Sadaya Chromebook anu dirilis taun ayeuna bakal ngagaduhan aksés ka Google Play

Dina konperénsi pangembang Google pamungkas taun ka tukang, jalma-jalma ti Mountain View ngumumkeun yén aranjeunna bakal ngaktipkeun kamampuan masang aplikasi Android dina sababaraha Chromebook éta parantos sayogi di pasar sareng anu badé sumping sateuacan akhir taun. Saeutik demi saeutik, seueur pangguna parantos resep pilihan anyar ieu anu ngamungkinkeun ngalegaan ékosistem aplikasi tina laptop konsumsi-low Google, alat-alat anu dicirian ku meryogikeun konéksi internét pikeun ampir sagalana, khususna pikeun nyimpen dokumén.

Ayeuna model anu parantos cocog sareng pilihan ieu nyaéta Chromebook R11, ASUS Chromebook Flip sareng Chromebook Pixel 2015. Tapi ningali kasuksésan jenis alat ieu, khususna di sakola, produsén tetep bet dina jenis alat ieu sareng sadaya modél anu pencét pasar sapanjang taun ieu bakal nawiskeun pilihan pikeun tiasa nga-instal aplikasi langsung ti Google Play Store.

Émut yén dina raraga masang jinis aplikasi ieu, perlu minuhan sababaraha sarat anu ditumpukeun ku Google. Salaku tambahan, pamekar anu hoyong ngamanpaatkeun aliran panghasilan anyar ieu anu ditawarkeun ku Chromebook kedah adaptasi aplikasi na pikeun ngarobah interaksi aplikasi na, ngalih tina interface touch kana anu dilakukeun nganggo keyboard, janten henteu sadayana aplikasi sigana tiasa dianggo dina Chromebooks.

Di Amérika Serikat, ChromeOS mangrupikeun sistem operasi anu panglobana dianggo, payuneun macOS sareng ios, sistem operasi anu parantos paling sering dianggo di sakola, tapi saprak datangna ChromeOS éta parantos ngedahar taneuh pikeun sacara praktis ngiles. Panyabab utama nyaéta salian ti nawiskeun keyboard fisik anu terintegrasi nyaéta langkung mirah tibatan iPad, anu anjeun ogé kedah mésér kibor.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.