Salaku tambahan kana P40, Huawei ogé ngenalkeun Watch GT 2e, asistén Celia, Huawei Video sareng seueur deui.

Huawei Watch GT 2nd

Kakara leuwih sabulan katukang, Huawei ngumumkeun yén dina 26 Maret éta sacara resmi bakal hadir di Éropa, rentang P40 anyar kisaran anu diwangun ku 3 modél sareng anu parantos kami bandingkeun Artikel ieu kalayan padananana sareng S20 kisaran anu dipidangkeun dina Pébruari kamari.

Tapi salami acara ieu, henteu ngan ukur ngagaduhan Huawei P40 dina tilu varian na, 4 upami urang kaitung modél Lite anu pencét pasar sababaraha minggu ka pengker, sabab perusahaan Asia ogé nampilkeun smartwatch anu anyar Lalajo GT 2e, salian ti asistén nyalira dibaptis salaku Celia dibarengan jasa-jasa sanés.

Huawei Watch GT 2nd

Huawei Watch GT 2nd

Dunya smartwatch tetep ngembang taun ka taun, sareng ayeuna éta parantos janten sumber penghasilan penting pikeun pabrik anu teras-terasan bet dina jenis alat ieu sareng dimana kami henteu mendakan naon waé anu dikokolakeun ku Wear OS, Sistem operasi Google.

Google henteu kantos masihan sayang khusus pikeun sistem operasi anu tiasa dianggo salian ti nawiskeun sababaraha watesan anu teu tiasa didamel pabrik upami aranjeunna hoyong ngagunakeunana. Ieu maksa pabrikna nganggo sistem operasi nyalira, langkung seueur sistem operasi anu fungsional sareng nganggo konsumsi batré anu langkung handap, salah sahiji masalah utami smartwatches.

Komitmen Huawei kana dunya smartwatches neraskeun nomenclature anu dianggo dugi ka ayeuna sareng disebat Huawei Watch GT 2e. The Daya tarik utama terminal ieu nyaéta otonomi, otonomi anu, numutkeun ka pabrikan, ngahontal 2 minggu. Salaku tambahan, éta beuleum dugi ka 5 méter, nawiskeun dukungan pikeun langkung ti 100 kagiatan olahraga sareng nawiskeun kami desain olahraga.

Spesifikasi Huawei Watch GT 2e

Huawei Watch GT 2nd

layar 1.39 inci AMOLED
processor Kirin A1
Memoria -
neundeun Panyimpanan 4 GB
Conectividad Bluteooth 5.1 GPS Wifi
sistem operasi Lite OS
Sénsor Accelerometer giroskop sénsor laju haté sénsor lampu ambient barométer sareng magnetometer
lawanan Tilelep dugi ka 50 méter - 5 ATM
kasaluyuan ios sareng Android
batre Dinten 14
dimensi 53 × 46.8 × 10.8 mm
beurat 43 gram
harga euro 199

Kasus na didamel tina stainless steel sareng tali na diintegrasikeun ka dinya, tah urang moal tiasa ngagantikeunana kalayan modél sanésna saolah-olah nawiskeun kami pabrikan sanés sapertos Apple sareng Samsung. Hiji-hijina pilihan pikeun Watch GT 2e anu cocog sareng cita rasa urang nyaéta mésér langsung dina warna anu urang resep (hideung, beureum sareng héjo). Tali na nunjukkeun ka kami desain anu mirip pisan sareng desain anu tiasa urang mendakan dina kisaran Nike dina Apple Watch, kalayan liang di sapanjang éta sareng aranjeunna nampilkeun kami kaitan anu nganggo gesper.

Huawei Watch GT 2nd

Upami urang maksudna ngagunakeun Huawei Watch GT 2e pikeun ngitung kagiatan olahraga outdoor urang ku GPS, otonomi diréduksi jadi 30 jam, otonomi yén sésa modél anu paling hoyong ditawarkeun nalika aranjeunna nganggo GPS terintegrasi.

Nu lalajo otomatis ngadeteksi kagiatan anu urang lakukeun, sahenteuna kagiatan anu paling umum, fungsi anu ideal pikeun anu sok poho yén smartwatch dianggo pikeun anu langkung seueur tibatan ningali waktos sareng béja WhatsApp. Salaku tambahan kana sensor denyut jantung, éta ogé kalebet sénsor anu tanggel waler pikeun ngukur tingkat oksigén dina getih.

Huawei Watch GT 2e, bakal pencét pasar pikeun 179 euro, sareng sanaos henteu acan aya tanggal rilis khusus, sigana bakal dilakukeun ku tanggal Huawei P40 anyar dina awal April 2020.

Huawei VIP Service

Huawei VIP Service

Google nawiskeun kami 15 GB rohangan gudang gratis sareng teu terbatas dina awan pikeun poto sareng gambar urang ngalangkungan Google Photos. Ku henteu ngahijikeun jasa Google, Huawei parantos nampilkeun na jasa gudang awan sorangan disebutna Huawei VIP Service, jasa anu ngamungkinkeun urang ngalangkungan Huawei ID urang, gaduh cadangan sareng poto, video, aplikasi, setelan smartphone kami ...

Gratis, urang tiasa nganggo urang Gudang gratis 5GB ditambah 50 GB gratis deui salami 12 bulan ka payun.

Huawei Video, jasa streaming Huawei

Huawei Video

Kusabab kami henteu ngagaduhan jasa Google, sanaos tiasa gampang dipasang upami urang milarian internét, perusahaan Asia nawiskeun jasa vidéo streaming na nyalira anu disebut Huawei Video, platform anu kanggo 4,99 euro per bulan, nawiskeun kami aksés pikeun séri sareng pilem, boh internasional, Éropa sareng Spanyol.

Tapi salian ti éta, éta ogé nawiskeun pilem perdana, pilem anu urang tiasa nyéwa pikeun 48 jam pikeun dinikmati dina smartphone atanapi tablet kami, sareng ka hareupna, ogé dina alat sanés. Urang tiasa nyobian Huawei Video gratis salami dua bulan. Pikeun ngakses jasa ieu, urang peryogi alat Huawei / Honor kalayan EMUI 5.x atanapi langkung luhur, sareng ID kami didaptarkeun di Spanyol atanapi Italia.

Celia, asistén Huawei sorangan

Celia - Asistén Huawei

Asistén énggal anu pencét pasar, ngalakukeun éta tina panangan Huawei sareng ngalakukeun éta pikeun ngabantosan kurangna jasa Google. Ngaranna, Celia, ngagaduhan sora awéwé sareng nawarkeun kami pungsi anu sami anu ayeuna urang tiasa mendakan di asistén sanés sapertos Siri, Alexa, Bixby atanapi Google Assistant.

Celia - Asistén Huawei

Henteu ngan ukur ngamungkinkeun urang nyetél alarm, mariksa agenda atanapi ngirim pesen, tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés musik karesep urang, ngatur playback na, ngaktipkeun sareng mareuman modeu dina smartphone kami, maénkeun séri komedi, narjamahkeun ménu réstoran, nyandak selfie ...

Pikeun sadayana anu merhatoskeun kaamanan sareng privasi anjeun, Huawei tumut kana akun ieu sareng nyatakeun yén idéntitas sora ngan ukur disimpen dina alat, sapertos iPhones, sareng éta moal dikirim ka awan. Salaku tambahan, éta matuh ka GPDR Éropa.

Celia sumping sasarengan sareng Huawei P40, sayogi dina basa Spanyol, Inggris sareng Perancis sareng sayogi pikeun pangguna di Spanyol, Chili, Méksiko, Kolombia, Inggris sareng Perancis.

Ngeunaan sora awéwé, teu dipikaresep yén dina pilihan anu ditawarkeun ku asistén, urang bakal ngagaduhan pilihan tina ngarobah sora pikeun lalaki, langkung ti naon waé kusabab Celia mangrupikeun nami awéwé (atanapi upami éta disebat Manolo) Alexa, Siri atanapi Bixby mangrupikeun nami nétral, janten urang tiasa nyetél jenis kelamin anu dipikahoyong ku netepkeun sora lalaki atanapi awéwé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.