Samsung Galaxy Tab S4 ayeuna sayogi di Spanyol

Ayeuna, di pasar mangrupikeun hiji-hijina alternatif anu serius, atanapi kualitas pikeun nyebatna kumaha waé, di pasar pikeun tablet anu ditawarkeun ku Apple sareng Samsung. Dina awal Agustus, perusahaan Korea nampilkeun generasi kaopat Galaxy Tab S, sauntuyan tablet anu ditujukeun pikeun pangguna anu hoyong nguntungkeun tina jinis alat ieu.

Generasi anyar ieu, sapertos anu sateuacana, ngagaduhan standar sareng S Pen, anu tiasa urang mekarkeun kamungkinan anu ditawarkeun ku alat ieu, alat anu, sakumaha diumumkeun ku perusahaan, ayeuna sayogi dijual di Spanyol ti mimiti 699 euro .

Spésifikasi Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4 anyar nawiskeun kami layar 10,5 inci kalayan résolusi 2k sareng format 16:10. Di jero, urang mendakan prosesor Qualcomm Snapdragon 835 dibarengan ku 4 GB RAM. Utamana anu matak nyaéta perusahaan Korea henteu bet dina Qualcomm's 845, tapi panginten parantos dilakukeun pikeun ngirangan biaya ngadamel alat ieu pikeun bersaing sareng Apple iPad Pro.

Sedengkeun pikeun neundeun, generasi kaopat Samsung's Tab S Éta nawiskeun kami 64 GB panyimpenan, rohangan anu tiasa urang mekarkeun nganggo kartu microSD. Di tukang urang mendakan kaméra 13 mpx sedengkeun payunna ngahontal 8 mpx. Dina hal kaamanan, generasi anyar ieu parantos ngaluarkeun sensor sidik, nambihan scanner iris.

Kapasitas batréna 7.300 mah, batré anu urang tiasa ngecas ngalangkungan sambungan USB-C. Di luar, sareng sapertos generasi sateuacanna, urang mendakan 4 spéker tanda tangan AKG, anu ngamungkinkeun urang nikmati pilem pinuh. Upami urang hoyong nganggo kibor, Samsung nawiskeun kami sakumpulan keyboard sareng mouse, anu nalika dipasangkeun, tablet ngajalankeun modeu DeX, ngajantenkeun tablet janten laptop portabel.

Harga Galaxy Tab S4

Samsung Galaxy Tab S4 Éta ngan ukur aya dina dua vérsi: Wifi sareng Wifi + 4G, duanana kalayan kapasitas panyimpenan 64 GB, rohangan anu tiasa urang dilegakeun sakumaha anu kuring parantos koméntar di luhur. Salaku tambahan, urang ogé tiasa kéngingkeun éta hideung atanapi bodas.

  • Samsung Galaxy Tab S4 Wifi: 699 euro
  • Samsung Galaxy Tab S4 Wifi + 4G: 749 euro

Alternatipna pikeun iPad Pro?

Salaku aturan umum, pangguna anu satia ka Apple bakal milih iPad Pro, sanaos henteu standar sareng Apple Pencil, Apple Pencil anu hargana langkung ti 100 euro. Upami anjeun gaduh iPhone sareng integrasi anu ditawarkeun ku Apple sareng anjeun sadaya produk sanés mangrupikeun nilai tambahan pikeun milih modél Pro anu ditawarkeun ku Apple, Galaxy Tab S4 mangrupikeun pilihan anu saé, sabab éta ogé ngahijikeun stylus tanpa kedah nyéépkeun langkung artos pikeun kéngingkeunana.

Salaku tambahan, nalika nyambungkeun keyboard Samsung resmi sareng mouse, aranjeunna ngarobih antar muka pikeun desktop, mangrupikeun tambah yén seueur pangguna tiasa tumut kana akun nalika ngaevaluasi alat mana anu kedah dibeli, sabab éta ogé ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng mouse, siga anu laptop.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.