Samsung negosiasi sareng Lenovo penjualan divisi komputer na

Lenovo Yoga Book

Dina taun-taun ayeuna, penjualan boh komputer méja sareng komputer laptop parantos ngirangan, utamina kusabab datangna pasar tablet, komputer anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun operasi dasar anu sami sapertos mariksa email, ningali akun Facebook urang, didatangan halaman wéb ... sahingga komputer ditingalkeun ngan ukur pikeun pangguna anu peryogi pisan pikeun kaperluan profesional atanapi anu peryogi langkung ti tablet unggal dinten. Numutkeun ka sababaraha sumber ti Koréa Kidul, Samsung dina negosiasi pikeun ngajual divisi PC na ka Lenovo.

Tétéla divisi komputer Samsung henteu masihan performa anu diarepkeun, utamina akibat turunna penjualan anu dialaman ku alat-alat ieu dina sababaraha taun terakhir, sareng sigana perusahaan parantos bosen neraskeun nanem modal. Lenovo, pamimpin penjualan komputer di dunya, tiasa mayar 800 juta euro pikeun ngambil alih sakumna divisi pikeun ngahijikeun kana perusahaan firma Tiongkok, pikeun ngalegaan kisaran pilihan anu ayeuna ditawarkeun di pasar.

Ieu sanés janten divisi munggaran komputer anu bakal dibeli ku perusahaan Cina. Sateuacanna, dina 2005, didamel nganggo divisi komputer IBM. Kawilang anyar anjeunna ogé nyobian ka Fujitsu, tapi nunjukkeun panolakanana anjeunna parantos mutuskeun ngahubungi saha waé anu anjeunna resep ngajual: Samsung.

Penjualan divisi ieu masuk akal, sabab urang Koréa ngajual divisi printer kana raksasa HP, nyababkeun divisi komputer lumpuh. Levono parantos kalibet dina sababaraha taun terakhir dina sababaraha taun Kontroversi ngeunaan malware sareng spyware yén éta ngenalkeun kana bloatware dina laptopna, kanyataan yén éta parantos ngalaksanakeun dua kali sareng anu ngamungkinkeun perusahaan Cina kéngingkeun inpormasi pribadi ngeunaan pangguna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   gryphus1 cenahna

    800 juta Rusia? Mata uang naon éta? Abdi henteu terang anjeunna.