Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan datangna HBO Max di Spanyol

HBO Éta parantos di pasar pikeun streaming panyayogi eusi audiovisual salami lami, khususna nawiskeun waralaba anu paling dipikahoyong. Nanging, aya seueur alesan anu ngajantenkeun pangguna ngungsi jasa di Spanyol kusabab kualitas gambar anu handap sareng aplikasi na anu goréng, hal anu tungtungna bakal janten sajarah.

HBO ngumumkeun datangna di Spanyol jasa HBO Max, kami nunjukkeun sadaya eusina sareng parobihan anu anjeun kedah perhatoskeun pikeun ngararasakeun jasa éta. Pendakan sareng kami kumaha nguntungkeun tina HBO Max sareng ngamanpaatkeun platform ku pituduh anu pasti.

HBO Max sareng kadatangan na di Spanyol

Jasa HBO Max parantos dianggo sababaraha waktos di nagara-nagara sanés sapertos Amérika Serikat sareng anu parantos dipiboga ku aranjeunna halaman wéb anjeun di Spanyol. Sakumaha diumumkeun ku HBO sorangan, jasa nawiskeun anjeun carita pangsaéna Warner naros, HBO, Max Originals, DC Comics, Cartoon Network sareng seueur deui, babarengan pikeun anu munggaran (sahenteuna di Spanyol). Sesuatu anu pasti bakal ngabalukarkeun mamang di antara sababaraha pangguna, tapi tong hariwang, sabab kami datang pikeun méréskeun sadaya mamang anu tiasa timbul.

Hal anu kahiji nyaéta jelas yén intina 26 Oktober hareup anjeun bakal tiasa ngaraosan HBO standar sapertos sesa produksi WarnerMedia sareng diluncurkeun dina hiji platform tanpa kedah ngontrak jasa anu sanés ngalangkungan panyadia televisi kabel tradisional sapertos Movistar, sareng anu sanésna.

Sakaligus, HBO Max bakal sumping ka Spanyol, Swédia, Dénmark, Norwégia, Finlandia sareng Andorra 26 Oktober ieu. Engké, ékspansi bakal diteruskeun di Portugal, di antara nagara-nagara sanés, sanaon tanggal-tanggal éta henteu acan dikonfirmasi.

Kumaha upami langganan HBO kuring ayeuna?

Pondokna, leres pisan moal aya anu kajadian. HBO bakal nyayogikeun waktos adaptasi, tapi dina hakékatna anu bakal aranjeunna laksanakeun nyaéta ngaleungit platform HBO tradisional, anu seueur pastina bakal kaleungitan paningali, sareng data bakal otomatis diintegrasikeun kana HBO Max. Ieu ngandung harti yén:

  • Anjeun bakal tiasa lebet kana HBO Max nganggo kredensial HBO anjeun (nami pangguna sareng kecap akses)
  • Data bakal disimpen, disimpen sareng eusina bakal diréproduksi dimana anjeun ngantunkeunana

Pondokna, sami tanggal 26 Oktober akun HBO anjeun bakal otomatis dirobah kana akun HBO Max sareng anjeun bakal tiasa ngaraosan sadaya eusi anu ditawarkeun ku platform anyar pikeun anjeun.

Parobihan sareng harga dina platform HBO Max

HBO henteu mastikeun naha atanapi henteu bakal aya variasi dina harga anu ditagihkeun ka pangguna, kanyataanna, upami jasa parantos dipindahkeun HBO ka HBO Max di Amérika Serikat sareng di LATAM teu acan aya kenaikan harga.

Nyatana, tumut kana akun HBO parantos mastikeun yén transfer akun sareng inpormasi bakal otomatis otomatis, Sadayana nunjukkeun yén moal aya variasi langganan. Ogé, upami anjeun ngamangpaatkeun HBO ngalangkungan tawaran anu ditawarkeun ku perusahaan telepon anjeun atanapi propaider ladén Internét, moal aya anu bakal robih kusabab kredensial anjeun bakal nyandak tina hiji platform ka platform anu sanés.

Naon bakal janten katalog HBO Max di Spanyol?

Sakumaha anjeun parantos terang, HBO mangrupikeun bagian tina Warner, janten, urang bakal tiasa nampi katalog HBO ieu salian ti Cartoon Network, TBS, TNT, Swym Sawawa, The CW, DC Universe jeung pilem ti perusahaan sareng perusahaan produksi anu pakait sapertos New Line Cinema. Tanpa ragu, katalog bakal tumuh dina ukuran sareng kualitasna:

Blockbuster pangbadagna, carita paling groundbreaking, jeung klasik teu bisa dilupakan anu geus nyieun urang anu urang. Sadayana dina HBO Max.

  • Waralaba DC semesta
  • Kaluaran panganyarna tina Warner: Space Jam: New Legends
  • Warner klasik

Salaku tambahan, aranjeunna gaduh serangkaian hak sapertos Friends, The Big Bang Theory atanapi South Park pikeun sacara signifikan ningkatkeun katalog.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.