Dina waktos anu singget anjeun bakal tiasa ngirim pidéo ogé dina Tinder

Tinder

Pribadi, kuring kedah ngaku yén kuring sanés pangguna Tinder Sanaos khususna narik perhatian kuring yén sumber anu caket ka perusahaan ngumumkeun yén dina waktos anu singget pisan pangguna jaringan sosial anu unik ieu bakal tiasa silih kirim pidéo dina gaya Snapchat anu murni, fungsionalitas anu sigana tiasa diperyogikeun tapi éta, dina kasus khusus Tinder, éta bakal janten revolusi kumargi, sahenteuna dugi ka ayeuna, dina waktos ayeuna anjeun teu tiasa ngirim poto.

Henteu diragukeun, sakumaha anu parantos dibahas dina forum sareng jaringan, pungsionalitas anyar ieu bakal masihan Tinder minat anu langkung ageung tina pangguna na bari pastina seueur jalma bakal katarik ku ciri-cirina. Salaku jéntré, upami anjeun henteu terang pisan naon anu anjeun tiasa mendakan di Tinder, cukup wartoskeun yén urang nyarioskeun salah sahiji jaringan sosial berorientasi ampir sacara éksklusif ambéh pangguna na tiasa ngaitkeun sareng silih kenal ku cara anu saderhana pisan.

Sateuacan pidéo tiasa dikirim diantara pangguna, Tinder kedah ningkatkeun ruang obrolan na.

Sateuacan neraskeun, ngawartosan anjeun yén sigana sareng ayeuna kamungkinan ngirim pidéo antara pangguna dina Tinder masih éta bakal nyandak waktos sumping kumargi éta ngan ukur mangrupikeun rencana kanggo kapayunna anu masih diutamakeun di antara para eksekutif perusahaan anu, sabab aranjeunna parantos ngumumkeun, pilihan olahtalatah aplikasi na teu acan asak langkung seueur kumargi, biasana pangguna, kusabab Sareng terbatas, aranjeunna condong pikeun ngalih ka anu sanés sapertos WhatsApp pas aranjeunna pendak.

Tanpa ragu kami nyanghareupan pilihan anu jelas pisan ngeunaan kumaha nyobian Tinder bet dina masa depan aplikasi, henteu sia-sia, éta leres pisan sareng diaku ayeuna, seueur pisan usaha anu ditingalikeun ku panyipta na pikeun ngajantenkeun jasa ieu langkung sosial sareng pikaresepeun pikeun sakumna komunitasna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)