahoyong ku sadayana pikeun vlog anjeun atanapi pikeun konéksi anjeun. Di dieu anjeun gaduh dina Amazon SmartMike + kalayan pengiriman gratis

Komputer SMARTMIKE

Hilap kana flasks ageung na sareng ari teu raoseun dina jero papakean. Ku jepitan saderhana dina produk diréduksi janten ukuran maksimum anjeun bakal ngagaduhan nepi ka 6 kali langkung luhur dibandingkeun sareng mikropon mono konvensional. Conectividad Bluetooth 5.0 pikeun stabilitas dijamin sareng desain ayeuna anu kami bakal nyaritakeun sadayana di handap.

Alat anu peryogi pisan pikeun unggal vlogger parantos sumping. Upami anjeun hoyong gaduh sora profesional anu pangsaéna dina pidéo anjeun atanapi ngarekam podcast anjeun kalayan kualitas pangsaéna, lirén pilari. SmartMike + mangrupikeun mikropon anu cocog. salajengna anjeun tiasa nyandak éta sareng ngarékam dimana waé. Kamampuh anjeun pikeun pangirangan sora ngajadikeun ngarekam di luar teu aya masalah deui.

Eusi kotak SmartMike +

SMARTMIKE unboxing

Ieu sanés ngan ukur unboxing naon waé, kami parantos sababaraha waktos pikeun nguji gadget sapertos mikropon nirkabel ieu. Waktosna ningali ka jero Kotak mikropon paling éksklusif SabineTek pikeun nyaritakeun sagala rupa anu ditawarkeun ka kami.

Di sagigireun mikropon, anu kami ngajelaskeun sacara rinci di handap, urang ningali sababaraha elemen. Beda sareng naon anu kajadian dina headphone, aya seueur Asesoris anu cocog pikeun ngajantenkeun SmartMike + bahkan langkung lengkep.

Kami gaduh kabel ngecas, kalayan formatna USB mikro kana USB. Kami ogé mendakan headset mono, ceuli tunggal yén urang tiasa nyambung kana input 3.5 mm sareng SmartMike +. Y wadah lawon leutik sareng supados mikropon dijaga sampurna.

Akhirna, salian ti alit pituduh panggunaan sareng konfigurasi, anu ngan ukur asalna tina basa Inggris sareng Cina sampurna, urang gaduh tambahan tambahan. Nyaéta ngeunaan dua 'tiung' kanggo daérah mikropon, salah sahiji busa jeung salah sejen buuk sintétik langkung lami. Duanana ngalayanan pikeun nyingkahan noise ti interlocutor atanapi noises éksternal siga angin, anu sampurna bantalan.

Desain sareng penampilan fisik SmartMike +

Salaku tambahan pikeun nawiskeun sadaya fitur anu tiasa urang milari dina aksésori jinis ieu, SmartMike + ogé ngagaduhan desain elegan jeung pikaresepeun. Boga a awak logam dina dua warna sampurna digabungkeun. Kami mendakan dua vérsi, hideung atanapi bodas, dina bagian anu pangpanjangna, sareng kalayan warna logam di daérah tempat mikro ayana sacara fisik. 

Di handapeun na, Anu mana anu bakal turun upami urang nganggo ditempatkeun nganggo jepitan, urang mendakan palabuhan ngamuat. Dina hal ieu éta input micro USB anu kabelna kalebet kana kotak kanggo ngeusi batre.

Palabuhan ngamuat SMARTMIKE

dina bagian hareup, anu katingali nalika urang nganggo, urang parantos lampu LED leutik anu bakal ngarobah warna gumantung kana naha anjeun rékaman atanapi direureuhkeun. Di sisi anu atos kami mendakan, dina hiji tungtung mikropon sorangan. Mikro anu tiasa urang nyalindung ku bantalan alit anu urang mendakan dina kotak. Di sisi anjeun, kami ngagaduhan, sampurna ayana, Tombol kakuatan. Kalayan pormat manjang dina warna beureum anu masihan catetan warna.

Tombol rékaman SMARTMIKE

dina luhurna urang gaduh Input jack mini 3,5mm dimana anjeun tiasa nyambungkeun headset analog. Hal anu bakal ngagaduhan input audio dina waktos anu sami urang nyarios. Janten urang tiasa sacara sampurna ngajaga paguneman dina sambungan langsung, atanapi dina rékaman nalika urang berinteraksi ku telepon, contona. Upami éta aksésori anu anjeun milari mésér ayeuna ku ngaklik didieu SmartMike +

SMARTMIKE jack 3,5

Sadaya téknologi anu ditawarkeun ku SmartMike + pikeun kami

Sakumaha anu parantos kami carioskeun, kami henteu ngan ukur kaayaan salah sahiji mikropon anu paling pikaresepeun dina pasaran. Salaku tambahan kana format super kompak sareng desain anu saé pisan, SmartMike + sumping dilengkepan téknologi anu paling saheulaanan pikeun nawiskeun audio anu paling saé pikeun rékaman anjeun atanapi siaran.

Salah sahiji detil penting aksésori rékaman leutik sapertos otonomi anu tiasa dipasihkeun ka kami. SmartMike + ngagaduhan batré 110 mah, anu apriori sigana saeutik pisan. Tapi hatur nuhun kana épisiénsi énergi anu saé pisan sanggup nawiskeun kami dugi ka 5 jam operasi anu teu kaganggu. 

Éta ngagaduhan jero sareng chip ékspéktasi anu pamekaranana parantos ngahontal optimalisasi maksimal pikeun sadaya sumberdaya nalika operasi, Qualcomm CSR8670. Ngidinan a rekaman optimal kalayan sora anu saé hatur nuhun kana pangirangan noise. Nuhun ka Téknologi TWS, anu SmartMike + tiasa dikaitkeun sareng anu sami sareng dianggo sakaligus nalika aya sababaraha panganteur.

Wartawan SMARTMIKE

Urang tiasa nganggo mikropon Sabinetek pikeun ngarékam diri nalika ngobrol nganggo telepon. Sareng kami ogé tiasa ngagaduhan audio hatur nuhun kana headset anu urang mendakan dina kotak. Salajengna, ngirimkeun audio multi-kanal laténsi rendah dina kisaran 49.2 ft. Éta tiasa mikawanoh audio sareng nawiskeun kamungkinan generasi otomatis file éditan subtitle.

Méja Spesifikasi SmartMike +

Marca SabineTek
model Smart Mike +
meulah Qualcomm CSR8670
Conectividad Bluetooth 5.0
Saluran nirkabel 2
Laju sampel 44.1 kz
Protokol A2DP - HFP - SWISS
batre 110 mah
Otonomi Dugi ka 5 jam
Ancho de banda 220.05 kz
Antarmuka analog 3.5 mm
beurat 14 g
dimensi X x 5.8 1 1.5 cm
harga  132.99 €
Link pameseran Smart Mike +

Pro sareng Kontra tina SmartMike Sabinetek

Naros

ukuran diréduksi sarimbag sareng Pen Drive

kasaluyuan kalayan ampir sadaya format anu sayogi

Kualitas propésional dina rékaman sora pikeun audio sareng pidéo

Otonomi dugi ka 5 jam panggunaan teraskeun.

Naros

  • ukuran
  • kasaluyuan
  • Kualitas
  • Otonomi

Kontra

Batréna leutik teuing jumlahna, sanaos dina otonomi aranjeunna ngabela nyalira kalayan saé.

Jepitanna rada heureut pikeun jas atanapi baju kandel.

Kontra

  • batre
  • Gripper

Pendapat editor

Smart Mike +
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
132,99
  • 80%

  • Smart Mike +
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 100%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 65%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.