Samsung Chromebook Plus V2, kalayan S-Pen sareng kaméra 13 Mpx dina kibor

Samsung Chromebook Ditambah V2

Samsung parantos ngenalkeun komputer anyar dumasar kana ChromeOS, sistem operasi Google. Sanaos di Spanyol aranjeunna tetep henteu kasohor sapertos di pasar sanés, perusahaan terang yén aranjeunna kasuksésan di kelas. Sahenteuna di Amérika Serikat. Ayeuna aranjeunna bawaeun urang éta Samsung Chromebook Ditambah V2.

Sanaon perusahaan henteu acan mastikeun naha produk anyar ieu bakal dijual global, urang kedah ngaku yén Samsung Chromebook Plus V2 pikaresepeun pisan. Sareng sanés ngan ukur kusabab estetika na ati-ati, anu ogé, tapi pikeun naon anu disangka Samsung nyobian nganggo alat ieu. Kami ngawartosan anjeun.

lambaran

Samsung Chromebook Ditambah V2
layar 12.2 inci kalayan resolusi Full HD sareng multi-touch
processor Intel Celeron 3965Y 1.5 GHz
Memori RAM 4 GB
neundeun 32 GB + Slot MicroSD dugi ka 400 GB
Kaméra 1 MPx payun / 13 MPx keyboard
Sambungan 2 x USB-C / 1 x USB 3.0 / 3.5 mm audio jack
sistem operasi ChromeOS
beurat 1.3 kg
Sora 2 spéker stéréter 1.5 W
harga $ 500

Rarancang anu ngingetan urang ngeunaan sauntuyan "smartphone" sareng ukuran layarna supados tiasa dianggo kalayan saé

Standar musik Samsung Chromebook Plus V2

Jauh anu 7, 8 atanapi bahkan 10 inci anu urang tiasa tingali dina jaman baheula netbooks. Leres yén pikeun digawé lumayan lumayan, layar kedah sahenteuna 12-13 inci. Sareng Samsung Chromebook Plus V2 ieu ngagaduhan panel touch pinuh anu urang tiasa dianggo duanana ku ramo, nganggo trackpad terpadu, sareng mouse luar atanapi stylus yén Samsung parantos dibaptis sababaraha taun ka pengker salaku S-Pen. Ukuran na nyaéta 12,2 inci sareng ngahontal resolusi Full HD. Dina aspék ieu, éta parantos leungit dibandingkeun sareng vérsi anu digentoskeunna, anu nawiskeun résolusi 2.400 x 1.600 piksel.

ogé, chassis tina Chromebook ieu tiasa dilipet 360 derajat janten tablet anu fungsina lengkep. Sanaos beurat total 1,3 kilogram urang henteu terang naha leres-leres betah damel sareng anjeunna dina panangan anjeun pikeun waktos anu lami.

Kanggo sésana, sareng sapertos anu tiasa urang tingali dina gambar anu napel dina presentasi anjeun, urang tiasa néwak hawa anu mirip pisan sareng kulawarga Samsung Galaxy S atanapi Galaxy Note sareng chassis buleud sareng finish anu saé.

Aspék téknis sareng konéksi

keyboard Samsung Chromebook Plus V2

Sedengkeun pikeun kakuatan di jero urang bakal ngagaduhan prosesor Intel Celeron 3965Y anu tiasa dianggo dina frékuénsi kerja 1,5 GHz. Ka chip ieu dipasang a 4 GB RAM sareng ruang panyimpenan na ngan ukur ngahontal 32 GB — Émut yén jinis tim ieu fokus pisan kana damel dina awan sareng solusi dumasar Internét seueur. Ayeuna, upami diperyogikeun, anjeun tiasa nyayogikeun kartu mémori dina format MicroSD dugi ka 400 GB maksimum.

Sedengkeun pikeun konéksi anu ditawarkeun ku Samsung Chromebook Plus V2 ieu kami tiasa nyaritakeun yén éta parantos dua palabuhan USB-C anu mana, salaku tambahan pikeun ngeusi batre 39Wh na, éta ogé ngamungkinkeun kaluaran pidéo - éta sanggup résolusi 4K-. Urang ogé bakal ngagaduhan port USB 3.0 sareng a jack Audio 3,5mm. Dina pengertian terakhir ieu, anjeun ogé bakal ngagaduhan dua speaker stereo kalayan kakuatan 1,5 W.

Kaméra dobel sareng S-Pen

Stylus S Pen Samsung Chromebook Ditambah V2

Kami bakal ngagaduhan kaméra munggaran anu kami mendakan di luhur layar. Sapertos dina laptop naon waé, urang bakal gaduh Webcam pikeun ngayakeun télépon pidéo. Anu ieu ngagaduhan résolusi hiji megapiksel. Nanging, naon anu dihoyongkeun ku Samsung Samsung Chromebook Plus V2 ieu pikeun nyertakeun kaméra kadua. Ieu aya dina kibor sareng ngagaduhan Resolusi 13 megapiksel. Maksud perusahaan nyaéta nalika ngalipet laptop, urang gaduh kaméra anu pantes sareng tiasa ngagunakeunana sapertos tablét paduli.

Ogé, sareng sakumaha anu urang parantos ngulang deui, Chromebooks ngagaduhan pasar anu saé dina pendidikan. Sareng éta sababna upami murid atanapi guru ngagaduhan padika ngalebetkeun téks atanapi skétsa freehand, sadaya langkung saé. Makana teh stylus terintegrasi kana sasis anu katelah S-Pen.

Kasadiaan sareng harga

Tungtungna, urang tiasa kana data anu anjeun ngantosan. Harga Samsung Chromebook Plus V2 ieu nyaéta $ 499,99 (sakitar 430 euro kanggo ngarobih). Sareng, numutkeun perusahaan Asia, éta bakal pencét pasar énjingna. 24 Juni di toko «Best Buy», duanana fisik boh online. Urang bakal ningali lamun dina sababaraha bulan ka payun éta ogé muncul di pasar sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.