Samsung bakal lirén ngahasilkeun layar LCD taun ayeuna

Samsung

Sigana mah warta ngeunaan produksi Layar LCD Atanapi kaputusan pikeun lirén ngahasilkeun layar ieu ku Samsung Display, bakal mangaruhan sababaraha perusahaan ageung di dunya sareng ieu ngalibatkeun perusahaan sapertos Apple, salaku conto.

Numutkeun akun Reuters Kaputusan ieu bakal sacara resmi dikonfirmasi ku sungut Koréa Kidul dina sababaraha bulan ka payun sareng bakal nyingkirkeun téknologi anu langkung ti diperes numutkeun sababaraha ahli, sanaos seueur anu negeskeun yén éta leres-leres valid pikeun seueur alat ayeuna.

OLED sareng AMOLED bakal janten hiji-hijina anu aranjeunna ngahasilkeun numutkeun rumor ieu

Sareng éta layar LCD dianggo dina seueur alat tapi téknologi sélulér nyaéta anu utama. Ku jalanna waktos, alat sélulér kaleungitan uap dina hal pamasangan jinis layar ieu (utamina anu jangkauan sedeng-luhur) sareng langsung dipasang Témbong OLED atanapi AMOLED.

Warta atanapi gosip ieu anu dikaluarkeun ku Reuters sababaraha jam ka pengker henteu néwak deui sabab sababaraha bulan ka pengker lini produksi perusahaan parantos ngarobah garis perakitanana pikeun ngahasilkeun langkung panel OLED sareng AMOLED dibandingkeun panel LCD, janten konfirmasi medium ieu henteu nanaon langkung ti mastikeun naon anu parantos dibocorkeun sababaraha bulan kapengker dina sababaraha média khusus.

Pasokan pikeun perusahaan dugi ka Milan taun

Sigana henteu potongan ieu produksi layar LCD tiasa mangaruhan perusahaan ageung sapertos Apple, anu ningali kaputusan ieu datang ogé negeskeun kasapukan sareng pemasok layar sanésna bahkan bet dina téknologi layar mini-LED. Ku cara kieu alat anu kedah dipasang dina layar LCD ieu tiasa janten mini-LED dina sababaraha bulan payun tapi teu aya konfirmasi resmi ieu naha ku saha waé anu tanggung jawab pikeun perusahaan éta.

Anu jelas nyaéta Samsung ngajamin pasokan jinis panel ieu pikeun palanggan na dugi ka akhir taun ieu sareng écés dugi ka saham réngsé. Sakali tanggal ieu parantos kalangkung, aranjeunna pasti bakal lirén nyayogikeun palanggan ku panel ieu kusabab jalur produksi bakal langsung kana panel OLED sareng AMOLED. Pasti perusahaan manufaktur layar sanés ogé tiasa ngadamel kabisat salami sababaraha bulan ka payun atanapi panginten taun payun, anu jelas yén panel LCD tetep tina jalur produksi ti Samsung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.